Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.09.2010, 10:27   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 940 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 2.kız meslek lisesi 2li eğitime son verecek

2. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Karşıyaka mahallesinde açıldı. 2010–2011 eğitim-öğretim yılından itibaren eğitim-öğretime

başlamak üzere Karşıyaka mahallesinde, Karşıyaka Kız Teknik ve Meslek Lisesi açıldı.

Mevcut Kız Teknik ve Meslek Lisesi, sürekli artış gösteren öğrenci sayısı nedeniyle ikili öğretim yapmak zorunda kalmıştı. 2000’e yakın öğrencisiyle mevcut binalarında eğitim-öğretim yapmakta bir takım olumsuzluklar yaşanıyordu. Bu nedenle ikinci Kız Teknik ve Meslek Lisesi açılmasına ihtiyaç duyuluyordu. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve normal öğretime geçerek öğrencilerimizin daha rahat eğitim almalarını sağlamak amacıyla, 2. Kız Teknik ve Meslek Lisesi açıldı.
Yeni açılan lisede, Anadolu Kız Meslek Lisesi program türünde; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanı, Kız Meslek Lisesi program türünde ise Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanı ve Eğlence Hizmetleri alanında eğitim-öğretim verecek.
İl milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamadan bu öğretim yılında söz konusu okullara kayıt olacak öğrencilerin ve velilerin kayıt yaptırırken aşağıda belirtilen hususları göz önünde bulundurmaları gerektiği belirtildi.
“Önümüzdeki 2011-2012 öğretim yılında Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanına öğrenci alınmayacak olup, bu alanı tercih edecek öğrenciler yeni açılan Karşıyaka Kız Teknik ve Meslek Lisesinde öğrenim göreceklerdir. Bu alanı seçmeyi düşünen öğrenci ve velilerin kayıt yaptırırken bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Yeni açılan okulumuzda normal öğretim yapılacaktır. Karşıyaka Kız Teknik ve Meslek Lisesinin geçici kabulünün yapılıp, eğitim-öğretime başlayıncaya kadar, Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesine öğrenime devam edilecek, yeni okulun açılmasıyla birlikte söz konusu okulun öğrencileri kendi okullarında eğitime devam edecektir.”

Kaynak: Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2010, 14:15   #2
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 826 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2.kız meslek lisesi 2li eğitime son verecek

sivasta o kadar meslek lisesine giden varmıydı.ben meslek liseleri ve imam hatip liselerine hiç kimsenin gitmediğini düşünüyordum.ilginç doğrusu.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)