|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 29 Mart yerel seçimlerinde BBP'den Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Doğan Ürgüp, Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Veysel Dalmaz, seçimin son günlerinde Sivas başta olmak üzere Türkiye'nin elim bir helikopter kazasının odak noktası haline geldiğini belirtti. Türkiye'de bu olayın kendilerini derin bir acıya gark etmesi yanında birlik ve beraberlik noktasında da bir ayrı avantaj oluşturduğunu bildiren Dalmaz, ''Ve Sivas'ın da bu anlamda odak noktası olması bizi ayrıca gururlandırdı. Bu anlamda acılarımızı beraber paylaştık'' dedi. Eski belediye başkanı Sami Aydın'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dalmaz, şöyle konuştu: ''Yeni seçilen arkadaşımız da hizmetleri kaldığı yerden daha ileriye taşımaya gayret edecek. Biz de bu anlamda Sivas'ın her anlamda gelişmesi adına yapılacak ne varsa birlikte daha güzel işlere imza atacağımızı taahhüt edi-yorum. Geçmiş, gelecek hesabı yapmadan geleceğe daha da güvenli bakarak bir yönetim tarzı oluşturmak, hepi-mizin, bizlerin görevidir. Bu anlamda ben belediye başka-nımızın da oluşturacağı yeni ekiple, özellikle hiçbir ön yar-gı taşımadan, ehil ve liyakatli insanlarla oluşturacağı bir ekiple, yerel yönetim, genel idare, sivil toplum kuruluşları arasında güzel bir koordine oluşturarak hizmetlerimizi en iyi şekilde yürüteceğimize candan inanıyorum. Bu anlamda yapacağımız bir şey varsa da her zaman sizlerin yanında olduğumu da ifade etmek istiyorum. Çünkü ön yargısı olmayan, herhangi bir yerle bağlantısı olmayan bir idareyle çok daha güzel işler yapılabilir.'’ BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN ÜRGÜP Doğan Ürgüp ise iyi niyetli bir şekilde, insanları farklılaştırmadan hizmet konusunda her işi istişareyle yapmaya özen göstereceklerini bildirdi. Birlikte hareket ettikleri takdirde çok güzel neticeler alacaklarını düşündüklerini ifade eden Ürgüp, ''Sayın Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun rahmetli olmadan önceki tarzı, politikası da böyleydi'' dedi. Merhum Yazıcıoğlu'nun bu konudaki politikalarının vefatından sonra ve kayıp olduğu 3 günlük dönemde daha net anlaşıldığını, algılandığını düşündüklerini anlatan Ürgüp, şöyle konuştu: ''Bu manada da bütün Türkiye'ye ve Sivaslılara göstermiş vefakar tavırlarından, tutumlarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Sivaslılar özellikle her türlü övgüye mazhar oldular. Sivas hakikaten vefa namına bence çok önemli bir avantaj elde etti. Sivas'a yakışan da buydu, Anadolu insanına, Türk insanına da yakışan buydu. Bu manada biz tekrar halkımıza teşekkür ediyoruz.'' Ürgüp, birlik ve beraberlikle hareket edilmesi halinde çözülemeyecek hiçbir problemin olmadığını da vurgulayarak, ''Yeter ki biz meseleye yakın olalım, meselenin çözümü noktasında birlikte hareket etme tarzını benimseyelim'' diye konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() efe1058 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 14:02
Tecrübe Puanı: 753
![]() |
![]() Doğan başkana önce hayırlı olsun sonrada başarılar diliyorum. Doğan başkan Anadolu evladı, gayretleri sonuç verecektir. İnanıyorum ki Sivas'a çok güzel projeler kazandıracaktır ve en önemlisi dürüst yönetim anlayışını benimseyerek örnek bir belediyecilik yapacaktır. Allah kolaylık versin başkanım.
![]() |
#3 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnşaallah Sivas için hayırlısı olur... Doğan Başkan'a güveniyorum.. Geçmiş dönemin yanlışları inşaallah bu dönem yaşanmaz..
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4551
![]() |
![]() Ben doğan başkanın eskiyi aratmayacağını tam tersi daha iyi işler yapacağına inanıyorum şimden kolay gelsin allah yardımcınız olsun
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Doğan beyin biraz zmana ihtiyacı oldugunu daha sonraki zamanlarda ise kendısinden beklenilenlere cevap vereceğine inanıyorum. Özellikle kent meydanı projesini acilen düzenlemesini temenni ederim...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|