Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Meclis başkanına istifa çağrısı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.04.2011, 22:25   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Meclis başkanına istifa çağrısı

Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon çalışmalarının uzun süre tartışılması bir yana, meclis başkanının istifaya
çağrılması gündeme damgasını vurdu. Ada; Osman Yıldırım'a ise burayı tek başına yönetemezsin, seni bu meclis seçti dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan Osman Ada, komisyon çalışmalarından çıkan kararların basın mensuplarıyla paylaşılmasına izin verilmeyişini eleştirerek, bu konuda meclis başkanının görevini tam olarak yerine getirmemesi ile büyük bağlantısı olduğunu söyledi. TSO yönetim kurulu başkanı Osman Yıldırım’ın da komisyon çalışmaları ile ilgili sorulan cevaplara telefon görüşmesinden cevap vermemesini ve komisyon başkanlarına randevu vermemesini eleştiren Ada, “Zaten randevuya gerek yok. Komisyon başkanları burada sen farklı bir yerde misin? Seni meclis seçti, ancak bir randevu alamıyoruz, bu meclis üyeleri getirdi sizi buraya” dedi. Ada’nın bu sözlerine gülümseyen Yıldırım, Ada’dan şok etkisi yaratan “gülme ciddi bir şey söylüyorum” cümlesiyle yüz ifadesi ciddileşti.

Ada’nın ardından söz alan TSO yönetim kurulu başkanı Osman Yıldırım ise, “Komisyonlar iyi çalışıyor teşekkür ediyoruz, TSO’da iyi yönetiliyor” dedi. Randevu verememesini seçim yoğunluğuna bağlayan Yıldırım, “ Sivas’ta 70 tane aday adayı var. 50’si randevu istiyor. Herkesle görüşüyoruz. Komisyonlarla ilgili konuyu geniş zamanda görüşürüz. Siz kendinizi dışlamayın, geniş zamanda görüşürüz” diye konuştu.

Osman Ada ise, “Meclis başkanı Mustafa Sarılar, görevini tam yapsa bu komisyonlar bu duruma düşmezdi. Komisyon çalışma yapar meclis başkanına sunar, meclis başkanı değerlendirir yönetim kuruluna gönderir arada meclis başkanı olmadığı için biz direk sizle muhatap oluyoruz. Ben neden Yönetim kurulu başkanından randevu isteyeyim. Sıkıntı var. Şahsına bir şey söylemiyorum Sayın Sarılar, meclis başkanlığı görevini tam yap. Bunu yaparken de bu meclise güven, Osman Yıldırım’a güvenme” dedi.

Meclis Başkanı Mustafa Sarılar ise “Ben eksik bir şey yapmıyorum” dedi.

Osman Yıldırım ise “Meclis başkanımız çok iyi başkanlık yapıyor hiçbir sorun yok. TSO bir yumruktur ve güçlüdür. Biz komisyon kararlarını meclis üyelerine her ay sunalım dedik basına vermeye gerek yok. Yanlışsam düzeltin. Şimdi Osman Ada’nın bu konuşması dışarıdan TSO’nun yanlış algılanmasına neden olacak” dedi.

Ada ise “O zaman bu konuyu burada konuşturmayacaktın, aradığımız zaman telefona çıkacaktın ve komisyon başkanlarına randevuyu verecektin ve biz bu konuyu burada tartışmayacaktık” diye Yıldırım’a çıkıştı.

Osman Yıldırım ise basın mensuplarından dert yanarak, “basına kapımız açık ama hepsini vermiyorlar, ara ara veriyorlar konuşmalarımızı, ondan sonra TSO da sıkıntı var gibi algılanıyor” dedi.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2011, 16:50   #2
MMK
Yeni Yiğido
NO AVATAR

MMK Şuan MMK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.09.2014 14:06

Tecrübe Puanı: 0 MMK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Meclis başkanına istifa çağrısı

OSMAN YILDIRIM'I TANIMAM,GELMİŞ GEÇMİŞ TÜM ODA BAŞKANLARINDAN,HATTA MİLLETVEKİLLERİNDEN BİLE İYİ ÇALIŞIYOR.SİVAS İÇİN ÇIRPINIYOR KENDİSİNİ TAKTİR EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
MMK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MMK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)