|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1212
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'a bir şok daha, geçtiğimiz yıllarda kış aylarında kaldırılıp, yaz aylarında tekrar konan İzmir, Kayseri ve İstanbul Sunexpress uçuşları Ulaştırma Bakanlığı, THY ve Sunexpress tarafından iptal edildi... THY yetkilileri ile yapılan görüşmede, yöneticiler bu iptalin geçici değil, kalıcı bir iptal olduğunu, uçuşların geri konmayacağı açıkladı. Sunexpress geçtiğimiz yıllarda İstanbul, İzmir ve Kayseri uçuşları ile Sivaslılara hizmet veriyordu. Kıbrıslı: Geçtiğimiz sene bir arkadaşımız vardı, çok sık anıyorum bu aralar ama benimle İzmir seferleri hakkında iddialaşmıştı İstanbul'da oturduğu yerde, ben İzmir'de yaşıyordum o dönemde, uçuşlar kaldırıldı dediğimde "Hayır var" demişti oysaki ben Sivas'a yeni gidip gelmiştim ve kaldırılaı 1 ay olmuştu bu uçuşlar, yaz gelince geri koydular ve geçenlerde İzmir'e gitmek için araştırdığımda öğrendim ki Sunexpress Sivas'tan tamamen çekilmiş, tüm seferlerini çekmiş Sivas'tan sadece İstanbul'a sefer varmış şu anda o da pahalı THY ile... Geçtiğimiz yıllarda dış hatlar başlayacak, Muğlaya, Antalya'ya uçuşlar olacak diye uçup kaçanlar vardı, hatta bunları Başbakan Sivas'a geldiğinde kendisi de söylemişti... Ben artık Aziz Halkıma bırakıyorum bu insanları...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Aşık Mahzuni Şerifinde dedigi gibi NEM KALDI...
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() Sivas'ın ağzından:
padişah değilem çeksem otursam saraylar kursam da asker yetirsem hediyem yoktur ki dosta götürsem iki damla yaştan gayrı nem kaldı
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben bu kadarina yuh derim, kusura bakmayin. Affiniza siginarak.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() 58Sevda Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2013 00:40
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
![]() Cumhuriyetin temellerinin atildigi Sivas, sadece bu konuda degil her konuda hep ya unutuldu yada sinifta kaldi.... ama buna biz degil sebeb onlar utansin...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı 58Sevda'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
uzaktan yakindan yuh çekme bana sana senin gibi gibi baktim ise yuh efendi görünüp bütün insana hakkin kullarini yiktim ise yuh yuh yuh yuh yuh yuh yuh soyanlara soyup kaçip doyanlara ınsana kiyanlara yuh nefsine uyanlara yuh!
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
![]() Öncelikle seferleri kaldıran Sunexpress hemen nasıl başbakana bağlandı bilmiyorum o çünkü bu konuyla ilgili konuşmadı sadece Abdullah Gül Ankara'ya sefer başlayacağını söyledi diye hatırlıyorum. Ayrıca talep Sivas'ta sürekli değil mesela benim 2 uçuşumda uçak doluydu tamamen ama diğer 4 ünde 50 kişi yoktu. Sonuçta sunexpress özel bir şirket ancak kesin kaldırıldı demiyorlar mail attım cevap geldi yaz tarifesine kadar sadece askıya alındı denildi. Ondan sonra belli olacak herşey. Ayrıca bakalım özel havayolu şirketlerinden birisi charter Amsterdam-Sivas uçacak ne kadar verim alınacak.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Seferlerin kaldırılması başbakana bağlanmadı, Sivas'ın hava ulaşımı vaatleri ve sonuçları bağlandı... Sunexpress'in özel bir şirket olmadığını biliyorsunuzdur, THY'ye bağlı bir yan kuruluştur, İzmir için kurulmuştur... Adı özel şirkettir ama herşeyi ile Ulaştırma Bakanlığı ve THY'ye bağlıdır. Ben yılda en az 4-5 defa gidiş dönüş sefer yapıyorum İzmir'den yani toplamda 8-10 civarı hiçbirisinde talep problemi görmedim... Gelir gider dengesidir ayrı, ne şarlarda konduğunu da biliyorum bu uçakların, kimin sayesinde konduğunu ve ne tür görüşmeler yapıldığını da çok iyi biliyorum, neredeyse içinde olacak kadar biliyorum ama AKP'nin sorunu zaten bu... Sosyal devlette bunlar kar amacı gütmez, halka hizmet edilecekse gerekirse zarar da edilir...Ayrıca turizm ya da ulaşım konusunda ne kadar bilgilisiniz bilmem ama saatlerin ileri alındığı gün de yaz tarifeleri başlar yani 28 mart yani 2 gün sonra ama Sivas'a 23 Nisan bayramında gelmek isteyen amcam gelemiyor çünkü yaz tarifesinde yok Sivas... Bakın burada bahsettiğim, geçen yıl iddialaştığım arkadaş gibi cevap vermişsiniz ama özür dilerim savunduğunuz kişi, kurum ve kuruluşlar ne yazık ki Sunexpress konusunda yüzünüzü 2. kez kara çıkartacaklar... Gönül tersini isterdi ama öyle değil...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
![]() Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
![]() Öncelikle bana gelen mail.
Sayın İsmail Özçelik, mailiniz için teşekkür ederiz. Bahar ve yaz dönemi uçuş planlarımız halen hazırlanmakta olduğundan Sivas yönündeki uçuşlaımızın güncel hali henüz websitemizde görünmemektedir. Şu an için üzülerek kesin bir tarih verememekteyiz, önümüzdeki süreçte güncellenecektir. Bu konudaki en son bilgi ve gelişmeleri, web sitemizden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, ÖMER AKTAŞ SunExpress Müşteri İlişkileri [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir tutam Osmanlı tarihimiz( çok güzel bir röportaj) | sibelYILMAZ | Röportajlar | 4 | 16.08.2010 17:23 |
Bir günes doguyor Allahu Ekber ! | Dilsad Hatun | İlahi ve Ezgiler | 48 | 24.03.2010 21:26 |
İlginç Bir Hobi Definecilik | king_sivas58 | Hertelden | 0 | 28.01.2010 23:06 |
KANGAL-Şekerpınar | Serd@r | Kangal | 38 | 13.01.2010 23:53 |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |