![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2009 13:23
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() günaydın arkadaşlar.dün hem kendimi hemde bazı arkadaşları yaşadığım olayları anlatarak üzdüm biraz ama düşündüm ve sizlere hak verdim bana yardımcı olan arkadaşlarada tekrr teşekkür etmek istiyorum.bugün oturup ağlamak dertli dertli düşünmek yerine sizlerle beraber gülmek istiyorum.gelin bulduğumuz komik fıkraları,ister kendi çevrenizden istersenizde internetten bulduğunuz komik diyalogları ve videoları burda paylaşalım.yani demek istediğim bugün gülelim şarkı sözleri yazalım eğlenelim tüm sıkıntılarımızı unutalım.hadi bekliyorum sizleri
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ölüyorum ben bu adama ya ALLAH mekanını cennet etsin onun.ömrünü uzatmak için bide pazarlık yapıyor ya sanki doktorun elinde ![]()
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] arkadşlar bunu kesinlikle izleyn gülmekten karnınıza ağrılar girecek
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim anlatacağım kendi yaşadığım gerçek ve fıkra gibi bir şey
![]() ![]() Uzun yıllar önce bir gün, ben yengem ve yeğenim, mahallemizin son durağıdan belediye otobüsüne bindik. Neyse haraket saati geldi bizden başka bir kişi daha vardı otobüste. 200 metre kadar yol aldık otobüste bir gariplik var sarsıntı felan oluyor, önümüzdede yaklaşık 300 metrelik bir dik rampa var. Ben şöföre bakıyorum, frene basıyor ama fren tutmuyor, şöförün "eyvaaaah fren tutmuyor" dediğini duydum. Bu arada otobüs rampaya aşağı hızlanıyor. Ben yengeme ve yeğenime koltuklardan sıkı tutunun diyorum, ve onlar panik içindeler ne yapacaklarını şaşırmış vaziyette. Yengemin şöföree şöyle bağırdığını duydum. "Abiiiiii dur biz inelimmmmmm" ![]() Sonucunuda yazayım tabiki. Neyse biraz hızlandı otobüs şöför sağa sola kırarak otobüsü nereye vurayım düşünürken az daha polis minibüsüne vuruyordu, sonra bir anda sola kırdı bir gürültüyle kahvenin içine girdiğimizi gördüm. Otobüsün camları paramparça ve şöförün yüzünden aşağı kanlar akıyordu, yaralanmıştı. Biranda etrafımız kalabalıklaştı su getirenler geçmiş olsun ucuz atlattınız diyenler. Şükürler olsunki gerçektende büyük bir kazayı ucuz atlatmıştık. Ve unutamayacğımız bir anı olarak kalacaktı hafızalarımız da.
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() abiii dur biz inelimmmmmmmmmm
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() eline sağlık harika olmuşşş
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() dün akşam derstte bir arkadaş zappur zuppur konuşmaya başladı hocada haliyle oğlum x sunun sonucu al bakalım dedi
x aynen şle dedi çok almak isterdim ama param yok veresiye verseniz olmazmı tabi bütün sınıff koptuuu
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() |
![]() BİR KARADENİZLİ'DEN HUKUKTAKİ OĞLUNA MEKTUP:
"İçi cözim, uşağum. Nasulsun, ey musun, has mısun? Terslerin ne alemdur? Tuyduğumuza cöre, kayfeden ceri celmeyimüşsün. Punu ta mu tuyacaktum. Oy cözümün pepeğini seveyum, pak ta peni rezil etme. İtare, itare teyup turuysun. Netur pu itare? Pizum evin itaresinden zormidur? Hem, matraculasyon tiye para isteysin. Ha uşak, matrak mı keçeysun, yoksa penimle. Pir de eski direksiyon mu, netür, ona da para... Pizum eski arapanın tireksiyonu durayur. Onu cöndersem de yatursan olir mu?Hele, haraç vereceğum, temene bir sinirlendim, pir sinirlendim, çi, o cün ananla eve töviş yaptık. Pana pak uşak, senin paban kimseye haraç yeturmuş teğildu. Oy, sen rezil ettin peni, çendinu itare edemeyusen, yatağı yorkanı, uşağı, tevşeyi toplayup piz de celelum.Uzin lafun kısasu "sınıfı geçtum, celeyum" tiye telgrafını peklemekteyum. Oy uşağım, anan paban tekrar, tolansun sağa, Baban Sefer İreis" Alıntı......
![]() |
#10 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() arkadaşlar bnde başımdan geçen bi olayı anlatayım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OSMAN OZTUNÇ,MUSTAFA YILDIZ DOGAN OZAN ARIF TURKULERI | haythuyt | Hertelden | 40 | 29.10.2009 21:02 |
23 Nisan Şiirleri | fertelliyim | Şiirler | 2 | 23.04.2009 09:13 |
14 Subat sevgiler gününüz kutlu olsun | Kardelencicegi | Özel Günler | 19 | 16.02.2009 15:02 |
Bugün Ne Yaptın | seva | Dini sohbet | 1 | 10.06.2008 14:59 |
Bide Başımıza Sevgililer Günü Çıktı!! | SivasAhmet | Özel Günler | 9 | 14.02.2008 17:25 |