Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.03.2010, 09:22   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 945 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Divriği Şoförler Odası yeni yönetimi belirledi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Divriği Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

İlçedeki Belediye Salonunda gerçekleştirilen genel kurula iki liste ile gidildi.
Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.
Divan Başkanı Beşir Köksal, üyelere hizmet yarışında aday olan iki adaya da başarılar diledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bağlı bulunan oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Köksal, esnafın sorunlarının çözümü için de gayret gösterdiklerini söyledi. Köksal ayrıca, esnaf ve sanatkarın zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade etti.
Yönetim Kurulunun 4 yıllık çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren oda başkanı Naci Küpeli, ilçedeki şoför esnafının sıkıntılarıyla ilgilenmeye gayret gösterdiğini söyledi. İlçe trafik komisyonu kararı ile ilçedeki taksilerin plakalarının dondurulduğunu dile getiren Küpeli , “İlçemizde bulunan durakların birleştirilmesi için girişimlerimiz olumlu sonuç vermiş ve duraklar birleştirilerek belediyenin de katkılarıyla yeniledik. Üst kuruluşumuz olan Esnaf Odaları Birliğinin de katkılarıyla Kesme Köyü öğrencilerimizi Sivas’a götürdük ve tarihi yerleri gezdirdik. Araç muayene istasyonumuzun ve sızdırmazlık raporu veren mühendislerin ayda bir ilçemize gelerek muayeneleri burada yapmalarını sağladık. Bizlere ve odamıza her konuda destek veren Birlik Başkanımız Beşir Köksal’a teşekkür ediyorum” dedi.
Denetim Kurulu faaliyet raporu, gelir-giderler, bilançolar ve çalışma programı Birlik Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından okunduktan sonra ibra edildi.
Yapılan seçim sonrasında 113 oyun kullanıldığı genel kurulda Tekin Kök 64 oy alırken mevcut başkan Naci Küpeli ise 49 oyda kaldı.Divriği Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi Adil Özcan, Ayhan Akgün, İbrahim Çaltı, Mehmet Çoban, Soner Deniz ve Mehmet Çınardan oluştu.
Denetim Kurulunda ise Hakan Aydoğan, İrfan Demir ve Zikri Karakuş yer aldı.
Kongreye Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök’ün yan sıra il genel meclis üyeleri, esnaf odası başkanı Ömer Gürel ile üyeler katıldı.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)