|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 945
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Siyasi partiler,kendi teşkilatları içerisinden 2011 yılı Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimleri için aday adayı olacaklar için istifa sürecini belirlediler. Bir çok parti, 2011'de yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmayı düşünen il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin daha faydalı ve verimli bir çalışma içine girebilmeleri, seçim döneminde il başkanlığı ve il yönetim kurulu, ilçe başkanlığı ve İlçe yönetim kurulu, belde başkanlığı ve belde yönetim kurulunda bir kadro boşluğunun yaşanmaması için istifa etmeleri yönünde tavsiye kararı almışlardı.Bu karar doğrultusunda belirlenen istifa süreci kimi partilerde sona erdi, kimi partilerde ise geri sayım başladı. İktidar Partisi AK Partinin il ve ilçe teşkilatlarındaki başkan ve yönetim kurulu üyelerinin milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden 15 Ocak tarihine kadar istifa etmeleri gerekiyor. Muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde ise bu süre 10 Ocak 2011 tarihinde sona eriyor. TBMM'deki diğer bir muhalefet partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise il ve ilçe yönetimde bulunan isimlerin aday adayı olması için görevlerinden istifa etmelerini gerektiren süre 31 Aralık 2010 itibariyle sona ermişti. Milliyetçi Hareket Partisi'nde 31 Aralık'ta sona eren süreçte Sivas teşkilatlarında her hangi bir istifa yaşanmadı.MHP Sivas teşkilatlarının var olan yapısıyla Haziran ayında yapılması planlanan seçimlere katılacağı bildirildi. İktidar da bulunan Ak Parti Sivas il teşkilatı ile CHP Sivas il Teşkilatlarında şu ana kadar bir istifa yaşanmadığı, ancak milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin çıkabileceği, durumun verilen sürenin son gününde netleşeceği ileri sürülüyor. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
2 TEMMUZ SİVAS MADIMAK ANMA PROGRAMI | abircan | Serbest Kürsü | 87 | 09.08.2009 17:26 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |
TARİHİ SİVAS LİSESİ EĞİTİME AÇILIYOR | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 06.06.2007 18:27 |