|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Vahdet Olcayto, bir sokak köpeğinin kızgın demir basılarak, işkenceyle kısırlaştırılmaya çalışıldığını ileri sürdü. Olcayto, dernek binasında korumaya aldığı köpeğin merkeze bağlı Şaban köyünde kızgın demirle işkence yapılarak kısırlaştırılmak istendiğini belirtti. Köpeğin, Şaban köyünden Yazıbaşı köyüne gelmesi üzerine durumu gören köylülerin kendilerine bildirdiğini ifade eden Olcayto, 6 gün önce köpeği Sivas'a getirdiklerini söyledi. Olcayto, köpeğin tedavisini dernek binasında yapmaya başladıklarını, durumu Sivas Hayvan Hakları Koruma Kurulu ve Tarım Müdürlüğü yetkililerine bildirdiğini ifade etti. Ekiplerin derneğe gelerek köpek hakkında rapor tuttuklarını belirten Olcayto, köpeğe Cumhuriyet Üniversitesinde cerrahi müdahale yapılacağını, ancak daha önce mevcut yaranın ilaçla kurutulmaya çalışılacağını söyledi. Durumun kendisini çok üzdüğünü, köpeğe yapılan bu işkencenin insanlık dışı olduğunu ifade eden Olcayto, “Hayvana doğurmasın kısırlaşsın diye rahmine kızgın demir basarak, eziyet etmişler. Bize getirildiğinde durumu içler acısıydı. Cerrahi müdahaleyle hayvanı bu eziyetten kurtarmaya çalışacağız” dedi. A.A |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
köylünün yaptığı hoş birşey değil .bilinçlimi veya bilinçsizmi yaptı acaba, belkide kulaktan dolma yöntemlerden birini uyguladı her ne olursa olsun bir hayvana bu şekilde bi eziyet hiç hoş değil....
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıyorum....
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1377
![]() |
köylülerin yaptığını düşünmüyorum .. köylü için köpek gerekldir. kapıya bacaya bakar
yabancı gelince havlar...çocukların işidir
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1714
![]() |
yazık yaaa nasıl kıymışlar hayvanda olsa oda bir canlı nekadar canı yanmıştır valla okyunca gözlerim doldu çok üzüldüm böyle insanlarda var iştee duyarsız
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() hira58 Şuan
Son Aktivite: 27.12.2009 16:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ah ya işte bilinçsizce hareket etmek böyle bişey.. biz bunun insanlık tarafını konuşuyoruz bide ahirette hesabı var! tabi gerçekten köylüler yapmışsa çocukların işi değilse
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1049
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangisi hayvan ben cıkamadım işin içinden. Kızgın demiri vuran mı yoksa vurulan mı ?
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 1017
![]() |
Bende bunun kulaktan dolma yönetemle yapıldığını düşünenlerdenim. Milletimizin huyudur kulaktan dolma yöntemlerle hareket etmek. !!
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayvanlara da acımak ve iyilik etmek gerekir. Peygamber efendimiz, (Merhametli olmadan imanlı olamazsınız) buyurunca, oradakiler, (Ya Resulallah, hepimiz merhametliyiz) dediklerinde, (Yalnız insanlara değil, bütün mahlukata merhametli olmak gerekir) buyurdu. (Taberani)
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu iskenceyi yapanlar hayvanlari karistirmis sanirim.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|