|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Göz renginin kişiliği ele verdiğini biliyor muydunuz? MAVİ GÖZLÜLER Durağan olmayı sevmeyen,enerji dolu,karar verme yeteneğine sahip,pozitif,eli açık kişiler. hayatın içindeki değişimlere açık,ancak en büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. YEŞİL GÖZLÜLER Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler,çok sinirli olmalarına karsın,bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler.Duygularını,kontrol altına almayı basarabiliyorlar. ELA GÖZLÜLER Ela gözlü insanların,sezgileri son derece kuvvetli.Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler,gururlarına asırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. SİYAH GÖZLÜLER Olaylar karsısında çauk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yasıyorlar.hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazka olan siyah gözlüler,hassas bir kalbe sahiptirler. KAHVERENGİ GÖZLÜLER Her ortamda özle hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlar.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalrı.çoğu kez hayal kırıklığı yasayabiliryorlar. Benim göz rengim kişiliğimle uyuşmuyor ya sizin göz renginiz nedir ve kişiliğinizle uyuşuyor mu:???
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() KAHVERENGİ GÖZLÜLER
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlar.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalrı.çoğu kez hayal kırıklığı yasayabiliryorlar Tam olarak uyuşmuyor
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() ELA GÖZLÜLER
Ela gözlü insanların,sezgileri son derece kuvvetli.Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler,gururlarına asırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. doğru valla ben aynen öyleyim
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
Her ortamda özle hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlar.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalrı.çoğu kez hayal kırıklığı yasayabiliryorlar. uyuşuyor ama eksik bilgi var
![]() |
#5 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ELA GÖZLÜLER [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ela gözlü insanların,sezgileri son derece kuvvetli.Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına asırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. Benden bahsediyor. ![]()
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 879
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ela gözlü insanların,sezgileri son derece kuvvetli.Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler,gururlarına asırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar. çok dogru . [/i][/b][/color] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() melody ve kardelen arkadaşımla gözlerimiz aynı bu durumda karakterler de aynı sevindim. zaten site de lik melody arkadaşıma ısınmıştım görmesemde
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216
![]() |
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlar.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalrı.çoğu kez hayal kırıklığı yasayabiliryorlar ben ne göz remgimle uyuşucam yha o bana uysun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() Her ortamda özle hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler,art niyetsiz insanlar.En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmalrı.çoğu kez hayal kırıklığı yasayabiliryorlar.
banada uymadı ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5479
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Canim ben ablanizim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Sizin Kaç Yitik Canınız Var | Kardelencicegi | Köşe Yazıları | 4 | 22.03.2009 20:26 |
Göz Rengine Göre Göz FaLınız | MeLody58 | Hertelden | 11 | 12.03.2009 17:37 |
Göz Zinası Hakkında | seva | İslami Soru - Cevap | 3 | 10.03.2009 20:58 |
ZAMAN SİZİN HAYATINIZDIR!!!!! | serkanka58 | Arşiv | 4 | 07.01.2008 18:41 |