Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Fuar rezilliği - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.04.2010, 11:55   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Fuar rezilliği

Sivaslı esnaf kendi ürününü sergileyemedi.

Asidef tarafından Ankara’da düzenlenen ve valilik, belediye, ticaret sanayi odası öncülüğünde gerçekleşen “Başkent’te Sivas Günleri” fuarında yaşanan hazırlıksız organizasyon, Sivaslı esnafları da son derece rahatsız etti. Fuarı gezme imkânı bulan ensaflar, özellikle mensubu oldukları ticaret ve sanayi odasına da tepki göstermelerine neden oldu. Doğu şekerleme tic ve san ltd şti yöneticisi Halim Gündoğdu, fuarla ilgili olarak gözlemlediklerini şöyle dile getirdi; “Üzülerek gördüm ki, Valilik, Belediye, Ticaret ve sanayi odası arasında büyük kopukluklar var ve bu da fuara kadar yansımış. Bizleri ilgilendiren mensubu olmamız hasabiyle Ticaret ve sanayi odasıdır. Bizlerin olduğu gibi, Sivas esnafının, bir avuç tso yönetiminin dışında fuardan habersiz olmaları. Sayın Osman Yıldırım’ın basit televizyon konuşmalarını dahi günde 2 defa mesaj geçen TSO yetkililerinin, fuarla ilgili mesaj göndermemeleri de ayrıca düşündürücü bir olaydır”

Sivas’ın değerlerine sahip çıkılmadığı, yandaş ve arkadaş ilişkileriyle, az olsun bizim olsun mantığı içerisinde hareket edildiğini belirten Gündoğdu, “Sayın Osman Yıldırım’ın yakın çevresinin iştirak etmesiyle, yetersiz, Sivas’ı ve Sivas sanayicisini temsilden uzak bir yapıyla hissi ve duygusal davranılması sonucu Sivas’ı temsil fırsatı kaçırılmıştır” diye konuştu.

Dünyada çok nadir üretilen katkı maddesiz ürün yelpazesine sahip olan Sivas ürünlerinin TSO’nun yanlı tutumu sayesinde fuarda sergilenemediğini savunan Gündoğdu, Gümüşhane kömesi, Sürmene bıçağı gibi birçok ürünün fuarda yer almasını da garip karşıladığını söyledi.
Osman Yıldırım’ın, TSO’nın çalışmalarına ağırlık vermesini, imalatçı firmaların fuar gibi önemli fırsatlarda ürünlerini teşhir etmelerini engellememesini, destek olmasa bile köstek olmamasını rica ediyorum diyen Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası’nın çeşitli ayak oyunlarıyla seçtirilen meclisin dışında binlerce aidat aldığı üyelerinin de olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.04.2010, 12:04   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Fuar rezilliği

Burayı gezip görme fırsatım oldu bana göre güzeldi.

emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yok yoktu diyebilirim, Sivas'ta ne görmek ne bulmak istiyorsan hepsi vardı.
eksiklikler olabilir bunlarında zamanla bu gibi güzel etkinlikler düzenleye düzenleye ortadan kalcacağı kanatindeyim.
Alt 06.04.2010, 12:26   #3
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burayı gezip görme fırsatım oldu bana göre güzeldi.

emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yok yoktu diyebilirim, Sivas'ta ne görmek ne bulmak istiyorsan hepsi vardı.
eksiklikler olabilir bunlarında zamanla bu gibi güzel etkinlikler düzenleye düzenleye ortadan kalcacağı kanatindeyim.
Abi bu yorumu yapan kişiye dikkat edelim önce... AKP il yöneticisi ya da eski yönetici diyeyim, Sivas'ın önde gelen iş adamlarından ve aynı zamanda siyasetçilerinden, katılmak istedikten sonra bu fuara STSO haber vermese bile kendisinin bir şekilde haberi olur ve en azından bakan yalakılığı yapmak için orada olurdu... Burada amaç Sayın Osman Yıldırım'a muhalefet olmak ve muhtemel STSO Başkanlığına ya da Vekil adaylığına yerini sağlamlaştırmak...
Ben de açılışta oradaydım, gezdim ilk gün, gayette güzeldi abi, zaman geçtikçe daha güzel organizasyonlar olacaktır tabii ama Sivas için olması gerek herşey vardır, ilçeler, Valilik, STSO, Belediye, büyük firmalarımız, zaten gelecek yeni firmalar sığmazlardı oraya, bunun yanında konferanslar, konserler, halk oyunları, semah Sivas'ı anlatan herşey ama herşey oradaydı... Ben tebrik ederim yapanları...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.04.2010, 12:32   #4
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Ben gördüğüme bakarım kardeşim kim ne amaçla söylerse söylesin.
Gezdim gördüm ve beğendim gerçekten güzeldi.

Ayrıca anlatmak istediğini anladım Burak Hocam..
Alt 06.04.2010, 15:37   #5
engineer58
Yiğido

engineer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engineer58 Şuan engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.07.2014 10:18

Tecrübe Puanı: 741 engineer58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Çok güzel arkadaşlar diğer illerin fuarlarına gittilermi acaba trabzon kastamonu vs. Çalıştığım dairede her ilden arkadaşım var ve o arkadaşlar illerinin fuarlarına herkesi davet edip götürürler,bende aynı şeyi yaptım ve emin olun bumu sivas dediler bana,sivas dışında her ilden bi ürün vardı galiba,utandım çok utandım Sivas a yakışır bir organizasyon değildi.Özellikle yemek çadırında Sivas mutfağına özgü yemeklerin fazlasıyla bulunmasını isterdim,güzel bir organizasyonla madımak,hingel vs gibi tatlar yabancılarla buluşturulabilirdi,benim ve fuara götürdüğüm misafirleriminde ortak görüşü malesef vasatında altında olduğu yöndedir,umarım sonraki senelerde daha iyi bir organizasyon yapılarak Sivas gibi potansiyeli çok yüksek ilimiz güzel bir şekilde tanıtılır...
engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı engineer58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.04.2010, 15:43   #6
Salim58
Moderator

Alıntı:
engineer58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok güzel arkadaşlar diğer illerin fuarlarına gittilermi acaba trabzon kastamonu vs. Çalıştığım dairede her ilden arkadaşım var ve o arkadaşlar illerinin fuarlarına herkesi davet edip götürürler,bende aynı şeyi yaptım ve emin olun bumu sivas dediler bana,sivas dışında her ilden bi ürün vardı galiba,utandım çok utandım Sivas a yakışır bir organizasyon değildi.Özellikle yemek çadırında Sivas mutfağına özgü yemeklerin fazlasıyla bulunmasını isterdim,güzel bir organizasyonla madımak,hingel vs gibi tatlar yabancılarla buluşturulabilirdi,benim ve fuara götürdüğüm misafirleriminde ortak görüşü malesef vasatında altında olduğu yöndedir,umarım sonraki senelerde daha iyi bir organizasyon yapılarak Sivas gibi potansiyeli çok yüksek ilimiz güzel bir şekilde tanıtılır...
Kardeşim güzel söylüyorsunda verilen alanı görmüşsündür, dar bi alan ve yoğun bi kalabalık.zannedersem bu organizasyon Ankarada yeni yapılıyor veya daha öncede yapıldımı bilmiyorum.devamı olursa inşallah olur bu eksikliklerde giderilir heralde.

Sivas mutfağı konusunda kurulan çadırı görmüşsündür orada ondan fazla bana göre birşey olmaz.
Alt 06.04.2010, 15:48   #7
engineer58
Yiğido

Tmm belliki diğer illerinkine gitmemişsiniz,her ile aynı alan tahsis ediliyor ve güzel şekilde değerlendiriliyor,ben daha iyisini beklerdim vede güzel bir organizasyonla çok zor değildi,çünkü sivasım herşeyin daha iyisine layık...
engineer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı engineer58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.04.2010, 15:57   #8
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1215 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Trabzon'unkine gittim, yemek çadırı dışında bizimkinden çok farkı yoktu, yemek çadırı hakkında katılıyorum yukarıda fikrimi yazarken söyleyecektim unutmuşum... Ancak burada "Rezillik" diye tabir edilen konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim, sizce bu açıklamayı yapan şahsiyet hakikaten sizin gibi düşünerek, çok içten bir şekilde mi eleştiriyor yoksa başka amaçları mı var?

Alıntı:
Tmm belliki diğer illerinkine gitmemişsiniz,her ile aynı alan tahsis ediliyor ve güzel şekilde değerlendiriliyor,ben daha iyisini beklerdim vede güzel bir organizasyonla çok zor değildi,çünkü sivasım herşeyin daha iyisine layık...
Bu arada bizdeki düzen ve diziliş gezim açısından daha profesyonel ve uygundu Trabzonunkine göre... Onlarınki daha karışıktı...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?

Konu Kibrisli tarafından (06.04.2010 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2010, 16:03   #9
engineer58
Yiğido

Valla kardeş bu rezillik diye ifade eden şahsı tanımıyorum,açıkçası fuar bu başlıkta olduğu için yorum yazdım,ne niyetle söylediğini bilemiyorum,kendi şahsi fikrimi yazdım yani

Gerçi sadece benim fikrimde değil kimle konuşsam hep trabzonu örnek veriyo,gerçi onların ilk değil bayağı zamandır yapıyolar bu kadar profesyonel olması doğal,umarım bizde daha profesyonelce yaparız ilerleyen yıllarda...

Konu engineer58 tarafından (06.04.2010 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar engineer58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.04.2010, 16:08   #10
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Başkentte Sivas Günlerinde kapıda İzmit pişmaniyesi satılıyordu

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)