|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() umit_koc Şuan
Son Aktivite: 19.11.2013 00:20
Tournaments Won: 7Üyelik Tarihi: 01.02.2008
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
MHP’nin bundan sonra yapmayacağını açıkladığı Erciyes Kurultayını artık BBP yapacak MHP’nin böyle bir karar alması ülkücü camianın tepkisine sebep olmuştu . BBP Kayseri İl Başakanlığının açıklaması şöyle : Büyük Birlik Partisi İncesu İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Erciyes Şenliği, kasabamız sınırları içerisinde yer alan ve Yılbant Dağı'nın arka tarafında bulunan (Erciyes'in batısı) Uzunyayla'da yapılacak. Şenlikleri organize eden BBP İncesu İlçe Başkanı Mustafa Emekçi'nin verdiği bilgilere göre şenlikler 25-26-27 Temmuz günlerinde düzenlenecek. Emekçi, şenlikler için oldukça iyi bir organizasyon yaptıklarını ve şenliklere tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu söyledi. Şenliklere il ve ilçe başkanları başta olmak üzere geniş bir katılımın olması bekleniyor. Bu karara MHP'nin tepkisi ne olacak, merak ediliyor.. - haberhilal
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun... ben bu sene mhp erciyes kurultayına gitmeye niyetlenmiştim ama kısmet işte.. artık bbp ya gideriz...
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun ne diyelim...............
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|