|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163.yıldönümü, Sivas'ta sade bir törenle kutlandı. Atatürk anıtı önüne gelen İl Emniyet Müdürü Yahya Bal, ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koydu. Ardından müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşını okudu. Törenler Atatürk heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tamamlandı. Bu arada törenlerde en çok ilgiyi 4 yaşındaki polis çocuğu olan polis kıyafetli Furkan gördü. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
Son Aktivite: 18.11.2013 23:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163.yıldönümünü kutluyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 737
![]() ![]() |
Polis işte başkalarının bayramına hüznüne ortak olur ama iş Polis bayramına gelince yine kendisi vardır. İlköğretim haftasında okullara Polis çiçeğini alır gider, Öğretmenler gününde Polis çiçeğini alır gider destek olur. Vatana Millete zarar gelmesin gerisi hikaye...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|