|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seviyorum deyip girdi kanıma
aldanıp baglandım bakışlarına ne işler zalım oy bu başıma ismi lazım degil kalleseşin biri ne işler zalım oy bu başıma adı yere batsız kallesin biri vefasızın biri hayırsızın biri ismi lazım degil kalleşin biri utanmazın biri arsızın biri adı yere batsın kalleşin biri ----------------------------------- SEN VURDUNDA BEN ÖLMEDİMMİ? yokluğunda ne ateşleri hasretinle yaktımda bir seni yakamadım beni yaktığın gibi çölde su,mapusta gün,avuçta ekmek gibi bekledim seni, sense araya korkular koydun,yasaklar koydun şimdi nerdesin diye sakın sorma; sen çağırdında ben gelmedimmi? sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, yağmurlu havalara,bu kasvetli akşamlara, sen varken bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına, yıkılmazdım biten sevdaların ardından, gidenklere küsmezdim,kalanlara acımazdım, sen varken üşümezdim,titremezdim, mağsumdum çocuklar gibi,böyle delirmezdim, hele ölmeyi hiç düşünmezdim. şimdi soruyorum sana adı sevda ise bu cehennemin, sen yaktında ben yanmadımmı? biliyorsun bütün acılarına yeşil ışık yaktım olmadı, bütün korkularına arka çıktım olmadı, dağlara merdiven dayadım olmadı, taptım olmadı,artık benden pes bu aşkın biletini istediğin gibi kes, nasılsa gidiyorsun,biliyorum git, ama ardında ağlayan bir çift göz, paramparça bir yürek ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan, çek silahını daya sırtıma, titrersem namerdim, sen vurdunda ben ölmedimmi? ----------------------------------- Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum. SENSİZİM ÜŞÜYORUM... ------------------------------------ Her satır bir nefes ise Acılara gülümser cümleler Güller salınır tatlı nağmelerle Tam yakın olurken mesafeler Satırlarda yanar sevda alfabesi Ayrılık tüter… ------------------------- Hayallerimi yaktım tütsü misali Ellerimde bıraktığın kokuyu duydum Tenine haram değdi ya Ben bu bedenden utandım Anılara selam verip seni andım Gittiğini anladığımda Aşkları çöp bidonlarına saldım Ben seni sevdim ya Sana olan sevgimden utandım Çocukluğum geldi aklıma Ağladığım günler girdi kanıma Ben sana ağladım ya Ben bu gözlerden utandım Yağmurlar dansa kaldırdı düşlerimi Hayallerim çıkmaz sokaklarda çaresiz Sana umutlarımı verdim ya Hayallerimin tükendiğine utandım Ağladım günlerce gecelerce Gidişin mıh gibi böğrümde düşünce Ben sen sen diye inleyince Dualarımdan utandım Kapılar çaldı sen sandım Umutlar besledim kendimi yaktım Sen ellere gidince umutlarımdan utandım Beklemeyi örgendim geçmeyen zamanda Sensizliği oturtup karşıma Seninle içerken Dudaklarımdan utandım Bana sarılmadan uyuyamazdın Aşk aşk diye bana ağlardın Başkasının koynundaki kahkahaları duyduğumda Sensiz olmuyor diye ağlayan senden utandım...
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
Keşke Hep Cocuq KaLsaydımda ; Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım..
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde " kRaLLaR giBi YasıYoRuM..!!
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
DÜŞMEZSE DÜŞMESİN YAKAMIZDAN ÖLÜM... BİZİMDE DÜNYAMIZDA SABAH OLACAK GÜLÜM... GÜLÜŞÜNE BİN KURŞUN SIKSADA ÖLÜM... UNUTMA UMUDA KURŞUN İŞLEMEZ GÜLÜM...
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
Hayat Bize Mutlu Olma Şansını Vermedi sevgili... Biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü Üzüntümüz;acısını acımız yaptık çünkü Dünyanın öbür ucunda tanımadığımız Bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı...
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
Firari SaatLerin Ardından Gelen İsyanKar SokakLarın Tövbekar Cocuklarıyız ßiz Sevdiğimiz İcin İçin Yaşar Dostumuz İcin Ölürüz Vede Hiç ßir Zaman Hiç ßi Yerde Kimseye Hesap Vermeyiz Arkadas.!
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
Acı Çekerek Geldik Bu Günlere,Boyun £ğmeyiz Kimselere,Kanmayız Sahte Gülücüklere,Saygı Şeklinde Övmelere,Herkesin Ölüm Diye Korktuğunu, Biz Sokakta Oyun Diye Oynarız...
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
seni bırakıp gitdiğimde pişamn olup geri dönmüştüm ama biliyormusun şimdi pişman olduğumada pişman oldum
|
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
Son Aktivite: 07.06.2009 14:23
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
Hayat Bize Mutlu Olma Şansını Vermedi sevgili...
Biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü Üzüntümüz;acısını acımız yaptık çünkü Dünyanın öbür ucunda tanımadığımız Bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı... YILMAZ GÜNEY ALLAH rahmet eylesin...
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
nev -efkarliyim
Efkarlıyım basım duman Sıtemım var ey koca cınar Zor gunumde nıcesını andım Muhabbet yetmezmıs bılmedım Dun bugun dedım gonlum avuttum Yarın yetmezmıs bılmedım Dert bır yandan Sevda bır yandan Derman yetmezmıs bılmedım Sıtem ne care Su dunyanın halıne kandım Ben yalnızmışım bılmedım Gonul ıcın ıcın yanar da Sabır yetmezmıs bılmedım Sıtem ne care Efkarlıyım basım duman Sıtemım var ey koca cınar |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|