|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 913
![]() |
Kalp Kırıldığında Nasıl Bir Ses Çıkarır Sizce ? güvercinin telaşlı kanat çırpışındaki ses mi? yoksa, kelebeğin kanadındaki inadına sessiz bir çığlık gibi mi? ya da, tuz-buz olan bir sırçanın haykırışı gibi mi? nasıl bir sestir ki,perişan eder bizi duyduğumuzda?? ne kalpler kırdık bilmeden.. ya da bile bile...... ne setler koyduk aramıza bu kırılmış kalplerden de.. sonra aşmaya çabaladık durduk çok... dokunmak istedik,ulaşamadık.... ulaşmak istedik,kendi ellerimizle kurduğumuz setler engel oldu yine kendimize..... oysa, nasıl da kolaydı yıkıvermek han duvarlarını.... sıcacık bir gülümseme, içten bir çift gözle birleştiğinde,eritmez mi en büyük buzulları??? esirgedik birbirimizden maliyeti sıfır olan gülümsemelerimizi... kolay geldi bencillik en dar anlarda..koyuvermek..koyup kaçıvermek.... kaçarken bakmamak ardımıza ya da, bakıp da görmemek...görmek istememek... her ne varsa... oysa,ne de kolaydı düşmanlığı yoketmek, sıcacıık bir gülümsemeyle...olmaz dedik. o bana düşman denemedik bile hiç..korktuk belki de yanılacağımızdan.. oysa hayat ne de kısa.. düşünmek için bile vakit yokken.... bile bile zehir ettik günlerimizi.. kavgalarla.. itişip kakışmakla harcadık dünlerimizi... ziyan ettik hem düne.. hem bugüne.. hem de yarınlarımıza.. sahi,kalp kırıldığında nasıl bir ses çıkarır? duydunuz mu hiç? ben ne zaman dinlesem bir cam parçalanışı hissediyorum peki ya siz? Alıntıdır
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
paylaşım için teşekkürler güzel olmuş
ne kalpler kırdık bilmeden.. ya da bile bile......
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
Son Aktivite: 28.07.2010 17:34
Tecrübe Puanı: 694
![]() ![]() |
süper olmus benim kalbim kirildiginda ilk önce yavas yavas gözyaslarim asagi dogru akmaya baslar,uzun süre aglar ,sonra etrafta kirmadik birsey birakmaz ve rahatlar ama barismadan asla uyumaz yani beeeeeeeeeeeeen............... .....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çaaaaaatttttttt...Diye:
![]() Kimsenin kalbini kırmamak için çok özen gösteririm. Çünkü kırılan kalp antika bir vazoya benzer, tamiri çok zordur. Kırılan bir kalp belki onarılır ama orijinali gibi olması mümkün değildir,mutlaka onarım izleri kalır hep ![]()
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() jacop162000 Şuan
Son Aktivite: 21.12.2015 09:20
Tecrübe Puanı: 714
![]() |
kelebeğin kanadındaki inadına sessiz bir çığlık gibi ...................
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendinden baska kimse duymaz o sesi
kendinden baska kimse bilmez ne kadar kirildigini kendinden baska kimse tamir edemez, sen izin vermedikcede olmaz tamiri sen ne kadar dikkat etsende bir kirarsin ama sen bin kirilirsin - Agac rüzgari af etse bile ~ Dali Kirilmistir bir kere - Sebnem Ferah - Bir Kalp Kirildiginda Bir oyun oynayalım mı Herkes açsın kalbini Oyun oynayalım mı Bir oyun oynayalım mı Herkes söylesin adını Oyun oynayalım mı Her kalp bir büyük dünya Ve bir kalp kırıldığında Hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın başlar yok olmaya Bir kalp kırıldığında Denizler kurur toprak küser Denge kalmaz o dünyada Her kalp kırıldığında Bir yerlerde yolculuk başlar Mavi renkten siyahlığa Her bir kalp kırıldığında Bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber Oyun oynayalım mı Bir oyun oynayalım mı Kırmayalım birbirimizi Oyun oynayalım mı Her kalp ayrı bir dünya Ve bir parça kristal aynı zamanda Bir de bilmeyerek değil ama bilerek kırılmışsa Artık acı da duymaz başlar yokolmaya Bir kalp kırıldığında Denizler kurur toprak küser Denge kalmaz o dünyada Her kalp kırıldığında Yolculuk başlar mavi renkten Siyahlığa, karanlığa Her bir kalp kırıldığında
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalp Kırma Sakın !
Bazen acıdır sözler, zehirdir Düşünmeden konuşmak ne fecidir Bin düşün bir söyle ne olur Sözler bazen ok gibi delicidir... Taş sanma karşındakini O da senin gibi bir kuldur Kalp kırmak öyle bir şey ki Yıkmak kolay, yapmak zordur... Pişman olursun fayda vermez İş işten geçer zaman geri gelmez Sakın kırma kimsenin kalbini Yıkılan kalpler kolay düzelmez... Etme sakın kimseye hakaret Varsa bir durum sabret,idare et Olmuyorsa eğer dur patlama hemen Aç ellerini Allah`a, yalvarıp dua et...
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim kalbim öyle sessizce kırılır, belki parçalanır..Ama yine de sessizdir...
Teşekkürler paylaşım için...
|
|
|
#9 |
|
Yeni Yiğido
![]() coversy5 Şuan
Son Aktivite: 14.11.2008 15:08
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
hiç ses çıkartmaz genelde sonradan duyulur o ses