|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2225
![]() |
![]() BİR ZAMANLAR BULGARİSTAN'DA YAŞANAN ZULÜMLER ŞİMDİ DOĞU TÜRKİSTAN'DA YAŞANIYOR..OZAMAN BULGAR ZULMÜNE SESSİZ KALANLAR VARDI TIPKI ŞİMDİ ÇİN İŞKENCESİNE SESSİZ KALANLAR GİBİ....BULGAR ZULMÜNE SESSİZ KALANLAR ERİDİ YOK OLDU ÇİN'E TEPKİSİNİ GÖSTERMEYENLERİNDE SONU AYNI OLACAK.KAHROLSUN ZULÜM EDENLER KAHROLSUN ZULME SESSİZ KALANLAR.
OZAN ARİF'İN BULGAR ZULMÜNE YAZDIGI DESTAN ŞİMDİ ÇİNDE YİNELENİYOR İbret Destanı Kudurdu kızıl Bulgar, yakamızda elleri, Balkanlarda Türklüğü yok etmek emelleri, Cümle cihan bilir ki, bunlar Moskof döller Bulgar bu cesareti, Rus`tan alıyor Rus`tan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Türk yaşayan köyleri tanklar ile bastılar. Kim karşı koydu ise ağaçlara astılar. Çoluk-çocuk demeyip kadınları kestiler. Türk kanıdır Bulgarın içtiği şimdi tastan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Bir 'Mestan' tanımıştım soyadı 'Cefakârdı', 'Şumnu'`dan mektup yazar, bazen beni arardı, Ecdadından yadigâr sadece adı vardı, Onu da aldı Bulgar, ne yapsın şimdi Mestan? Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Ezan ile verilen Ahmet, Mehmet söküldü, Hasan, Ömer yok artık, Bulgar adı takıldı, Yetim kaldı ezanlar, minareler yıkıldı, Camilerin yerine, bostan ektiler bostan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Bağır gardaşım bağır, sen olsun durma bağır! Dert Müslüman Türk`ündür, hür dünya ondan sağır. Ne demişler, taş bile düştüğü yerde ağır. Onun için bağır sen, haykır en yüksek sesten. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Hür dünya elbet duymaz, imdat diyen yar bizim. Tecavüze uğrayan, namus bizim, ar bizim. Fakat olsun gardaşım, Allah`ımız var bizim. Biz onunla kurtulduk, her tasadan, her yastan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Nerede Vietnam`a ağıt yazan solcular, Moskova borazanı öttüren yalancılar, Müslüman Türk`ün şimdi Balkandaki sancılar, Konuşsa ya birisi, susuyorlar mahsustan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Şu Köln'ün radyosundan konuştu itin biri! İsmini demiyeyim ağzıma değer kiri, Gitmiş, gezmiş Bulgar`da, katliam yokmuş heri..! Bunlar böyle alçaktır, saptırırlar hep kasten. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Ey... Aziz Türk milleti, sahip ol birliğine, Müslüman Türk`ün dostu, Müslüman Türk`tür yine. Bu gerçeği görürsün, bakarsan tarihine. Çoğu Türk olduğundan, bak yanlız Afganistan, Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Kınamakla iş bitmez, dinle beni Ankara... 'Yurta sulh, cihanda sulh' unut gitsin bir ara, Başka türlü imkânsız, deva bulmaz bu yara, Halifenin kılıncı kurtulsun artık pastan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. Ey gözleri kör olmuş, vicdanı nasır dünya, Yontma Taş devri değil, yirminci asır dünya, Yamyam bile hür bugün, Türk neden esir dünya? Ozan Arif; dünyaya ibret olsun bu destan. Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vahşet, zulum, katliam nereden gelirse gelsin, İnsanlık denilen varlık her zaman karşı çıkmalı buna birlik olmalı.
