|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TUDEB ( Türk Dernekler Birliği Platformu ) 24 Mayıs tarihinde, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen '' Expo Turkey '' Fuarı'nda bir ilki gerçekleştirdi. Bölgedeki dokuz folklor ekibi, fuarda TUDEB organisazyonu ile sahne aldı. Avrupa Sivaslılar Birliğinin de üyesi olduğu Türk Dernekler Birliği Platformu kuruluş amacı uygun olarak Türk Kültürüne, ülke tanıtımına katkı sağlamak amacı Türk Kültürünün önemli bir parçası olan halk oyunlarını Expo Turkey Fuarında katılımcıların beğenisine sundu. TUDEB Başkanı Bahri Akalın organizasyon sonrası kısa bir açıklama yaptı. Akalın; ‘’Düzenlenen folklor şöleninde, katılımcı ekiplere plaket verildi. Fuarın ev sahibi olan, Bakay Grubu derneklerimize sağladığı bu imkândan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca, zamanlarından fedakarlık yaparak fuarda sahne alan folklor gruplarına, folklor öğretmenlerine, dernek başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür organizasyonların daha geniş bir katılımla ileriki senelerde yapılması dileği ile’’ Dedi. TUDEB Başkan Yardımcı ve ASİB Başkanı Rüştü Elmas’ta yaptığı açıklamada ; ‘’ Expo Turkey gibi önemli bir organizasyonda Türkiye’nin tanıtımına ve Türk kültürünün anlaşılmasına katkı sağlamak amacı ile 9 ayrı Folklor ekibi tarafından muhteşem bir gösteri sergilendi. Kültürel zenginliğimizle gurur duyduğumuz kadar tanıtımını da yapmamız gerekiyor. Bu önemli etkinlik için Başta TUDEP Başkanımız Bahri Akalın beye, Türk Derneklerimize ve Bakay Gruba teşekkür ediyorum.’’ Dedi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kültürümüzün önemli bir parçası olan halk oyunlarımızın Avrupa!nın göbeğinde gençlerimiz tarafından sergilenmiş olması hem ülke tanıtımımıza büyük katkı hemde asimile olmadan entegre olma gayretindeki gurbetçilerimiz ve geleceğimizin teminati çocuklarımızın kültür hafızası için önemli bir aktivite olmuş. TUDEB Başkanımız Bahri Akalın ve yönetimini kutluyorum. Kimileri laf kimileride işte böyle güzel işler üretir.
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4588
![]() |
TUDEB Türk Dernekler Birliği Platformu '' Expo Turkey '' Fuarı'nda bir ilki gerçekleştirdikleri için onlarla gurur duyuyorum ülkemizi her alanda avrupaya tanıtmaları bizleri çok sevindiriyor bu organizasyonda yer alan herkesi yürekten kutluyorum her sene takrar edilerek daha büyük organizasyonlar yapılması dileklerimle
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TUDEB Türk Dernekler Birliği Platformu '' Expo Turkey '' Fuarı'nda bir ilki gerçekleştirmişler tebrik eder kutlarım
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ~EmiN~58~ Şuan
Son Aktivite: 24.07.2009 19:05
Tecrübe Puanı: 680
![]() |
Bilgi için teşekkür ederim.Senden daha çok haberler bekliyoruz
![]() |