Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Toprağın altından başınızı çıkarın - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.09.2011, 09:40   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Toprağın altından başınızı çıkarın

En yaşanılabilir kent Ankara... Belki bu dünya çapında yapılan bir araştırma olsa ve bu araştırma sonucunda dünya ülkeleri arasında Ankara dünyada en yaşanabilir kent olarak seçilse hepimiz gurur duyardık ve mutlu olurduk. Ancak bu pekte böyle olmadı Ankara , Busıness tarafından yapılan araştırma sonucu 4. Kez Türkiye’nin en yaşanabilir kenti seçildi. Aslında buraya kadar herşey normal ancak şu ilginçtir ki Sivas cadde ve sokaklarında bulunan raket ve bilboardlarda şimdilerde boy boy afişler var ve afişlerde Ankara fotoğrafları... Ve şimdi akıllarda ve düşüncelerde neden Sivas olmasın düşüncesi...
Sivas cadde ve sokakların da bu fotoğrafları gören Sivaslılar aynı duygu ve düşünceleri paylaşıp yaşıyorlar neden Sivas değil ve neden Sivas sokaklarında sergileniyor bu afişler. Aslında onların da düşüncesi bizimle aynı biz zaten biliyoruz görüyoruz zaten Sivaslı Sivas’ı yaşıyor en derinden önemli olan o afişleri Sivaslı bürokrat ve yetkililerin görmesi gerekiyor görüpte örnek alması örnek alıpta Sivas’ı daha yaşanabilir bir kent haline dönüştürmesi gerekiyor. Tabi önce Sivas caddelerine çıkıp Sivas’ı yaşamaları tanımaları gerekiyor. Makam odalarında izledikleri Sivas’ın aslında böyle olmadığını görmeleri gerekiyor. Artık ellerini taşın altına koyup düşünmeleri ve neden Ankara afişleri Sivas’ı süslüyor deyip Sivas afişlerini Ankara ve tüm illerin sokaklarına astırmaları gerekiyor.
Eğer yetkililer toprağın altından başlarını çıkarmazlarsa da biz Sivaslılar olarak kendi ilimizde farklı illerin gurur tablolarını görmeye devam edeceğiz. Tıpkı Ankara afişlerini izlediğimiz gibi...

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2011, 11:21   #2
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5499 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Toprağın altından başınızı çıkarın

Evet devekuslari gibi topraga kafanizi gömmeyin.
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2011, 14:00   #3
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1820 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Toprağın altından başınızı çıkarın

biz sivaslılar nedendir bilinmez tutkun değiliz birbirimizin ayağının altına sabun koyan cinsteniz bunu bizzat kendim şahit oldum ama elimize üç kuruş geçtiğinde başka illere yatırım yaparızki gösteriş olsun işte örneğin sivaslı bir iş adamı ist.şunu yapmış desinler yani biz desinlere çalışan burnu kafdağını çizen bir milletiz neden sivası tanıtalım neden sivasa yatırım yapalımki sivasa yatırım demek işadamlarına göre parayı toprağa gömmek gibi birşey öyle değilmi çünkü biz sivaslılar bir türlü haetçiliği bırakamıyoruz birbirimizi çekemiyoruz abi bunu anlayın artık kıskanç milletiz biz işte bu yüzden kaybediyor zavallı sivasım peki sivasımın günahı ne be yazık değilmi şu türkiyede kaç kişiye nasiip olurki sivaslı olmak böyle bir ile sahip olduğumuz için gurur duyacağımıza gidip ankaraya hiç sevemediğim cahil dolu bir memlekete yağ çekiyoruz bilbordlarını getirip sivasın güzel görüntüsünü bozuyoruz yazık bize ölmüşüzde ağlayanımız yokmuş meğer uf sinir oldum yine sevmiyorum ankarayı nefret ediyorum insanları çok cahil çok görgüsüz çok terbiyesiz haddinen fazla terbiyesiz bayanlara bakış açılarından iğrendim zaten türkülerindende belli kaldırın o afişleri be sivasıda bozmayın.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)