Yapılan bu acımasız şiddeti nefretle kınıyorum.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1358
![]() |
![]() yüreğine sağlık kardeşim.............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3319
![]() |
![]() agizina saglik kardas artik herkesisin iyi dusunmesi lazim dun balkanlar bugun orta asya yarin avrupa kendimize gelmezsek kacinilmazdir buradan genclere sesleniyorum lutven okuyun belli yerlere gelmek okumaktan gecer unutmayinki guclu bir lobi herseyin ustesinden gelir bugun yurt dsinda yasayan 5milyona yakin oldugu soyleniyor avrupa parlemondosunda kactane turk var bakin ne demek nistedigimi anlarsiniz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ellerine sağlık kardeşim güzel dile getirmişsin zulmün her türlüsüne karşıyım ve nefretle kınıyorum
Ey... Aziz Türk milleti, sahip ol birliğine, Müslüman Türk`ün dostu, Müslüman Türk`tür yine. Bu gerçeği görürsün, bakarsan tarihine. Çoğu Türk olduğundan, bak yanlız Afganistan, Kahrolsun komünistler, kahrolsun Bulgaristan
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4550
![]() |
![]() ![]() Daha önce bahsettiğim Çin’in Uygur Türkleri’ne sistematik zulüm ve izolasyon uyguladığı Doğu Türkistan’da dün çatışma çıkmış. Sabah haberleri izlerken ve okurken, oradaki şartları da hesaba katınca içim burkuldu. Çin resmi haber ajansına göre Çin’in kuzey batısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nin merkezi Urumçi’de bir fabrikada çıkan tartışma sonrası 2 Uygur Türk’ünün ölmesi ile halk dün protesto yürüyüşü düzenlemek istemiş. Protestocular sokaklara dalıp araçları ateşe vermişler. Çatışma çıkarmışlar fakat polis müdahale etmiş ve protestocuların 140′ı ölmüşler. Tüm bunlardan da sürgündeki Doğu Türkistan’lı lider Rabiya Kadir suçluymuş. İletişimin imkansıza yakın olduğu, var olan imkanında Çin sansüründe kontrol edildiği biryerde kim kimi kışkırtabilir, doğrusu ben merak ediyorum. Zaten haklarından mahrum edilmiş, ikinci sınıf görülen her insan patlamaya hazır bir bombadır nihayetinde. Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Tümtürk ise Urumçi’deki olaylar için içimizi ürperten şeyler söylemiş: Şu anda Doğu Türkistan’la iletişim kurmak mümkün değil. Çünkü tüm iletişim araçları, telefon, internet, televizyon devlet tarafından kesilmiş durumda. Tamamen izole edilmiş bir Doğu Türkistan’la karşı karşıyayız. Birkaç gün sonra bu izolasyon kalktığında onlarca, binlerce masum müslümanın katledildiğini göreceğiz. Olayın mahiyeti kökeni, Doğu Türkistan’dan Çin’e ucuz işgücü olarak götürülen, adeta köle muamelesi gören Doğu Türkistanlı kızlarımızın çalıştığı bir oyuncak fabrikasında kızlarımıza yapılan gayri ahlaki bir saldırıdır. Bu saldırı Haziran’ın 22 ya da 23′ünde vukuu bulmuş. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanımızın Doğu Türkistan ziyaretine denk gelen bir tarih. Ve bu olaya Doğu Türkistanlı kızlarımız ve gençlerimiz müdahale ederek olayı bertaraf ediyorlar. Olay tamamen yatışıyor. Aradan 3 gün geçiyor. 26 Haziran 2009 gece saat 02′de 5000 Çinli bu kardeşlerimizin kaldığı yatakhaneyi basarak 300 kardeşimizi delici ve ezici aletlerle hapsediyor. Gece 2′de başlayan olay 7′ye kadar durdurulmuyor. Orada ölümlerin yaşanmasına göz yumuluyor. Resmi haber ajansı 140 ölü diyor ama üniversitelilerin üzerine ateş edildi. Fabrikadaki insanlar öldürüldü. 500 kişinin üzerinde ölü var. Olay 5 ayrı mahallede vuku buluyor. 500 kişi katledildi. Olay Kaşkar’a sıçradı. Kaynak: internethaber Umarım devletimiz oradaki sahipsiz insanlarımız için birşeyler yapmak için geç olmadan harekete geçer. Çünkü şuanda oradaki insanların neler yaşadıklarını tahmin etmek bile istemiyorum. Allah tüm sahipsiz insanların yardımcısı olsun…
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 782
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İNSANLIK DENEN ŞEY BUNA NASIL İZİN VERİR, DÜNYA NEDEN GÖRMEZLİKTEN GELİR.
YAZIKLAR OLSUN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah öyle böyle şiddetlere sebep olanları kahretsin demekten başka bişey diyemiyorum.....
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
çinlilerle uygur türkleri çatıştı | Salim58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 17 | 08.08.2009 13:31 |
Alperenler Çin Konsolosluğu'na yürüdü | Alperen. | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 4 | 08.07.2009 23:22 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
TERÖRLE VARDIĞIMIZ YER | 65serdal58 | Serbest Kürsü | 4 | 05.06.2009 12:57 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |