|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 694
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Protein gözlüm,alyuvarlarından ver bana Elektronlarını,protonlarını ayırayım birer birer Nötronlar anlasın dünyanın yuvarlak olduğunu Senin için keşfedeyim Afrika'yı Coca cola girmmemiş ormanlarıyla Sosyal olguların darağacında salla beni Bütün metafizik, mistik güçlerinle,soyutla beni Radikal glastrofobik tavırlarınla Transandantal psişik zaman aralarında Terliksi hayvanlarını takınıp ayağına Amipler arasından Sistemlerimin tuşlarına basaraktan Ve ekrana yansıtıp duygularını Ofsayta düşmeden gel. Reseptörlerim sana açık,vız gelir ozon bana Sarkıttım mı radyoaktif dalgalarımı mor ötesi Harcarım Allah'ıma Aldırma sen lazer ışınlım Üzmesin seni aramıza giren parazit sinyaller Bilemezsin ne fanatik ideallerim var daha Proleter,ferro kronik planlar Vanası bükülmemiş akademik teoriler Boş ver, melankolin dökülmesin. VHF bandından görün GAP kanallım Dokunmayın Amerikan patentli burjuvari hayatımıza AIDS amca sizi döver, düşürür feminist tuzaklarına Bakma öyle kronik akut masohisçe Fobilerim uyanır, dengelerim bozuzlur,katalizör yanaklım Enflasyonum yükselir,nükleer başlığım düşer Agresif manik depresyonum var. Hemde dominantından Yazık olur ay üssü ufolarımıza, gemilerimize Uzatma existansiyalist edalar. Tabular diyorum Soğuk fizyon çarpsın ki Seni çok seviyorum!... Glikozum benim.
Konu ukba tarafından (18.05.2009 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tebrikler okuduğum en güzel şiirlerden bir tanesi diyebilirim...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
![]() çok güzel eline sağlık canan tsk
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1275
![]() |
![]() Elham dürüsü ile Kızlar sürüsü ile Sabah birisi ile Akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... Karımı her türlü tehlikeden koru Gerekirse ben tehlikeye atılayım Onu hiç yorma Gerekirse ben yorulayım O çalışmasın ben çalışayım O hasta olmasın ben olayım Allahım... O aldatmasın ben aldatayım benim güzel karım dul kalmasın Ben kalayım Aminnnnnnnnnnn Allahım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1446
![]() |
![]() ağustosta ekilen darıdan
hersene oğul veren arıdan kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1275
![]() |
![]() SEN GİTTİN YA BEN SANA KÜSTÜM
Güneş ısıtıyordu içimizi birlikte yapıyorduk çişimizi Yoğun kamaştırıyordu dişimizi Sen gittin ya ben sana küstüm gül dökerdim yollarına Epilasyon yapardım kollarına Selam söyle amca oğullarına Sen gittin ya ben sana küstüm Senden vazgeçemem dedim anlamadın Sen benim için evde donla gezmek gibi birşeydin gulüm Son dakika gulüm Nolur biraz volum volum Beni ancak ölüm ayırır gulüm Hadi gel gene yap kaprisini Sana bağışlasın babam kurban etini Google de arasan bulamassın benim gibisini Birdaha senle konuşmam Cinstrine eteğine karışmam 500 kontör harcasnda barışmam Sen gittin ya ben sana küstüm hani burnunla oynardın ya gecelerde Sümüğünü çıkarırda çaktırmadan koltuğun altına sürerdin Sonra o ellerinle beni okşardın İşte ben o anları düşünerek sünkürüyorum yorganın altında Sünkürdüğün selpakları atmadım Hepsini sakladım kokladım kokladım Atmak istedim ama atamadım Yalvarıyorum rabime beni birkere çaldır diye Ama sen kapsama alanımın dışındasın kefasız Kontörün var biliyorum Elleri çaldırıyon ulan ******** Sen gireceğim yare suyunu Kameralı hafif ceptelefonuna satan sen Sen kredi kartları yetersiz diye beni 12 taksite bölen sen sen gittin ya ben sana küstüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1451
![]() |
![]() Artik seninle yazisamam
Bu aksam akar giderim hesabin kalsin windos`da listemden siler giderim sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden iletilerin üzerinden wink gibi akar giderim artik sürersin bir sefa ne nick`im kaldi ne gürültülü arama msn.e girmem bir daha icq yükler giderim bozarmi sandin nudge`ler durumumu mesgül`e ceviririm emotion gibi göz kirpmasi gibi arka plani yirtar giderim kaybetsem bile ileti gecmisini listemi siler giderim insivible olmaz gidisim oturumu kapar giderim sana attigim sarkiyi alinan dosyalarindan silerim ben aglayamam bilirsin yüzümü döker giderim kisilerimden cam.imdan space`imden kayar giderim senden aldigim ne varsa dosyama koyar giderim engelletmem sana kendimi msn.ini hackler giderim sifremide degistirmem üzülme oturumu kapar giderim
![]() |
#10 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() cCc_NaZ_cCc Şuan
![]() Son Aktivite: 17.01.2011 19:26
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() bahçelerde maydonoz
gel bize bazı bazı anne seni çok özlediim yaşasın 23 nisan ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çok İlgİnÇ, Bİrde Sİz Okuyun Karar Verİn ! | HaZaN | Menkıbeler & Dini Hikayeler | 2 | 17.11.2009 22:40 |
İlginç Bilgiler | _DuMaN_58 | Diğer Konular | 11 | 10.09.2008 16:46 |
İsimleri ilginç, şifaları müthiş bitkiler | seva | Arşiv | 3 | 31.08.2008 00:53 |
Sivas ile ilgili ilginç iddia | kasparix | Arşiv | 14 | 06.07.2008 13:52 |
Türbe duvarında ilginç ve komik dilekler | seva | Arşiv | 1 | 23.04.2008 10:17 |