|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Valiliği ve Belediyesinin ortak düzenlediği toplu açılış programı kapsamında Sivas'a gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program sonrasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Sağlık Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Merve Yılmaz'ın “Okumak İstiyorum” sözleri duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Okulda ki durumunun gayet iyi olduğunu fakat maddi problemlerden dolayı birçok sıkıntı yaşadığını, ileride beyin cerrahı olmak istediğini haykıran Merve'nin gözyaşları karşılıksız kalmadı. Mili Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, okumak için gözyaşı döken Merve'nin eğitimi boyunca elinden gelen tüm imkânı sağlayacağını bildirdi. Miting alanındaki program sonunda özürlü vatandaşlarla ilgilenen ve onların sorunları dinleyen Başbakan Recep Tayip Erdoğan;"Elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımızın her türlü derdini sıkıntısını dinlemeye çalışıyoruz. Özellikle özürlü vatandaşlarımız için son derece titiz davranmak zorundayız. Onlar her şeyin en güzelini hak ediyorlar" diyerek, özürlü vatandaşlara her konuda yardımcı olacağına söz verdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() elbeyli09 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.05.2011 15:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() teşekkürler,başbakanım,yapılan yatırımlar sivasımıza hayırlı olsun
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4549
![]() |
![]() Okumak isteyen fakir kardeşimize yardım elini uzatan başbakanımıza teşekkürler
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.09.2014 21:46
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
![]() sayın başbakanımıza teşekkür ederiz sivasla ilgilendiği için inşallah yatırımların devamı gelir
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her sene kaldirim taslarini yenileyeceklerine bu tip ogrencileri bulup ogrenime katkida bulunmasi gerekir Sivas Belediyesinin...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|