|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 953
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım !!! -------------------------------------------------------------------------------- UZAKLARDA BİR KIZ AĞLASADA AŞKINLA Seni tanımak,seni sevmek her şeyiyle çok güzeldi.Her ne kadar bana dayanılmaz acılar yaşatsanda,karşıma çıktığın ve bana aşkı öğrettiğin için tşk ederim... Bana bir aşk borçlusun zorlu sevdam.çünkü benim en büyük aşkım en büyük sevdam sendin ve kaşılıksız bir aşktı bu... ben seni sevdim zorlu sevdam hemde büyük bir aşkla sevdim ve anladım ki kaderden ölüm seçtim..... Seni bu kadar severken bana bu kadar uzak olman benden neler götürdü bilemezsin.Benim hayatımdaki tek gerçek sendin Zorlu sevdam sen imkansızım,vazgeçilmezim ve GERİDÖNÜLMEZLİĞİMDİN. Sen bendeydin zorlu sevdam her an her saniye...seni ne zaman içimden atmaya kalksam unutmaya çabalasam olmuyordu ölüm olsanda bende unutmadım.kaç gece geçti hasretinle kaç gece gözyaşım yağmur oldu üzerime.öyle bendeydin ki ne zaman seni görsem gözlerime düşsen ağlardım.yeni doğan güneşle senin hayalinle uyanmak ve seni görebilme fırstaları umutlandırırdı beni.belki saniyelik bile olsa gözgöze geldiğimiz o anlar .... Bak artık yokum sende yoksun bende yokum.şimdi sana sorsam bana bi çıkış yolu göster desem;bana kal sevmeye devam et,aşkına sahip çıkmı derdin, Yoksa git aradığın aşkı mutluluğu bulmu derdin???? Ama biliyormusun beni ikisinide yapmaya gücüm yok artık.kalmak mı zor gitmek mi... hangisi daya yıkıcı olurdu acaba.... Benim maceram bitti.ama aşkın herzaman kalbimde.Sevenler günahını bu dünyada yaşarmış ya ben günahımı yaşıyorum sende. SEN ÇOKTAN GİTMİŞTİN UZAKLRDA BİR KIZ AĞLASADA AŞKINLA. şimdi sıra bende.... ŞİMDİ SENSİZLİK BEDEL GÜNAHLA YIKANMIŞ SEVDAMA, HER AŞK ARDINDA SAKLAR ACISINI YA BEN ACILARA SARILDIM SEN OLMAYINCA.... SENDEN EMANET YARALI DÜŞLER, KOYNUMA ZİNDAN GECELERDE SENDEN EMANET Kİ SENSİZLİK SENDEN ÖTE... BEN HİÇ SENSİZ KALMADIM Kİ SENDEN SONRA.... Ben hep mevsimsiz hüzünleri yaşadım sende canımıniçi.sen her zaman iyi ol,bir melek vardı masallarımda bir zamanlar seni getirmişti ve şimdidie senin için hep dua edecek ve bir kez daha şahidim olsun ki gözkyüzü ve güneş ben seni hep seveceğim.... HÜZNÜM SÜRGÜN,SEVDAN BİR ÖMÜR ESİR BENDE.... HOŞÇAKAL...
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1042
![]() güzel paylaşım ama bunları böyle yazmak için yaşamak lazım.. eğer bunlar başından geçtiyse karşındakine acırım valla... Allah onun aklını başına getirsin...
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
![]() Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 953
![]() amin inş.....allah ıslah etsin..........
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
![]() NE HASTA BEKLER SABAHI
NE TAZE ÖLÜ BEKLER MEZARI NEDE ŞEYTAN BEKLER GUNAHI BENIM SENI BEKLEDIGIM KADAR İSTEMEM ARTIK GELMENI YOKLUGUNDA BULDUM SENI BIRAK VEHMIMDE GOLGENI GELME ! ARTIK NEYE YARAR....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|