|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düşmüşüm dermansız derde Yalan hile nefsim sende Nasıl bakacağım bende Can Ahmed'in Nur Yüzüne NakaRat: ** Hastayım tevhid tabibi İnsu cinin tek sahibi Ahmed'i Muhtar habibi Nasıl bakarım yüzüne Aşkıyla doğan sabaha Banmışım ben çok günaha Ne yüzle diyem merhaba Can Ahmed'in Nur Yüzüne ** Viran olmuş kalp ocağım Dertlidir gönül kucağım Nasıl böyle varacağım Can Ahmed'in Nur Yüzüne ** Can kurban kudRet şahına O Enbiya sultanına Nasıl giderim yanına Can Ahmed'in Nur Yüzüne ** Sefil halinle özüne Girmişsin nefsin közüne Nasıl bakarsın mahşerde Can Ahmed'in Nur Yüzüne
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Onca hazan ve hüzün ardından gelen bahar,
Acıların meltemlerle savruştuğu, Umutların filizlenip yarına koşturduğu bir bahar…. Sarıyorum tüm yaralarımı varlığınla, Cennete kaldı dediğim vuslat oldu adın… Özlemler biriktiriyorum yüreğine Sevgiyle yanıp aşkınla kavrulmayı seçiyorum kendime…. Seni düşündüğümde, Dünya dingin oluyor… Kendini futursuzca kovalayan zaman duruyor…. Sevgisiz hayatla hesaplaşmanın zamanı şimdi…. Bir kuş kadar özgürce senim… Hiç bitmeyecek yarınlar için umut ekip Hayallerimde varlığınla mutlu olmayı biçenim…. Çiziyorum yüreğime sevgini…. İlmek İlmek dokuyorum kalbime seni, Yıllardır beklenen, adına isimsiz yazgılar yazılansın sen Gelecek diye umut edilip yolu gözlenensin sen…. Elveda artık…. Tüm acılara…. An’ılara… Sensiz geçmek bilmeyen yıllara elveda… Aydınlığa çekiliydi kapkara perdelerim… Sen aydınlıksın ben zifirim…. Şimdi gün o gün… Hasretin vuslat olduğu gün… Gülmek bizim… Mutluluk bizim… Hasrete son, umut ve hayal bizim
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() Alnımı secdeye vurdum ağladım Bu aciz canımı Hakka adadım Dünya yalan imiş er geç anladım Islandı seccadem gözyaşlarımla... Rukum Mevlayadır secdem Mevlaya Artık hevesim yok fani dünyaya Secdede ağladım ben doya doya Islandı seccadem gözyaşlarımla.. Serdim seccademi kızgın çöllere Aktı gözyaşlarım döndü sellere Derman olamadı bunca güllere Islandı seccadem gözyaşlarımla
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
M.YAZICIOĞLU İÇİN 70 BİN KELİMEİ TEVHİD OKUYORUZ!!! | gul-i_ahmer | Serbest Kürsü | 127 | 27.03.2009 13:44 |
Tevhid inancimizi 'sarsmayalim' | seva | Serbest Dini Konular | 1 | 21.05.2008 11:46 |
Tevhid Nedir? | seva | Dini sohbet | 2 | 02.05.2008 14:10 |