|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas’ın sorunlarını belirlemek ve bu sorunları çözmek amacıyla oluşturulan Danışma kurulu 16. Toplantısını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ak parti Sivas milletvekillerinin katılımı ile yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda TSO yönetim kurulu Başkanı Osman Yıldırım danışma kurulunun bugüne kadar Sivas için yaptıklarını anlattıktan sonra yapacakları birkaç proje ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Nur Suna Memecan, Hilmi Bilgin TSO yönetim kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve TSO meclis Başkanı Mustafa sarılar platformdaki yerlerini aldılar. TSO Meclis Başkanı Mustafa Sarılar danışma kurulu üyeleri ve STK temsilcilerinin önerilerini almak üzere konuşmak isteyenleri belirledikten sonra sırası ile söz verdi. Söz alanlar, Sivas için yapılması gereken konular hakkında düşünce, öneri ve görüşlerini açıkladılar. Daha sonra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz öneriler ve konuşmaların genel kapsamını cevaplayacak nitelikte bir konuşma yaparak Sivas’ın yarınının bugünden daha iyi olacağını belirtti. Bakan Yılmaz “Sivas’ta hükümetimizin yaptıkları sayılmayacak kadar çoktur. Bunlar yeterli değildir yapmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi sağladığımız müddetçe Sivas hükümetimizden gerekli yatırımları almaya devam edecektir. Bu konuda benim ve milletvekili arkadaşlarımın sizlerden gelen talep ve Sivas’ın ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz.” dedi. Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() forklift Şuan
Son Aktivite: 11.02.2016 16:14
Tecrübe Puanı: 595
![]() |
Danışma Kurulu ne zaman "Dayanışma Kurulu" olursa o zaman Sivas Sivas olur. Ama AK Partide Kuru'ntu gitmeden bu dayanışmada olmaz gibime geliyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07
Tecrübe Puanı: 555
![]() |
danışma kurulu toplantısını izliyorum divriğili saygın bir ailenin ferdi olan bayan milletvekilimiz sayın nursena memecan hanımefendi sonradan salona teşrif etti
yerine oturmaya geçerken bazı kişiler saygılarından ayağa kalktılar toplandılar ama ben il başkanı burhanettin kurunun hiç istifini bile bozmamasını çok ayıpladım eğer parti içinizde bir kavga varsa bunu böyle dışarı yansıtmamanız gerekir en azından sivasın menfaatleri için bunu yapın kayıkcı kavgalarınızı kapalı kapılar ardında yapın daha iyi olur |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|