|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2010 17:56
Tecrübe Puanı: 641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() UŞAKLIK
İngiliz kralı VIII. Edward İstanbul'a Atatük'ü ziyarete geldiği zaman, Atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. Ziyafetten önce, -"Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini, yahut bir aşçı bulunuz !...dedi. Ve nihayet bu sofra merasimini bilen bir zattan öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular... Akşam kral sofraya oturunca kendisini kral sarayında zannederek memnun oldu. Atatürk'e dönerek: - "Sizi tebrik eder ve teşekkür ederim. Kendimi İngiltere'de zannettim" diyerek memnuniyetini bildirdi. Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekte idi. Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. Yemekler de halılara dağıldı. Misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler. Fakat Atatürk Kral'a : - "Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim!" dedi. Bütün sofradakiler Atatürk'ün bu sözlerine hayran oldular. Atatürk garsona da "vazifene devam et" emrini verdi. Atatürk'den sonra UŞAKLIK en revaçtaki meslek oldu sanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() bilalfındık Şuan
![]() Son Aktivite: 28.12.2010 01:37
![]() |
![]() türk türkten başka kimseye boyun eymez uşaklık yapmazzzzzz HANĞİ ÇILĞIN BİZE ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM??????????????????????? ???????????????????????
|
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() abdullah58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 13:53
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
![]() ESKI OSMANLI KALMADI BE TÜRKLERIDE BOZDULAR
INANIN ECNEBI GIBI YASIYAN TÜRKLER VAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
![]() Bu topice hükümet savunucularından bir cevap bekliyorum.
Mesela;Şuan ki hükümet TÜRK'ün ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletinin,uzun vadede, şu ve benzeri kanun hükümleri veya şu söylemleri ile koruma altına almıştır diye.
![]() |
#6 | |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2010 17:56
Tecrübe Puanı: 641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sevgili arkadaşım herkes kendi hayatını yaşar,bu dünde böyleydi bugünde öyle olacak tabi.Ama bu ülkede uyumayan Mazgalların arkasında pür dikkat memleketi için türk soyu için nöbet tutan kendi namına hiç bir menfaat beklemeden Irkının ve memleketinin bekasını düşünen canlarında olduğunu hiç kimse unutmasın.
Konu dark_yamtar58 tarafından (13.04.2008 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Benim cefakar kardeşim Bilal FINDIK senin herzaman için dilin le içindeki şeyler bir hiçbirzaman takiye yapmadan içinden geldiği gibi yazıyorsun senin gibi özü ve sözü bir insanlara bu memleketin şu an çok ihtiyacı var.Herkes bir yerden birşeylerin beklentisi içinde inanki çoğu birilerine yaranabilmek için düşüncelerini bile samimi bir şekilde yazmıyor.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sevgili arkadaşım bu hastalık bize bulaşmaz biz aşımızı sağlam bir liderden aldık bu konuda korkun olmasın.....Ama piyasada ümmetçiyiz diye dolaşan sarıklı cüppeli birini görünce Şeyhim şıhım diye el etek öpen uşaklığa yatkın insanlar var bu dünde vardı bugünde var ama herzaman Türkün töre ateşiyle yanarak kayboldular bunlar geçici Türkün güzel günleri yakın...Bizim soyumuz Peygamber muştusu almış bir soy Peygamber muştusu almış bir ırk...Biz Türküz...Türk ırkıyız Peygamber efendimiz bizi sonsuzlukla muştulamış hiç korkunuz olmasın.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |