Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 19.04.2009, 16:56   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 901 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Emre Başer İle Röportaj



Emre Bey kısaca kendinizi tanıtırmısınız ?

1979 Sivas Gürün doğumluyum.Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet konservatuvarı oyunculuk bölümü mezunuyum. Üniversiteyi bitirdikden sonra 1 yıl kadar Ankarada kaldıkdan sonra memleketime dönüşyaptım. 7 yıldır Sivas'tayım ve 3 yıldırda idareceilik görevinide yerine getirmeye çalışıyorum.

İlk Sahnelediğiniz oyun ve oynamak istediğiniz özel bir rol varmı ?

İlk oynadıgım oyun Ankarada ''Yer Gök, Yer Bakır'' adlı oyundu. Oyuncu için tabiki rol farketmez ancak ben Hamlet ve ilerleyen yıllarda Kral Lear' ı oynamayı cok isterim.

- Sİvas Kültür ve sanat şehri olarak tanımlanıyor. Sizce Sivas'ta kültür ve sanat hayatı canlımı ? ve tiyatroya ilgi istediğiniz beklediğiniz duzeydemi ?

Acık söylemek gerekırse Sivas'ta ilgi cok fazla bunu rakamlar ile ifade edecek olursak sezon sonuna kadar 40.000 seyirci potansiyeline ulaşıyoruz. Bu sayıyı diğer bölgeler ile karşılaştırdıgımızda seyirci sayısı olarak çok önde olduğumuzu açıkca söyleyebilirim.

- Genelde hangi kesimden izleyicileriniz ağırlıkda oluyor.


Genelde üniversite öğrencilerimiz ağırlıkda oluyor. Öğrencilerimizin sınav zamanı ve tatil dönemlerinde salonlarımızda oluşan yer yer boşluklardan bunları anlıyabiliyoruz ama ben istiyorum ki buraya yan komşum gelsin, Kuruyemişci gelsin , manav gelsin kısaca herkes gelsin.

- Hayvan Çiftliği adlı oyununuz ile ödül kazandınız sizleri tebrik ederim. Bu ödülün anlamı ve başarı sırrını bizlerle paylaşırmısınız ?

Genel anlamda Tiyatro ödüllerini eleştirmenler verir ancak bu ödülü bizim için daha anlamlı kılan yanı bu ödülü bizlere Halk Jürisinin vermiş olmasıdır. Haber vermeden izledikleri oyunlardan değerlendırme yapmışlar. Bu jürinin içinde öğretmen , memur , hemşire , esnaf kısaca halkın her kesiminden oluşan kişiler vardı. Bu jüri toplam 5.000 oyun izledikden sonra 248 oyun içinden yapmış oldukları değerlendirmede bizlere ; Canlandırmada Bütünlük ve En İyi Oyun ödülünü bizlere layık gördüler. Bu gibi ödülleri almakdan büyük onur duyuyoruz. Çünki herşeyden önce bu ödülü biz Sivas adına aldık.

Başarının sırrına gelecek olursak biz her sezon 5 oyun sergiliyoruz bunları açacak olursak bu oyunlardan 2 tanesi yabancı , 2 tanesi yerli ve 1 tanede cocuklar için toplam 5 oyun sergiliyoruz. Güncel oyunları seçiyoruz ve seçtiğimiz oyunlar genel anlamda toplumun her kesimine hitap edecek oyunlar oluyor. Sadece bunlarda değil takibi bizim binanın ışıkları 24 saat yanar devamlı çalışma aşamasında hep bir yenilik ve üretme peşindeyiz. Bizleri izleyen izleyicilerimiz eve giderken biz hemen oynadığımız oyunun dekorlarını söküp bir sonra oynayacağımız oyunun hazırlıklarını yapmaya başlarız. Bu arada gercekten de çok kaliteli oyunculara sahibiz, oyuncu kadromuz çok yetenekli ancak 12 sanatcımız oldugundan sıkıntı yaşıyoruz.


- Peki Emre Bey bu ödülün Sivas'ta ki yankısı nasıl oldu ?


Sivas'ta büyük yankı uyandırdı insanlar meraklandı acaba nasıl bir oyun , ödülde almış bi bakalım diyerek seyirci sayımızı ciddi manada yükselttiler. Ancak gönül istiyorki ödülleri Sivas versin bizler verelim...

- Hayvan çiftliği oyununuz için Tokat'ta ki tiyatro sevenler tarafından ciddi talep var burada ve çevre illerimizde de bu oyunu sergileyecekmisiniz ?


Evet biz Mayıs ayının 2. haftası sezonu sona erdirip kapılarımızı kapatıyor ve bir ay sonra Anadolu Turnesine çıkıyoruz. Tokat , Kayseri , Erzincan gibi bir çok ilimizde oyunlarımızı sergileyeceğiz.

- Ne yazıkki Tiyatro tv ve Sinema karşısında çok güç kaybetti bunun nedeni sizce nedir?
Her şeyden önce tiyatro izleyicisi olmak zordur. Tiyatro çok faşisttir geldiğinizde devamlı düşüneceksiniz hemde gülerkende ağlarkende düşüneceksiniz. Evde Tv izlemek daha kolay geliyor beğenmediğinizde kumanda ile hemen başka bir kanala gecebilirsiniz tabiki tiyatroda bu yok buda rahata alışan insanlarımıza zor gelıyor olsa gerek. Birde şu varki Sinemalar reklam alanında çok üst seviyede tvlerde , radyoda kısaca tüm yazılı ver görsel basında kolaylıkla reklamlarını yapabiliyorlar bizim bu şekilde rekabet etme imkanımız münkün değil. Ben şehire asmış olduğum kücük 4 tane afişle 40.000 izleyiciye ulaşabiliyorsam ne mutlu bizlere.

- Seviyesiz tv programlarında ve niteliksiz sinema flimlerinde oynayan tiyatrocular hakkında görüşleriniz nedir ?


Aslında keşke böyle seviyesiz dizi ve flimlerde oynamasalar. Ancak kaliteli dizi ve flimlerde yer almalarını isterim izleyiciye güzel örnek oluyorlar ve halkda bu tiyatrolucuları daha iyi tanıyıp oyunlarını izlemek için tiyatro sahnelerine gidebiliyorlar. Önceki yıllara baktıgımızda genelde ekranlarda mankenleri yada oyunculukla alakası olmayan kişileri görebiliyorduk şimdi tiyatrocular ile birlikte reytinglerde ciddi manada artış meydana geldi.

- Emre bey oyun saatlerinizin değiştirilmesi konusunda istekler var bu konuda bir çalışmanız varmı ?

Oyunları prime Time saatlerinden kurtarmak istiyoruz. Özellikle perşembe günü yayınlanan diziden cok etkileniyoruz izleyici sayımızda gözle görülen bir azalma oluyor. Ancak saatlerde yada oyun günlerinde bir değişikliğe gidemiyoruz zaten Perşembe , Cuma ve Cumartesi günleri yapıyoruz perşembeden Pazar a alalım desek yine olmuyacak tatil günü diye halkımız yine evinde istiraati düşünecek.

- Bilet Fiyatlarınızda bir değişiklik olacakmı bu fiyata bu hizmet bizleri cok düşündürüyor.

Şahsen bilet fiyatlarından artmasından yanayım şuanki bilet fiyatlarımız 2 tl. Buda izleyiciyi olumsuz etkiliyor. Alınan biletden sonra oyunu tam izlemeden cıkıyor ve nasıl olsa 2 tl yarın birdaha alırım diye düşünüyorlar.

- Sivas'ta tiyatroyu geliştirmek için ciddi boyutta çalışmalarınız var bunları bizlerle paylaşırmısınız ?


Okullarda konferans tarzı bilgilendırme toplantıları yapıyor öğrenci ve öğretmenlerimizden yoğun ilgi alıyoruz. Bizleri çağıran tüm okullara vaktimiz ölçüsünde gitmeye gayret ediyoruz. Okullar bizler için çok öenmli çünkü seyirciyi tabandan almayı istiyor ve oyunlarımızıda çocuk oyunlarından başlıyoruz. Bunları yaparkende amacımız dediğim gibi nitelikli ve tiyatronun önemini bilen seyircileri yetiştirmek istiyoruz.

Gençlerimiz içinde bazı çalışmalarımız var örneğin ''Geveze Berberde'' adlı oyunumuzda 12 tane öğrenciye oyunda yer verdik ve elimizden geldiği kadarda maddi yardımda bulunduk. Bu ve buna benzer çalışmalarımız devam edecek. Çünkü biz insanlarımızı eğitmek ve sosyalleştirmek istiyoruz öyle bir günlerdeyiz ki kimse kimseyle yüz yüze konuşmak istemıyor. İnternete , chate girerek yada play station salonlarına giderek zamanlarını boşa geciren gençlerimiz cok fazla.

- Tiyatrocu olmak isteyen gençlerimize tavsiyeleriniz nelerdir?

Öncelikle ne için tiyatrocu olmak istediklerini bilmeleri gerekiyor. Buraya tiyatrocu olmak isteyen bazı gençlerimiz geliyor soruyorum ne için tiyatrocu olmak istiyorsun cevap yok böyle olmaması gerekli. Tiyatro için belli bir eğitim almaları gerekli zor ve uzun bir uğraş. Tiyatro İnsanlık tarihi kadar eskidir. Bugun nereyi kazarsanız kazın çıkacak başlıca eserlerden biriside tiyatro sahnesidir bu yuzden tiyatrocu olmak isteyen gençlerimiz ne için istediklerini iyi bilmeleri gerekıyor. Maddi değil ruhsal doygunluk için bu işi yapmaları gerek.

- Gelecekte ne gibi planlarınız var ?


Sivas'ta bir festival düzenlemek ve bunuda geleneksel hale getirmeyi düşünüyorum. Bu festivalde Dünya klasiklerinden örnekler vermek Sivas'ımızı daha iyi tanıtmak istiyorum. Çünkü insanlar Sivas'ı ve Sivas halkını yanlış tanıyorlar. Sivas bu açıdan çok talihsiz bir şehir ne zaman gelişmeye ileriye gitmeye çalışsa bir talihsizlik yakasına yapışıyor ben elimden geldiği kadar arkadaşlarımla bu imajı düzeltmek için çalışmak istiyorum.

- Bazı duyumlar kulagımıza geliyor özellikle Kayseriden transfer teklifleri alıyorsunuz. Sivastan Devlet Tiyatrosunun gitme gibi bir ihtimali varmı?

Evet doğrudu ancak böyle birşeyin gercekleşmesi söz konusu bile olamaz. Sivas Devlet Tiyatrosu Sivas'ındır. Asla burdan başka bir yere bırakmayacağız.

- Emre bey oyunculuğunuzun yanı sıra böylesine bir kurumda genç yaşınızda yöneticilik yapıyorsunuz bu nasıl bir duygu ?
Böylesine bir kurumda yer almak ve yönetici olmak tarif edilemeyecek boyutta gurur verici, tarifi münkün değil.

- Aynı zamanda Sitemizede üyesiniz. Üyelik sürecinizden bahsedermisiniz ?

İnternette Sivas ve Sivaslılar yazarken tesadüfen buldum sitenizi ilk başta şaşırdım bu gibi siteler genelde tek düze olur ancak siz Güzel bir platform oluşturmuşsunuz. Güncel bilgiler ve Sivas ile alakalı hemen hemen herşey mevcut. Sivas ile alakalı güncel haberler ve yenilikleri en erken sizin sitenizden takip edebiliyoruz.

- Sivaslılar.net üyelerine ve Sanat severlere mesajınızı alabilirmiyiz ?

Sanat severler, Sanatı daha çok sevsinler. Sanat alanındaki gelişmeleri takip etsinler , Devlet Tiyatromuza daha çok sahip çıksınlar. Üyelerinize ise öncelikle benim Sivastuning deki üyelerinize bir sorum olacak Meganım var camlarına flim çektirmek istiyorum bunu yaparsam ceza yermiyim ( Gülüşmeler...)

Yapmış olduğunuz işler bir Sivaslı olarak beni gururlandırmaktadır. Yapılan işi gercekten süper. Üyelerinize mutlu ve sanat dolu günler diliyorum.

- Bizlere zaman ayırıp roportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Asıl ben sizlere ve üyelerinize çok teşekkur ederim

Roportaj :besyo_cu , Cılgın_Türk
Fotoğraf : Fear58
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 17:03   #2
Forum Editör
Navigator
 
Forum Editör - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Forum Editör Şuan Forum Editör isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.08.2009 14:06

Üyelik Tarihi: 06.10.2005
Mesajlar: 3
Tecrübe Puanı: 0 Forum Editör FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj













Forum Editör isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 18:18   #3
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido
 
ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Üyelik Tarihi: 09.08.2006
Mesajlar: 3.552
Tecrübe Puanı: 1011 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

emeğinize sağlık güzel ropörtaj olmuş
__________________

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 18:41   #4
seva
Usta Yiğido
 
seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Üyelik Tarihi: 04.02.2008
Yaş: 39
Mesajlar: 15.375
Tecrübe Puanı: 2156 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Eğitimin en güzel anlatım biçimi de tiyatro. Tiyatro ile büyüyen gençlerimiz örnek birer insan olacaklar ve toplum içinde yararlı bireyler olacaklardır. Her zaman yararlı bireyler yetişmesi ümidiyle….

Emre Başer e başarılar dilerim Daha nice yeni çalışmaları paylaşabilmek dileğiyle.
tiyatroya sahip çıkacağız ve destekleyeğiz ancak böyle Sivasin Sanatının gelişmesine yardımcı oluruz...
__________________
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.


[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]


CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 12:29   #5
besyo_cu
Usta Yiğido
 
besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.884
Tecrübe Puanı: 985 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Doğrudan yada dolaylı olarak bir çok roportajda yer almama rağmen gerçekleştirdiğim en keyifli roportajdı. Neşe dolu ve sımsıcak bu roportajdan aldıgım zevki anlatamam.Emre Bey yüreği tam bir sanat sevgisi ile dolu olan , amacı herşeyden önce Sivas'a bişeyler kazandırmak ve hangi alanda olursa olsun Sivas için , Sanat için ne gerekiyorsa hiç bir fedakarlıkdan çekinmeyip mücadele eden yapıya sahip.Bulunduğu konumla yetinmeyip hep ileriyi hedefleyen İlimizin yetiştirdiği değerli kişilerden olan Emre Bey'e sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum.

Sivas Devlet Tiyatrosu ilimizin yıllardır gönüllü reklamını yapan bir kurumdur. Türkiye'mizin çeşitli ilerinde sergilemiş oldukları oyunlar ile Sivas'ımızın reklamını olağan üstü bir düzeyde yapıyorlar. Şu gün bile bir çok kişi Sivas Devlet Tiyatrosu adını duyduğunda aaa Sivas da varmı Devlet Tiyatrosu şeklinde tepkiler vermekde yada Bilet satışları düşüktür rağbet pek yoktur tarzı çamur atmalarada ancak Emre Bey seyirci sayısından memnun oldugunu dile getirerek güzel bir çevap vermiştir.

Tiyatro için bu kadar genç yaşta bu denli başarı alkışlamak gerekiyor. İnşallah Sivas Devlet Tiyatrosu çatısı altında sergilediğiniz bir çok oyun daha ödüle layık görülecektir. Ancak bu ödülleri siz hem veren hemde alan olmanız dileği ile.

