Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.08.2009, 20:28   #1
nas_sina
Tecrübeli Yiğido

nas_sina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nas_sina Şuan nas_sina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.03.2010 17:46

Tecrübe Puanı: 642 nas_sina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart hayat boyu unutamıycağınız anne babanızı üzecek ne yaptınız

merhaba arkadaşlar bu yeni bir konu düşündümde her evlt istemeden anne ve babasını üzecek yada derinden kıracak bir hata yapmıştır ve hatırladıkca haala üzülür hani keşke yapmasaydım diye
ilk ben başlayım izninizle benim saçlarım çok uzundu yani aşırı derecede yerlerdedi ve küçük olduğum için bakamıyordum okulada gidiyorum babama ikide bir ağlardım keselim diye babam her defasında bir bahane uydurur izin vermezdi böylece beşinci sınıfa kadar geldim ve sene sonuna yakın zamanda kafamdan minik bir sivşlce çıktı ama felaket kaşınıyor başaldık doktor doktor gezmeye tabii bu arada sivilce gittikce büyüyor ama hiç bir doktor teşhis koyamıyor aradan altı ay geçti bu svilce kafamın tamamını aldı kaşlarıma kadar geldi babam almanyadan doktor getirdi hastaneye yattım babamda izini bitti döndü doktor bir kuaför getirdi saçlarımı kesti.annem saçalrı aldı gitti meğer babama göndermiş rahmetli tam bir yıl ağladı ve o saçlar hala almanyada duvarda asılı süslemiş çiçeklerle kurdelerle hala duruyor ben aklıma geldikce çok üzülüyorum eğer iyileşmiyceğini bilseydim sedefin kesinlikle kestirip babamı o derece üzmezdim.
nas_sina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)