hayat boyu unutamıycağınız anne babanızı üzecek ne yaptınız
merhaba arkadaşlar bu yeni bir konu düşündümde her evlt istemeden anne ve babasını üzecek yada derinden kıracak bir hata yapmıştır ve hatırladıkca haala üzülür hani keşke yapmasaydım diye
ilk ben başlayım izninizle benim saçlarım çok uzundu yani aşırı derecede yerlerdedi ve küçük olduğum için bakamıyordum okulada gidiyorum babama ikide bir ağlardım keselim diye babam her defasında bir bahane uydurur izin vermezdi böylece beşinci sınıfa kadar geldim ve sene sonuna yakın zamanda kafamdan minik bir sivşlce çıktı ama felaket kaşınıyor başaldık doktor doktor gezmeye tabii bu arada sivilce gittikce büyüyor ama hiç bir doktor teşhis koyamıyor aradan altı ay geçti bu svilce kafamın tamamını aldı kaşlarıma kadar geldi babam almanyadan doktor getirdi hastaneye yattım babamda izini bitti döndü doktor bir kuaför getirdi saçlarımı kesti.annem saçalrı aldı gitti meğer babama göndermiş rahmetli tam bir yıl ağladı ve o saçlar hala almanyada duvarda asılı süslemiş çiçeklerle kurdelerle hala duruyor ben aklıma geldikce çok üzülüyorum eğer iyileşmiyceğini bilseydim sedefin kesinlikle kestirip babamı o derece üzmezdim.
|