|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelecek öğretim yılından itibaren öğrenciler okula mavi önlük ya da okulların belirlediği formaları giymeden gidecek. İşte yeni öğretim yılında okullarda geçerli olacak kıyafet:
-Kışın pamuklu yazın keten pantolon giyilecek. -Kota izin yok. -Şort ve askılı giymek yasak. -Kızlarda etek giyme. zorunluluğu yok. Etek boyu dizin hemen altında olacak. -Erkek öğrenciler kışın renk şartı olmaksızın gömlek ve ceket giyecek yazın tişört serbest. -Erkek öğrencilerde tek renk kravat zorunluluğu kaldırıldı. -Kıyafetler dini, etnik, ideolojik sembol ve renkleri taşımayacak. -Başörtüsü, türbana izin yok. -Sandalet ve terlik gibi ayağı açıkta bırakan ayakkabılar giyilemeyecek. ‘SİYAH’ YASADAN DA ÇIKACAK MEB, “Okullardaki Görevlilerle Öğrencilerin Kılık Kıyafetlerine İlişkin Yönetmelik”te de değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Yasada hâlâ ilköğretim ve or ta öğ re - tim okullarında okuyan çocukların “siyah” önlük giymesine yönelik kural var. MEB’in daha önce düzenlediği çalıştayda kıyafetlere serbestlik getirilmesi önerisi yer almıştı.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı FurkaN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
Son Aktivite: 19.11.2013 13:36
Tecrübe Puanı: 2646
![]() |
Aman olsun geç bile kaldılar
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her okul kendi kılık kıyafetini belirler. Onun dışında birşey kesinlikle alamazsınız. Anlaşmalı mağazalara gidilir. 3 alacağını 5'e alırsın. Okula katkı sağlarsın!!! O da yetmezmiş gibi yakın bir zamanda başımıza geldi; Veli toplantısı yapılır birtakım eksikler öne sürülerek 150 TL ödeme istenir. (bizim okula ait rakam diğer yerlerde farklılık gösterebilir!!!) Sonuç olarak KDV her yerde; "K"azık "D"aima "V"atandaşa!!!
Son derece yanlış ve gereksiz bir iş olarak görüyorum. Ne güzel okul önünden geçerken aynı tip aynı renk önlükle dolaşan çocukları görürdük. Ülkemizde her işi hallttinizde, bumu kaldı!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 21:19
Tecrübe Puanı: 1790
![]() |
evet sira bunami geldi basörtüsü zaten dertti millete hemen araya sokmuslar her seyi pahaliya getirmek isteyenler is versinler o zaman artik avrupa gibi olacak memleketim cok yazik
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğrencinin öğrenci olduğunu ben nasıl bileceğim.? dışardaki çocukla gençle okuldaki cocuğu genci nasıl ayırt edeceğim.? defterine kitabına çantasına bak diyeceksiniz bazen onuda götürmeyen öğrenciler var.
![]()
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Liselerde bile kalkması sakıncalı.bugün çoğu üniversite öğrencisi bile insanları kıyafetlerine göre yargılarken siz bir ilkokul çocuğunun ağızından kazara çıkacak bi kelimenin nerelere gideceğini nerden bilebilirsiniz ki ? Toplumdaki sınıf ayrımını bariz bir biçimde ortaya çıkaracak bu tür bir uygulamaya kesinlikle hayır diyelim. Toplumda eşitliği sağlayamadınız anladık ama bari bırakın da mavi önlüklüler en azından büyüyene kadar eşit olduklarını hissetsinler
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() |
ben avrupadayim ve carsafla giden var okula araplar mesela memleketimde basörtüsüne saygi duyulmuyor avrupalilar bile saygi duyyor anlamiyorum.hasret kaldigimiz önlüklü cocuklarada hasret kalacagiz demekki
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1084
![]() |
bence yanlış bi uygulama vayyy geldi velilerin başına Allah yardımcıları olsun
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilinen sonuç;parası olan rengarenk,cıvıl cıvıl giyinecek olmayan da onlara bakıp iç geçirecek.Derse olan ilgisini de böyle ufak tefek şeylere kaydıracak!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|