Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.08.2009, 08:58   #1
kaanansay
Yiğido
NO AVATAR

kaanansay Şuan kaanansay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2015 21:09

Tecrübe Puanı: 618 kaanansay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil Adnan Oktar Bugün (16 Ağustos) 13:00da Darwinistlerin Safsatalarını Cevaplayacak

Sayın Adnan Oktar, 16 Ağustos Pazar günü (BUGÜN) saat 13.00’te KAÇKAR TV, KANAL 35 İZMİR ve KRAL KARADENİZ’de ortak yayınlanacak olan CANLI röportajında, Habertürk’teki Sansürsüz programında fikren tam anlamıyla ezilen Darwinistlerin safsatalarını cevaplayacak.

Harunyahya.tv den de programı seyredebilirsiniz.

Kaçkar TV: 12647 V S/R: 3333 Fec: 5/6
Kanal 35 İzmir: 12685 H Batı S/R: 30000 Fec: 5/6
Kral Karadeniz TV: 12130 V Batı S/R: 27500 Fec: 5/6
kaanansay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 11:10   #2
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1003 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Adnan Oktar Bugün (16 Ağustos) 13:00da Darwinistlerin Safsatalarını Cevaplayac

Alıntı:
kaanansay Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Adnan Oktar, 16 Ağustos Pazar günü (BUGÜN) saat 13.00’te KAÇKAR TV, KANAL 35 İZMİR ve KRAL KARADENİZ’de ortak yayınlanacak olan CANLI röportajında, Habertürk’teki Sansürsüz programında fikren tam anlamıyla ezilen Darwinistlerin safsatalarını cevaplayacak.

Harunyahya.tv den de programı seyredebilirsiniz.

Kaçkar TV: 12647 V S/R: 3333 Fec: 5/6
Kanal 35 İzmir: 12685 H Batı S/R: 30000 Fec: 5/6
Kral Karadeniz TV: 12130 V Batı S/R: 27500 Fec: 5/6

Ben izledim o programı, senin söylediğinin aksine bir durum yaşandı. Uzman bilim adamları bağlandı gerekli cevabı verdi, ancak senin hoca makinalı gibi seri atışlar yapıp karşı tarafı susturmaya çalışması onu haklı olduğunu göstermez.
Senin hocaya göre bilimsel hiç birşeye gerek yok, hastalıklara bile bilimsel çalışmaya araştırmaya gerek yok, ben bir bakarım iyileşir mantığı.
Bu tür kişiler böyle hassas konuları ele alarak böyle kurumlara çatarak halkın hassas dini duyguları kullanarak kitaplar yazarak prim peşindeler, ortada bir gerçek var bunu onun bunun değil kendi mantığımızla düşünmesini, kendi gözümüzle bakmasını, görmesini bilelim.

Tam bunu yazarken bir haber okudum gazetede,
Haber şu:
Cennetten arsa satarken yakalandı, Kendini peygamber olarak tanıtıp dolandırdı. Çorum'da iki kişi kendini Hızır ve İlyas peygamber olarak tanıttı,"Bize verilen para ikiye katlanır cennetten yer sahibi olursunuz" dediler. 5 Kişi bu yalana kanıp paralarını verdi. Ancak yalan kısa süre sonra ortya çıktı, sahte peygamberin biri yakalanıp tutuklandı.

Bu 21. Yüz yılda ülkemizde hala bunlar yaşanıyorsa, Daha çok Adnan Oktar'lar rağbet görür.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 11:20   #3
kaanansay
Yiğido
NO AVATAR

kaanansay Şuan kaanansay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2015 21:09

Tecrübe Puanı: 618 kaanansay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Adnan Oktar Bugün (16 Ağustos) 13:00da Darwinistlerin Safsatalarını Cevaplayac

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Tam bunu yazarken bir haber okudum gazetede,
Haber şu:
Cennetten arsa satarken yakalandı, Kendini peygamber olarak tanıtıp dolandırdı. Çorum'da iki kişi kendini Hızır ve İlyas peygamber olarak tanıttı,"Bize verilen para ikiye katlanır cennetten yer sahibi olursunuz" dediler. 5 Kişi bu yalana kanıp paralarını verdi. Ancak yalan kısa süre sonra ortya çıktı, sahte peygamberin biri yakalanıp tutuklandı.
yukarıda verdiğiniz örnekle Adnan Oktar'ın ne alakası var anlayamadım. Siz evrime inanmakta serbestsiniz. İnancınıza arka çıkarken kimseye hakaret etmeden de bu işi yapabilirsiniz. Hakaret etmek çaresizlerin yapacağı birşeydir.
kaanansay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)