|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() PİLAV İÇİN MALZEMELER
1 BÜYÜK SU BARDAĞI PİRİNÇ 1 KURU SOĞAN 1 TAVUK GÖĞSÜ 1 AVUÇ ÇAM FISTIĞI 1 AVUÇ YER FISTIĞI 1 AVUÇ KUŞ ÜZÜMÜ 2 BARDAK SU TUZ KARABİBER-TARÇIN HAMURU İÇİN 2 yumurta 5 kaşık yoğurt yarım paket margarin yarım su bardağı sıvıyağ un 1 PAKET KABARTMA TOZU YAPILIŞI TAVUK GÖĞSÜNÜ KÜP KÜP DOĞRAYIP KAVURUYORUZ KURU SOGANLARI DA KAVURDUKTAN SONRA FISTIKLARI KUŞ ÜZÜMÜNÜ VE ÖNCEDEN HAŞLAYIP KABUKLARINI SOYDUĞUMUZ YER FISTIKLARINI TENCEREYE EKLİYOR VE ONLARIDA KAVURDUKTAN SONRA PİRİNÇLERİ EKLEYİP KAVURUP SUYUNU KOYUYORUZ VE PİLAVI DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ ![]() ÖTE YANDAN HAMURUN MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP YOĞUYORUZ VE HAMURU 2 EŞİT PARÇAYA AYIRARAK MERDANE İLE AÇIYORUZ AÇTIĞIMIZ HAMURU KULLANACAĞIMIZ KALIBA SERİYORUZ BEN GENELLİKLE KEK KALIBI KULLANIYORUM SERDİKTEN SONRA İÇİNE PİLAVIMIZI AKTARIYORUZ ![]() İKİNCİ PARÇA HAMURUMUZU DA PİLAVIN ÜZERİNE KAPATTIKTAN SONRA ORTASINI KESİP 220 DERECE FIRINDA HAMURLAR KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ ![]() İŞTE PERDE PİLAVIMIZIN GÖRÜNÜMÜ BÖYLEE........................ ![]() İŞTE BU DA SERVİSDEN ÖNCEKİ HALİ ![]() BU DA SON HALİ.......................... .. ![]()
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
DİVRİĞİ PİLAVI | seva | Pilavlar | 2 | 18.09.2009 13:07 |
Youtube sorunun perde arkası | _DuMaN_58 | Teknoloji Haberleri | 0 | 03.08.2008 12:28 |
Hangi odaya ne renk perde alalım | banu58 | Ev Dekor | 3 | 31.05.2008 14:10 |