Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.09.2009, 00:11   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 940 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Esnaf Yasağı Dinlemiyor

Esnafların, dükkânlarındaki ürünlerini kapı önlerine kadar dışarıda sergilemeleri zaten dar olan kaldırımlarda yayaların rahat bir şekilde yürümesini engelliyor.

Bazen dışarı taşan malzemelerin abartılması kaldırımları tamamen kapatıyor. Hal böyle olunca hem yayalar çileden çıkıyor hem de çirkin bir görüntü oluşuyor. Kaldırım işgali konusunda kesin kararlı olan eski belediye yönetimine rağmen, göreve geldiğinden bu yana konunun üzerine düşmeyen belediye yönetimi son günlerde şikayetlerin artması üzerine kaldırım işgaline karşı denetimlere ağırlık vermeye başladı.

Esnaflar satışını yaptığı ürünleri içeri almaları ve kendilerine ayrılan sınırı geçmemeleri için uyarıldı. Ancak esnaf, uyarıları yeterince önemsemeyerek kuralları ihlal edince zabıta ekiplerinin kendilerine uyguladığı cezai işlemden kaçamadı. Yetkililer yasağa uymayan dükkânları 1 gün süre ile kapatırken dükkân sahiplerine de 350 TL para cezası uyguladı. Yaklaşan bayram ile piyasanın canlandığı şu günlerde kendilerine kesilen para cezasına ve dükkân kapatma uygulamasına aldırmayan bazı esnafların yine kuralları ihlal ettiği gözlendi.

Sivas Postası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 11:53   #2
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Esnaf Yasağı Dinlemiyor

elbet esnafcilar kendilerini düsünüyorlar
ama yinede kural ihlali oldugu icin cezalar kesilecek
sanirim kesilen cezalarda az geldiki hala uymadilar yasaga

bir kac seyin disarda olmasi normal ama bazilari gercekten abartiyor
ben cok rahatsiz oluyorum,
kaldirimda yürürken bir sürü esyadan dolayi ilerleyememek hic hos degil helede isin acele ise

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 12:17   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

BAzı iş yerleri öyle bir kapatıyor ki kaldırımı,tamamen kaldırımdan inip,yolda yürümek zorunda kalıyoruz..Eğer bu yüzden bir kişiye bir şey olursa,sorumluların başı çok ağrır..Hele ki bazı hak yiyici esnaflar,kasalarla dükkanın önündeki yol kısmı kapatıyor ki kimse park etmesin...Babanın malı mı yahu orası senin?Zaten park sorunumuz var bir de bu efendilerin keyfi uygulamalarını çek..Ver 5000 lirayı ceza bir daha yapar mı?
Alt 22.09.2009, 14:39   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Pastane, Kıraathane ve buna benzer yerlerede izin verilmemeli, kapının önüne oturup gelen geçene bakmak bu çoğu kimseyi rahatsız etmektedir.
Bencede cezalar ya kesilmiyor, yada caydırıcı nitelikte değil.
Alt 22.09.2009, 16:14   #5
suzii
Usta Yiğido

suzii - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suzii Şuan suzii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2015 17:48

Tecrübe Puanı: 766 suzii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Pastane, Kıraathane ve buna benzer yerlerede izin verilmemeli, kapının önüne oturup gelen geçene bakmak bu çoğu kimseyi rahatsız etmektedir.
Bencede cezalar ya kesilmiyor, yada caydırıcı nitelikte değil.
Bu konuyu hiç açma Arif Abi.
Gerçekten çok sinirleniyorum.
Anlamıyorum başkasını rahatsız edecek derecede neden dikkatli bakıyorsun.
Tanıyorsan kibarca selam ver bitsin.
Yok tanımıyorsan neden karşındakini tren yerine koyuyorsun.
Alt 22.09.2009, 16:38   #6
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04

Tecrübe Puanı: 1689 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya hiçbir esnafın kurala falan uyduğu yok dükkanlların dışında ürün sergilemeye ne gerek varsa zaten almak isteyen dükkanın içine girp alır üyelerimizinde dediği gibi taa dükkanın dşıında ve kaldırımları dolduracak şekilde sergiliyolar bir müşteri gelince kaldırımda hiç yer kalmıyo kurala uymayanlara ceza verdikleride iyi olmuş
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2009, 21:36   #7
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

esnaf eğer para kazanmak için yapıyorsa önce müşteriye nasıl davranması gerektiğini öğrensin..sivas esnafı müşteriye pek iyi davranmıyor..ticaret zekası yok...

yola mallarını sermekle alışveriş canlanmaz
Alt 23.09.2009, 09:39   #8
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bu konu yıllardır böyle ve bu bayramdada böyleydi malesef cezada kessen düzelmez
esnaf alışmış kaldırım parsellemeye insan rahat dolaşamıyor bide rahat bi şekilde alışverişini yapamıyor
Alt 23.09.2009, 13:37   #9
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1352 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ben ceza verildiğine inanmıyorum Sami Aydın zamanında neden olmuyordu
Alt 23.09.2009, 13:53   #10
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben ceza verildiğine inanmıyorum Sami Aydın zamanında neden olmuyordu
belediye başkanıyla alakalı değil bu ben bütün dönemlerde rastlıyorum bu tür görüntülere yıllaaaaardan beri var goramaz kardeşim

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)