Ayrıca ilerleyen yıllarda da, Allah ömür verirse sizin 'Hamlet ve Kral Lear' oyunlarınızı izleme şansına ulaşırız...
__________________
www.sivasspor.com
besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 18:47   #6
tskfn
Tecrübeli Yiğido
 
tskfn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tskfn Şuan tskfn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 21:58

Üyelik Tarihi: 20.10.2005
Mesajlar: 232
Tecrübe Puanı: 703 tskfn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Devlet Tiyatromuzun daimi üyesi olarak zevkle okdum roportajı ellerinize sağlık. Emre Bey i özellikle seçmiş oldukları oyunlardan ötürü teşekkurederiyorum. Gercekten her kesime hitap eden cok güzel oyunları sahneliyorlar. Daha şimdiden sezon sora erecek diye gercekten üzülmeye başladım. Başarılarınızın devamını temenni ederim.
__________________
ŞU BİR GERÇEK Kİ SİVASLI DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ
tskfn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 18:56   #7
FatihCan
Usta Yiğido
 
FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 14:15

Üyelik Tarihi: 01.10.2005
Yaş: 40
Mesajlar: 572
Tecrübe Puanı: 744 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Bir Sivaslı olarak Sivas Devlet tiyatrosu ile gurur duyuyorum çok güzel oyunlar sahneliyorlar özelliklede çocuk oyunlarını çok beğeniyorum..

Emre Başser ise Toris Çetinel'den sonra Sivas için bir şanstır.. Başarılarının devamını diyorum

Emeği geçen herkeze teşekkür ederim çok güzel bir çalışma


Bir teşekkürde Devlet tiyatrosu çalışanlarına hepsi çok özverililer ben hiçbirisi memur zihniyeti ile çalışmıyorlar gayet profesyonel bir okadarda amatör özverisi ile çalışıyor hepsine çok teşekkürler.
__________________
FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2009, 22:10   #8
Cley
Moderator
 
Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 8.021
Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Roportajı gerçekleştiren arkadaşlara ve SDT müdürü Emre beye teşekkürler.Son dönem yapılan saçma sapan sinema filmlerine gösterilen ilginin çeyreği tiyatroya gösterilmiyor maalesef. Kültür kenti diye övündüğümüz Sivasımıza tiyatroya karşı bu ilgisizlik hiç yakışmıyor.
__________________
Edep ile gelen Saygı ile karşılanır
Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2009, 15:59   #9
Ertugrul
Genel Koordinatör
 
Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Üyelik Tarihi: 11.01.2006
Mesajlar: 2.795
Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Çok keyifli bir röportaj olmuş, bir solukta okudum. Emre Başer beyin başarılarını uzaktan takip ediyorduk, arkadaşlarımız sayesinde yakından tanıma fırsatıda bulduk. Emre beyin düşünce yapısı, Sivas sevdası ve sanat anlayışı çok olumlu. Sivas Devlet Tiyatrosu Müdürü Emre Başer beye sanat hayatında başarılar diliyorum. Bu güzel röportajı gerçekleştiren arkadaşlarımı kutluyorum.
__________________
(Yumhil vela yuhmil)

Ertuğrul Özdemir



Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 02:08   #10
RüStü ElmaS
Administrator
 
RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RüStü ElmaS Şuan RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 54
Mesajlar: 2.149
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDIRüStü ElmaS TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Emre Başer İle Röportaj

Emre Bey ile ilk olarak geçen sene Sivastuning organizesinde tanışmıştık. Eski Vali yardımcımız Zafer Ataman Bey bizleri tanışmıştırmıştı.
O zamanlar sakalı yoktu, şimdi neredeyse tanıyamadım

Genç yaşına rağmen almış olduğu görevin sorumluluğunu bilen ve yaptığı çalışmalarla ülke genelinde de Sivas'ı en iyi şekilde temsil eden, ve bunu IX. Lions Tiyatro Ödülü ile kanıtlamış olan Emre Beye sonsuz teşekkür ederim.

Kendisini yapmış olduğu bu güzel çalışmalardan dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Röportajı gerçekleştiren arkadaşlarımada bizlere böylesine güzel röportajı hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Röportajı baştan sonra zevkle okudum



Tuning 2008'den Emre bey ile birlikte bir kaç fotoğraf:







RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Hizli Erisim


WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:29.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.