|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şehrimiz Yarı Açık Cezaevinde geçtiğimiz hafta çıkan kavgada ağır yaralanan 2 mahkumdan biri, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Açık Cezaevi kantininde 3 mahkum arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan Cabir Bulut (40), tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde öldü. Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Tesisleri nde 26 Ocak 2003 te 2 grup arasında çıkan ve 2 kişinin ölümü, 1 kişininde yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın ardından tutuklanarak hüküm giyen evli ve 3 çocuk babası Bulut un tahliye tarihinin 6 Mart 2010 olduğu öğrenildi. Cezaevindeki aynı kavgada yaralanan Sivas olayları hükümlüsü E.D nin tedavisinin sürdüğü kaydedildi KADER ARKADAŞI KURBANI OLDU Açık Cezaevinde 23 Şubatta kantin bölümünde çıkan kavgada mahkumlardan M.G. (34), kantinde ekmek kesmek için kullanıldığı belirtilen kesici aletle, aynı cinayet davasından birlikte hüküm giydiği Cabir Bulut u boğazından, Sivas olayları hükümlüsü E.D yi ise göğsünün sol kısmı ve sol kolundan yaralamıştı Demokrat Gazetesi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Çok üzüldüm,yaralılardan E.D yi tanıyorum onun durumu nasıl acaba?oda ayırırken yaralanmış...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazık içerde bile rahat durmuyolar, değidimi bu ? Güzel kardeşçe, dostça yaşamak varken bu kin, nefret, öfke nedir? Üç günlük dünyada neyi paylaşamıyorsunuz, anlamış değilim üzüldüm doğrusu.
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51
![]() |
Hele ayırmaya çalışana ne demeli fırçayı yedi ama az kalsın iyi niyeti yüznden oda gıdiyordu...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir anlık öfke nelere maloluyor.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1061
![]() |
insanları anlamak çok zor bi hata yapıp cezanı cekiyosun zaten bari içerde adam akıllı olda bir an önce çık...
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 17:30
Tecrübe Puanı: 1061
![]() |
yok yokk aslında böylelerini hiç çıkarmamak lazım. vicdanı mermameti olmayan insandan hiç bişi olmaz.
|
|
|
|
#8 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 954
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kaynak: Demokrat Gazetesi TAHLİYESİNE 6 GÜN KALA ÖLDÜ Açık Cezaevindeki kavgada aynı olaydan hüküm giyen arkadaşı tarafından bıçaklanan ve tedavi gördüğü hastanede tahliyesine 6 gün kala hayatını kaybeden mahkum Cabir Bulut gözyaşları arasında toprağa verildi. Açık Cezaevinde geçtiğimiz hafta çıkan kavgada ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden mahkumun cenazesi, toprağa verildi. Açık Ceza İnfaz Kurumunda 3 mahkum arasında çıkan kavgada, kesici aletle yaralandıktan sonra tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaşamını yitiren Cabir Bulut un (30) cenazesi, otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. 2003 yılında Üniversite sosyal tesislerinde meydana gelen 2 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı olaydan dolayı hükümlü olan ve tahliyesine az süre kala hayatını kaybeden evli, 3 çocuk babası Bulut un cenazesi, Ulu Camii nde kılınan namazın ardından Yukarı Tekke Mezarlığı nda toprağa verildi. Cenazeye, Bulut un ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Demokrat Gazetesi |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Yiğido
![]() cagdasim Şuan
Son Aktivite: 24.12.2010 08:24
![]() |
Ben haberi yeni okudum ve suanda agliyorum :( kac gündürlü sayfaya girmiyordum,CABiR benim cocukluk arkadasimdi,yazik oldu cok yazik,Sivas´in nadir yetisen delikanli birisiydi,adam gibi adamdi,suanda yazacak birsey bulamiyorum,ALLAH yakinlarina sabir versin,topragi bol olsun....MEKANIN CENNET OLSUN CABiR GARDA$.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|