|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 641
![]() |
![]() Bir bakışın sürgündeyim bilesin Sonu yok sahralarda kızgın güneşin altında Sensiz ve gölgesiz gözlerinden sürgün yedim Ey sevgili göresin Neresi baş neresi son su dudaklarında Serap gözlerimde kaldı daldım sonsuzluğunda semanın Bayılırcasına kum taneleri savrulurken gözlerime Yarı kirpik arasından Seni hayal ettim Belki çöllerde imdadıma son kez olsun bir daha gelirsin diye Ama nafile gözlerinden sürgün yedim Bir daha görüşmemek üzere bu dünyada Öylemi hayırsız sevgilim Ben yanayımda sen vuslatına er bari Çöl kumlarında öldü desinler. Âhiret.görüşmek üzere VEYSEL KIZLARKAYASI 22.MAYIS .2009 Hayatın hep yosun tutmuş, kıyılarında dolaştım biçare. Yaklaşmak kısmet olmadı engin ve uçsuz bucaksız akşam sefaların ne zamanki bir adım atmaya kalksam, çeker beni dipsiz girdaplarına. Alır örselenmiş ruhumu, savurur sahilin en ıssız koylarına. Ruhumda hep esir kaldı yaşanası duygular, bir inde bir sinde bazen de tozlu sevda mahzenlerinde üstelik kırk kilit vurulmuş, adalet bunun neresinde? Öyle bir güneş doğsun ki bahtıma yosunlar girdaplar lal olsun şansıma ışıldasın şavkı güneşin, ak düşmüş şakaklarımda. bi çare gönlüm sevinsin,tamda hazan zamanında.... alsın savursun beni yakamoz dolu sahillere birlikte geçelim aşkın dehlizlerinden ardımıza bile bakmadan,omuz omuza,el ele bir birine karışsın kokumuz,güneyden esen yel ile.. Güneş öyle bir ısıtsın ki ruhumu pas tutmuş ruhumun zemberekleri gevşesin nurlu gecelerde teri terim ile nefesi nefesim ile eşleşsin Veysel KIZLARKAYASI 15.MART.2009 Konu SİVASLIM-58 tarafından (23.05.2009 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nasreddin Hoca'nın bir gün canı sıkılır ve atmacasını alıp ava çıkar. Atmaca'yı uçurur ve atmaca belirli bir süre gezdikten sonra av aramaktan yorulur. Ve gider bir ineğin başına konar.
paylaşım için teşekkürler................... .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 641
![]() |
![]() Ben burada perişan neden görmesin
Aylar yıllar oldu haber vermesin Gülüm bana kırıldın mı gelmesin Sensiz günlerime vay beni, beni Kimse duymaz ses veririm sesime Ben düştüm hayatın çıkmaz yeisine Ben ölürüm sen görmesin nesine Sensiz yıllarıma yar beni, beni Gurbetle sılanın yolu aralı Bir garip gördüm şurda yaralı Yüreği elinde bin bir pareli Sensiz ellerlim,e vay beni, beni Memleketim Sivas kangaldır kazam Mevsimim hep güz yaprağım hazan Konuşma sus diyorlar olmazım hezen Sensiz dillerime vay beni, beni VEYSEL KIZLARKAYASI 23.MAYIS.2009.AKCAMAĞRALI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() KELEPCELER GÜL ACACAK ELLERINDE
Cok Arayacaksin Beni Cok Soracaksin Düstügün Yerden Kaldiran Olmayacak Zindanlara Düseceksin Kahrolacaksin Kelepceler Gül Acacak Ellerinde Ellerini Kaldirip Yalvaramayacaksin Elin Kolun Bagli Dört Duvar Arasinda Yillarini Vereceksin Artik Sadece Kelepceler Gül Acacak Ellerinde Sana Geldigimde Bir Tomurcuktum Ben Senin Sevdigin Son Bir Gülündüm Ben Gülüne Baska Bir Gül Kokladin Sen Kelepceler Gül Acacak Ellerinde Demir Parmakli Kücük Pencerenden Ilkbahari Bekleyeceksin Güller Acsin Diye Kokuma Hasret Gideceksin Ama Sadece Kelepceler Gül Acacak Ellerinde
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Memleketim Sivas kangaldır kazam
Mevsimim hep güz yaprağım hazan Konuşma sus diyorlar olmazım hezen Sensiz dillerime vay beni, beni paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Öyle bir güneş doğsun ki bahtıma
yosunlar girdaplar lal olsun şansıma ışıldasın şavkı güneşin, ak düşmüş şakaklarımda. bi çare gönlüm sevinsin,tamda hazan zamanında |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OSMAN OZTUNÇ,MUSTAFA YILDIZ DOGAN OZAN ARIF TURKULERI | haythuyt | Hertelden | 40 | 29.10.2009 21:02 |
vazgeçiyorum gözlerinden | UNUTAMA_DIM | Aşk şiirleri | 9 | 12.08.2008 14:38 |
Ay Geceye Sürgün | 58divrigi | Arşiv | 3 | 01.12.2007 23:01 |