|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, Antalya'da otel odasında intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, 6 Temmuzda tatilini geçirmek üzere kız arkadaşı olduğu öne sürülen S.Ç. ile Antalya'daki Lara Otel'e yerleşen Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Erkan Güney (36), 5. kattaki odasında ağzına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden polis memuru Güney'in, intihar etmeden önce kız arkadaşı S.Ç. ile kavga ettiği ve bunu otel müşterilerinin de duyduğu belirtildi. Otel odasındaki yatağında intihar eden polis memurunun kız arkadaşı S.Ç, Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözetim altına alındı. Polislerce otelden çıkarılan genç kadının yüzünde kan izleri olduğu görüldü. İntihar ettiği, olay yerinde yapılan detaylı incelemeyle belirlenen polis memurunun cesedi, Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis memuru Güney'in yaklaşık 14 yıldır görev yaptığı ve evli olduğu öğrenildi. Ölen polis memurunun eşiyle sorunları olduğu da öne sürüldü.
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
![]() YAZIK YAW OKUDUGUN OKULA YAZIK MESLEGINE YAZIK ALLAH ISLAH ETSIN
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() diğer yandan polislere üzülüyorum bir yandanda kızıyorum....
ne deyim Allah islah etsin.
![]() |
#4 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() amin ablacım amin................
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |