|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Belediye kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kış hazırlıklarına da yavaş yavaş start verdi. Geçtiğimiz dönemde yapılan İstasyon Caddesi kaldırım düzenlemeleri kış şartlarında vatandaşlar için olumsuzlukları da beraberinde getirmişti. Özellikle yeni kaldırımların arasına şerit şeklinde konan mermerler kış şartlarında insanlar için tehlike oluştururken, Belediye kış mevsimleri öncesi bu mermerlere yönelik düzenlemeler başlattı. Geçtiğimiz kış aylarında bu mermerlerin yağmur ve kar nedeniyle son derece kaygan hale gelmesi nedeniyle bir çok vatandaşın kayarak düşmesi sonucunda sıkıntılar yaşayan Belediye, aynı üzücü olayların tekrarlanmaması için önlemlerini bu şekilde almaya başladı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Artık yaz tamamiyle bitmiş bulunmakta.Elbette Sivas'ın çetin kışına hazırlıklı olmaktan başka bir çare yok.
Sivas Belediyesi gerçekten çok güzel çalışıyor.Zarar gelicek her noktayı önceden sezip işlemi başlatıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
Son Aktivite: 28.07.2010 17:34
Tecrübe Puanı: 685
![]() ![]() |
valla ben üsüyorum su anda yandik ,
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye`nin soguk illerinden biri olan kentimizde kis donemi gelmeden alinacak her onlem kisin sorunsuz gecmesini saglayacaktir...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|