|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas, Samsun ve İstanbul’da 5 gün önce eş zamanlı düzenlenen operasyonda, uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra savcılığa sevk edilen 14 kişiden 4’ü tutuklandı. Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından önceki gün Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen Leyla E, kardeşi Hüseyin E, Hüseyin M, Servet Ç, E.T, A.Ö, A.D, M.G, E.Ö, H.K, K.Ç, M.S, E.T. ve V.K, savcılıkta ifade verdi. Zanlılardan E.T, A.Ö, A.D, M.G, E.Ö, H.K, K.Ç, M.S, E.T. ve V.K, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer zanlılar Leyla E, Hüseyin E, Hüseyin M. ve Servet Ç. ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Tutuklanan 4 zanlının, ismi belirtilmeyen bir kişiye komplo kurdukları ve şantaj yoluyla 7 bin TL almaya çalıştıkları ileri sürüldü. Zanlıların, kendilerine direndiği gerekçesiyle bu kişiyi boğazına bıçak dayayarak tehdit ettikleri, copla darbettikleri öne sürüldü. Bu kişinin banka hesabından para çekmek amacıyla ATM kartını gasbettikleri, ancak banka hesabından para çekemedikleri de ileri sürülen zanlıların, ilerleyen zamanlarda şantaj yapmak suretiyle de bu kişiden 250 TL aldıkları iddia edildi. Öte yandan, operasyon kapsamında 3 kişinin daha arandığı, suça karıştıkları belirlenen 2 kişinin ise Samsun’da başka bir suçtan cezaevinde oldukları bildirildi. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarla Sivas, Samsun ve İstanbul’da 5 gün önce düzenlenen operasyonda, uyuşturucu kullandıkları ve sattıkları iddiasıyla 14 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan biri kadın 4’ünün, komplo kurdukları, bir kişiden şantaj yoluyla para almaya çalıştıkları ileri sürülmüştü. Zanlıların ev, iş yeri, araç ve üzerlerinde yapılan aramalarda 73 adet sentetik uyuşturucu ve uyarıcı hap, 65,80 gram esrar, 1,66 gram eroin, 10 gram kenevir bitki tohumu, yaklaşık 60 gram ağırlığında tütün ile karışık olduğu tespit edilen esrar, esrar içiminde kullanılan ve özel olarak yapılmış düzenekler, çok miktarda esrar sarma kağıdı, 3 adet bıçak, 1 adet kılıç, 1 adet ruhsatsız tabanca, 59 adet mermi, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet muşta ve 1 adet cop ele geçirilmişti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 726
![]() ![]() |
İnsan ister erkek ister kadın olsun haysiyet, kişilik, namus ve Allah Korkusu nedir bilmedikten sonra her türlü halt yapar, her ürlü rezillik ve gayri insani hareketler beklenir...
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nedir bu son günlerde ilimzde gelişen olaylar uyuşturucu kaçakçılığı Ergenekon sırada ne var bizim ilimiz böyle mi anılıyordu!
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten ilimz son günlerde çokça kötü şeylerle anılıyor.Ergenekondu , uyuşturucuydu okullardı ... bundan sonra ilimizden daha iyi şeyler duyarız inş.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya ilimizin üzücü bir haberle gündeme giriyor uyuşturucu kulanan kaç kişi vardır acaba ilimizde pek duymadım ama İstanbul gibi illerde çok duydum zaten gelişmiş illerde olur bu gibi suçlar Sivas için üzücü..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|