|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
Son Aktivite: 20.04.2011 23:57
Tecrübe Puanı: 759
![]() |
İl Genel Meclisi Aralık ayı ilk toplantısına Valimiz Veysel DALMAZ’da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali DALMAZ, Sivas’ta özellikle son dönemlerde gözle görülür bir gelişim ve değişim süreci yaşandığını söyledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Turan ERKUT ve meclis üyelerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik eden Vali DALMAZ, “Sivas’a yararlı işler yapma noktasında sizlerle beraberiz. Hepimizin ortak hedefi Sivas’ımıza hizmet etmek olmalı” dedi. Sivas’ta son yıllarda önemli yatırımların yapıldığını, kentte önemli mesafeler kat edildiğini belirten ,Vali DALMAZ bu mesafelerin kat edilmesinde hükümetin tahsis ettiği KÖYDES ödeneklerin önemli rol oynadığını dile getirerek, “Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar yapılan hizmetlerle son yıllarda yapılan hizmetler değerlendirildiğinde, İlimizde ne kadar büyük mesafeler kat edildiği açıkça görülmektedir. Bu hizmet süreci gerçekten bizleri, sizleri ve köylümüzü memnun etmektedir.”şeklinde konuştu Sivas’ın sağlıktan spora, kültürden turizme kadar her alanda gelişmesi için gayret gösterdiklerin belirten Vali DALMAZ, ancak yatırımların gerçekleştirilmesi noktasında İl Özel İdaresi’nin kaynaklarının sınırlı olduğunu söyledi. Özel İdare’nin kaynaklarının artırılmasına yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini de anlatan Vali DALMAZ, “İl Özel İdaresi’nin kendi öz kaynaklarıyla yapabileceğimizin sınırlı olduğunu biliyoruz. Bu açıdan siyasilerimizin ve milletvekillerimizin desteklerine ihtiyacımız var” dedi. Vali DALMAZ, açılış konuşmasının ardından İl Genel Meclisi üyelerinin ilçelerine ve Sivas geneline yapılacak yatırımlarla ilgili sorularını yanıtladı. Vali DALMAZ , imkanlar ölçüsünde Sivas’ın her yanına hizmet götürmeye gayret ettiklerini ifade ederek önümüzdeki yıl özellikle kanalizasyon ve sulama projelerine ağırlık verileceğini söyledi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() delikanli_58 Şuan
Son Aktivite: 11.03.2008 13:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
cidden sivasda çok güzel değişimler oluyor çevre yönünden ama açık konuşamk gerekirse ben sivaslıyım tamam ama üniversiteli arkadaşların hatta sivaslı gençliğin boş vakitlerinde yapacakları gidecekleri güzel yerler yok bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() SivasAhmet Şuan
Son Aktivite: 01.12.2010 14:41
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
Sivasımız potensiyali belli fakat maalesef yeterli derecede gezme ve eğlenme alanları bulunmamakta.Umarım zamanla daha güzel şeyler olacaktır.Bu konuda belediyemizin son zamanlardaki yapmış olduğu parklar v.s. gerçekten çok güzel oldu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4558
![]() |
Sayın valimiz Veysel Dalmaz beye bu hafta istanbulda gercekleştirilen sivasspora yardım kampanyasında gösterdiği özveriden dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsın sayın valim
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() subasi29 Şuan
Son Aktivite: 12.01.2013 17:37
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
Sevgili Vali Bey Sevgili Belediye Baskani Degerli Sivasspor Baskani Ve Hocamiz Bulent Uygun Calismalariniz Gelecege Umut Verici Olup Gelisme Adina Yatkin Projelerle Guzide Sivasimiza Verdiginiz Destekten Dolayi Ellerinizden Operim Saygilar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OrtaK Hedefimiz,
