Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sana bir şey saklayamadım - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.10.2010, 13:47   #1
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 06:38

Tecrübe Puanı: 701 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sana bir şey saklayamadım

Sana bir şey saklayamadım en sevdiğim

Saçma sapan görüntülerin arkamdan kuyruk gibi dolayaşıyor olması zevk veriyor sanma! Onlar, içimde ağlamaktan yorgun düşmüş cocugun çığlıklarıdır.

Kadınlıgımın en degerlilerini, en sonunda rastladigim en sevdigime sunamiyorum... belkide bana hayatin en agir ihanetinin pençesinde kivranmanin acısını en acımasızca yaşatan da bu olsa gerek... Aslında kendimi acılara dayanıklı bilirdim... Sana saklayamadıklarımın çaresizligi ne kadar dayanıksızlıgımı da ögretti...

Sana herkesten daha cok layik oldugun sunumlarimi saklayamadim dostum. Bu kahbe rezil hayatin en ucuz insanlarina en degerlilerimi en ucuza sunarken en degerliye bir şey sunamıyorum. Ahh dostum geç buldum güç buldum en sevdigimi bak işte çaresizim sana bir şey saklayamadim

Yorgun tebessümlerimdeki zorakilik, bakişlarımdaki kaygı, seni korkutmasin dostum. zira ben düşlerimı kaybedeli hayli zaman oldu...Ve üryan bir sekilde ortadayim şimdilerde. Haya elbisemi yırttı gunahlarım. Ar damarımı catlatti sevgili modern duzen(!) sana birşey saklayamadim dostum. Düşlerimi yitirdim hayal kırıklıgımdandır bu feryadım bu göz yaşlarım.

Goz kapaklarım kapalıyken sadece helali gorebiliyordu gözlerim, oysa bu uyandırılmışlık bana kevnin uzerindeki tüm çıplaklari gosteriyor... Iblisim cici elbiseleriyle kötülüğü cazip gosterirken yasak elmaya ulaşmayi ogretti.Ve kovuldum, masumiyetimi tüm zerrelerime kadar yaşadığım cennetimden.

Sana birşey saklayamadim dostum...Göz pinarlarimda biriken yaşlardan başka ikram edebilecek birşeyim de yok sana pismanliga atifla.

Bilirim nezdinde kabul edilesi degildir bu demode usluplar.Acizligime ver düzgünn ifadeler kullanamıyorum...Acziyetime ver artık gitmek istiyorum...Kızma işte bizde yenilenlerden olduk silkinip kalkacak taakatimiz metropolin lağım cukurlarina düştü. Sana birşey saklayamadigimdandir bu kahır bu göz yaşı ki sadece maglubiyetime betimlenen siirlerimi ve yazilarimi armagan ediyorum...

Sana sadece pişmanlıkalarımı, kahırlı göz yaşlarımı birde yaralı yüregimi getirdim dostum en sevdiğim. Bilirim bunlar sana yük olmaktan başka bir işe yaramaz buna ne hakkım var ne de haddim. Bana müsade en sevdigim bak gördün işte sana saklayacak ne bir şeyim kaldı ne de sunacak...

Yine ben acılarıma dönüyorum hoşcakal en sevgili...

Not: Bu yazıyı, insana bir şey veremediği gibi kadını cinsel opje olarak tanımlayıp pazarlayan çağdaş ideoljilerin acımasız çarkında kötü yollara düşüp en sonunda aradıığını bulan ama her şeyini kaybeden bir kadının dramını anlatmak üzere kaleme almıştım.

mansur58

Kalın sağlıcakla
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mansur58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)