Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2009, 03:34   #1
ahmetbaba
Yeni Yiğido

ahmetbaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmetbaba Şuan ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.03.2015 19:55

Tecrübe Puanı: 743 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart SUNAY AKIN 27 MART'TA SİVASTA

ARKADAŞLAR SUNAY AKIN 27 MART CUMA SAAT 19:30 DA SİVAS AKM'DE OLACAK.SEVENLERİNE DUYURULUR.BİLETLER AKM'DEN TEMİN EDİLİR.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 09:37   #2
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 850 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: SUNAY AKIN 27 MART'TA SİVASTA

Sunay Akın için biletimi aldım, gideceğim.
Tüm şair arkadaşlarımıza duyurdum, bilet almaları için teşvik ediyorum.
Kaç gündür bunu için uğraşıyorum.
Atatürk Kültür Merkezimizdeki koltuklar dolmalı. Ancak biletler bence pahalı, halkımıza şiir ve edebiyatı sevdirmek ve teşvik etmek için biraz daha uygun olmalı idi bence....
Paylaşımınız için teşekkür ederiz...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 10:09   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Günümüzdeki koşuullarIda göz önünde bulundurularak biletler daha uygun düşünülebilirdi. Yinede bu güzel ortamda bulunmak isteyenler gidebilir. Bu fırsatı kaçırmasınlar derim.
Alt 17.03.2009, 14:12   #4
harun çiçek
Yeni Yiğido
NO AVATAR

harun çiçek Şuan harun çiçek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 13:48

Tecrübe Puanı: 0 harun çiçek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar dün burdan konuyu bugün de gördüm şehir merkezinde de afişler asılmıştı Sunay Akın gibi bi önemli şahsiyetin Sivasımıza gelmesi şiir sevenler için önemli bir fırsat umarıım Akm yi doldururuz bugün bilet alamadım ama inşallah en yakın zamanda biletimi alacağım bu fırsatı kaçırmamam lazım bu arada bilet fiyatını bilen arkadaşlar lütfen bizlerle paylaşırsa en azından bilet almaya hazırlıklı gideriz...saygılar .
Alt 17.03.2009, 14:58   #5
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Sunay Akın'ın programları çok zevkli geçiyor. Şiir ve edebiyat sevmeyen arkadaşlar başlığa aldanmasınlar

Tarihten genel kültüre kada daha önce hiç duymadığınız bilgileri sizlere aktaracaktır

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2009, 16:10   #6
ahmetbaba
Yeni Yiğido

ahmetbaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmetbaba Şuan ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.03.2015 19:55

Tecrübe Puanı: 743 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sunay akın'ın ankaradaki gösterisinde biletler 15-20 ytl arasındaymış.sivastada öyle olur herhalde.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil