Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Gereksiz Ve Kilitli Basliklar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Gereksiz Ve Kilitli Basliklar Gereksiz Basliklardan Uzak Duralim Lutfen

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.08.2008, 09:44   #1
AhMeTTuRaN90
Tecrübeli Yiğido

AhMeTTuRaN90 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AhMeTTuRaN90 Şuan AhMeTTuRaN90 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 13:44

Tecrübe Puanı: 684 AhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Ömer Riza Sivas'a Dogru

Sivassporumuz transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kadrosunu muhafaza eden ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Sivasspor, Trabzonspor΄da oynayan Ömer Rıza΄yı kadrosuna dahil etmek için girişimlere başladı

rabzonspor΄da bir süre önce takımdan ayrılan ve boşta olduğu belirlenen Ömer Rıza΄nın transferi halinde takımda önemli bir kanatta sahibini bulmuş olacak.

ÖMER RIZA
8 Kasım 1979 doğumlu KKTC asıllı Türk futbolcu. Şu anda Trabzonspor forması giyen forvet, kariyerine Arsenal΄de başladı.
İngiltere΄de West Ham, Barnet ve Cambridge United formaları giyen oyuncu; 2003 yılında Denizlispor΄a transfer oldu. Denizlispor΄daki başarılı performansıyla dikkati çeken oyuncu, 2006 yılında Trabzonspor΄a geçti.
Daha sonra kulübüyle sorunlar yaşayan Ömer Rıza takımdan ayrılmıştır.

sıvashber

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)