Sivaslılara Sivasspor'a Bizi Her Dalda Temsil Edenlere Sahip Çıkmamızdır. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() esmerdursun Şuan
Son Aktivite: 09.11.2009 10:56
![]() |
Evet ortak hedefimiz vatana ve millete hizmet etmek olmalı Sivaslı olduğumuz
içinde Sivasa özel hizmet etmek tabiki yürek işidir. Bir çok Sivaslı iş adamlarımızda var şükür onlara buradan saygılarımı sunuyorum. Ben köyümde çiftçilikle uğaraşıyorum duygularım genelde köyümüz halkının yaşadığı duygularla aynıdır.Kanımca genelde de tüm çiftçi kardeşlerimizinde duyguları böyledir. Bizler ne emeklerle ürettiğimiz uğrunda ne kazançlar hayal ettiğimiz ürünlerimiz .Ne yazıkki alternatifsizlik yüzünden haksız yöntemlerle elimizden elimizden yok pahasına alıyorlar siz diyeceksinizki verme kardeşim hani bir deyim vardır (Bekara boşamak kolaydır)örneğin ben okuyamama acısını biliyorum ahdettim Allahın izniyle ve yardımıyla çocuklarımı okutacağım diye çıktım yola 4 çocuğum Şükür üniversiteden al her ilk öğretime kadar okuyorlar bunların finansı sadece önce Allah sonra bana bağlı.Arkadaşlar siz insanın kendi malı gözüne düşman gibi olması nasıl birşey düşündünüzmü hiç? Yırtık büyük yam küçük ne tarafa çeksen bir taraf açık kalıyor.Emeğin çeşitli nedenlerle sıfıra inmiş tüm hayallerin yıkılmış biraz zaman beklesemmi diyorsun sıkışan öğrenci giderleri belini kırıyor buna birde ev geçindirme eklenince mecbur malını zararada olsa satmak zorunda kalıyorsun. İşte o zaman yukarıda bahsettiğim duyguları yaşarsınız.Bunları anlatmamdaki gayem lütfen üreticilerin elindeki ürünleri yok pahasına almayın elbette kazanacak kadar kar koyun ama bizi malımıza düşman etmeyin bu ekmek kapısı sizinde bizimde kapımız dolayısıyla tüm vatandaşlarımızı etkiler .Çünki kazancım olmazsa neden üreteyimki 3 senedir bu böyle malımız davarımız hububatımız hep bize düşman gözüküyor .merak ediyorum yerli üretici üretmezse hangi üreticiden ürün alacaksınız?Dışardanmı vatandaşa maliyeti kaça olur bece gelin üreticinin hakkını verin (Bindiğiniz dalı kesmeyin)geç olmadan bizler ne tarım desteği nedebaşka bir destek istemiyoruz tek isteğimiz ürünümüzün gerçek değerde satılması girdi maliyetleri çok pahalı bunlar gözetilerek ürün alımı yapılsın ben işte o zaman çocuklarımı rahatça okutabilirim bunda suçlu aramak lazımsa bazı kendini iş adamı kategorisine koyup üreticiyi kandırmayı kar sayan onun sırtından ense ve göbek katlayan. üreticinin parasını çar çur eden hata emeğinin üzerine yatırım yaptığını zanneden iş adamları lütfen sizler sivasa yatırım yapmayın bizim kimyamızı bozuyorsunuz hatta siz Türkiyede dahi yatırım yapmayın istemiyoruz.Oysa Sivasımıza ne kadarda lazım bu konuda muhterem ve essahtan iş adamları . Düşünün arkadaşlar herkes darbeyi çiftçiye,üreticiye vuruyor değilmi?Sağolsun devletimiz bize yardımcı olduğu konular var.ama yeterli olmuyor vel hasılı kelam ben emeğimin karşılığını almak isterim alın teridir kutsaldır çünki emektir heladir kendi emeğim vardır,helal oldugundandırki bereketi vardır. Bana emeğimin karşılığını veren iş adamları gerek. saygılarmla Yolkayalı:Esmer Dursun Arkadaşlar bazan cümle düşüklüğü olabilir imla kuraları nı bilmediğimden tanımam eh artık benide böyle kabul edin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() sivas fatihi Şuan
Son Aktivite: 13.04.2011 16:37
![]() |
gerçektende sivasımızın gelişmesi için hizmet etmek gerekiyor.ama bu hizmeti hep devletten, belediyeden beklemek yanlıştır bence. belediyemizin yapmış olduğu hangi park yapıldığı gibi...bence bizlerde vatandaş olarak görevimizi bilmeliyiz.........
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|