Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

TFF Adaletsizliği ve Diyarbakırspor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.03.2010, 16:59   #1
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4549 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart TFF Adaletsizliği ve Diyarbakırspor

Türkiye´de çok garip işler olur, aynı suça ayrı ayrı cezalar verilir.
Bazen suçsuz olanlar, masumlar cezalandırılır.
Garip bir ülkedir bizim ülkemiz.
Sokakta giderken biri tarafından sebepsiz bir saldırıya uğrasam ve karakola gitsem suçlu bulunabilirim.
Sizi bilmiyorum ama ben ülkemde adaletin herkese eşit olduğuna inanmıyorum.
Aynı suça başka başka cezaların verildiği ya da hiç ceza verilmediği bir adalet sistemine inanmak oldukça zor.
Bir futbol hakemi aynı pozisyonda A´ya kırmızı kart verirken, aynı hakem aynı pozisyonda B´ye faul bile çalmıyorsa, bu işin içinde başka işler var demektir.

Futbol Federasyon´unun Diyarbakırspor ile ilgili son kararı çok manidardı bu konuyla ilgili olarak.
Yıllardır futbolu bilen herkes tarafından bilinen bir gerçek vardır ki bu şekilde tatil edilen bir maç sonunda olaylara sebep olan takım hükmen yenik sayılır.
Tıpa tip aynı olay bir hafta önce bu karara bağlanırken, bir hafta sonra aynı suç başka şekilde yorumlanmış ve sonuç IBB lehine 1-0 olarak tescil edilmiştir.

Milyonların gözlerine baka baka bu açıklamayı yapan, bu kararı alan kişilerin adil olmadıklarını biliyorum.
Benim bildiğimi herkes biliyor, tepki gösteriyor ama onlar yine bildiklerini yapıyorlar.
Hiç kimse Diyarbakırspor´a karşı değil en azından ben değilim ama yapılan şey Sivas´a, Denizli´ye veya başka bir spor kulübüne yapılmış bir insanlık, bir adalet suçudur.
Yıllarca insanlarımızı centilmenliğe davet eden TFF´u yaptığı bu adaletsizlikle samimi olmadığını bir kere daha göstermiştir.
Burada dürüst olan, vergi veren, kaçak elektirik kullanmayan, askere, polise taş atmayan cezalandırılmıştır
Bu duruma Adalet ve Kalkınma Partisi de dahil olmak üzere hiç bir siyasi partiden, sosyal kurumlardan tepki gelmemiştir.
Eğer Sivasspor bu karardan dolayı küme düşerse bunun hesabını kim nasıl verecek merak ediyorum.
Sivas´a geçen dönemde hiç bir olumlu katkısı olmayan milletvekillerimizin de bu konuda sessiz kalması aklıma başka hesapları olduğu fikrini getiriyor.

Aslında benim demek istediğim Sivas ya da Sivasspor değil, devletin yalanı, devletin adaletsizliği.
Ben bunu yaşayan, gören biri olarak artık nasıl güvenirim bu adalete.

Aslında TFF´u daha ağır şeyleri hatta küfürleri hakediyor ama yazdıkça sinirlerim geriliyor.
Yapılan ayıp ve bu ayıbı yapan herkesi şiddetle kınıyorum.

Adil olmayanları en Adil´e havale ediyorum.

Hasan Ilter
Alt 25.03.2010, 17:43   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TFF Adaletsizliği ve Diyarbakırspor

Hasan'cığım senin bu yorumunu okuyunca nedense yanılmıyorsam Karacaoğlan'dan alınan "Derdim çoktur hangisine yanayım" türküsü geldi aklıma.
Ben hep deyimlerle örnek veriyorum. Birde deveye sormuşlar ya hani boynun neden eğri? Onun cevabı gibi Sanırım bu kısa yorumum birşeyler anlatmıştır.
Alt 25.03.2010, 17:47   #3
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: TFF Adaletsizliği ve Diyarbakırspor

Ne söylenirki çok güzel anlatmışsın,aynı suçu Sivasspor işlemiş olsaydı 5 sene süper lige adım atamazdık,Adaletin bumu TÜRKİYE...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)