|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas’ta ki ilköğretim ve lise müdürlerinin sicil puanlarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerekçe gösterilmeden düşürüldüğü ileri sürüldü. Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, ödeneksizliğe, yokluğa, sıkıntılara rağmen okullarını başarıyla yöneten okul müdürlerine karşı yapılan bu uygulamanın okul müdürlerini ve kendilerini şaşkına çevirdiğini söyledi. Okul müdürlerinin bütün sıkıntıların üstesinden gelmeye çalıştığını belirten Karadağ, “Gece gündüz başında bulunduğu kurumu daha iyiye-güzele götürmeye çalışan okul müdürlerimiz bu fedakârlıklarının karşılığında sadece vatan sevgisi Allah rızası için çalışırken bırakın ödüllendirmeyi cezalandırılmaya kalkışıldı.Hiçbir okul müdürü hakkında soruşturma, hiçbir yolsuzluk, hiçbir bölücü, adaletsiz uygulama belgesi olmadan okul müdürlerinin sicil notları düşürüldü” dedi. Neye göre bu sicil puanları düşürülüyor diyen Karadağ, “Okulların, eğitim çalışanlarının üzerinden kimse siyaset yapmaya kalkışmasın. Olayın peşini bırakmayacağız. Kanunen her türlü haksızlığın, hukuksuzluğun karşısında olacağız, hesabını soracağız. Okullara kadar siyasetin sokulması geleceğimizi karartacak, geleceğimiz tehlikeye düşecektir. Okul müdürleri kanunen hakkıyla kurumlarına müdür olmuşlardır, varsa bir hukuksuz uygulamaları soruşturma yapılır gereken sonuca herkes katlanır” dedi. Siyasilerin desteğiyle milli eğitimde şube müdürü, müdür yardımcısı olanlar devletimizin, milletimizin müdürü olduklarını asla unutmamalıdır diyen Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, “Eğer sendikacılık veya siyaset yapacaklarsa istifa edip ne yapacaklarına karar vermelidirler. Unutulmamalıdır ki: güneşi arkasına alarak gölgesinin uzunluğuna güvenenler, güneş batınca boylarının ne olduğunu göreceklerdir. Kimse bu günkü üstünlüğüne, gücüne güvenmesin. Biz Türk Eğitim-Sen olarak şunu her zaman her yerde ifade ediyoruz. Kimse adaletsizlik yapmasın, haktan ayrılmasın. Biz bu ülkenin milli birliği ve bütünlüğünden, adaletle yönetilmesinden yanayız. haksızlık yapmaya kalkanlar karşısında Türk Eğitim-Sen’i bulacak” diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıbaki Şuan
Son Aktivite: 08.11.2010 19:22
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
Sicil puanı ney bilmiyorum ama ne hakla düşürüyorlar ya biz seneye liseye geçecez bide.
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun derim ben öğretmenlere verilmesi gereken destek bu demekki
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Ben bu sisysetcileri anlayamıyorum geleceğimizi çocuklarımızı onların eline amanet ettiğimz sevgili öğretmenlerimizle uğraşacağına ülkemizi nasıl kalkındıracağına refah düzeyimizi nasıl en yüksek yerlere getireceğine uğraşsınlar öğretmenlerimizin zaten zor şartlarda yaşadığı hepimiz tarafından biliniyor ellerine gecen 3-5 kuruşta gözünüz klamasın bırakın öğretmenlerimizin yakasını onlarki ülkemizin eli öpülesi insanlarıdır
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bu ülkenin maddi sorunu olmayan öğretmenlere ihtiyacı var açlığa yoksullağa ek iş yaptırılmaya mecbur bırakılmayan öğretmenelre. Ancak o zaman kaliteli eğitimi yakalayabiliriz.
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicil Puanı : Devlet Memurlarına birinci ikinci ve üçüncü sicil amiri tarfından bir yıl içerisindeki göstermiş olduğu başarılarından dolayı verilen notlardır. Birinci sicil amirinin ( yani Müdürnün ) notu önemlidir , diğerleride puanları ona göre değerlendirir.
Herhengi bir kasıt olmadığı sürece sicil amiri notunu kesemez, tabi içinde bulunduğumuz dönemlerde kimin ne yaptığı belirsiz, zaten bizim insanlarımız çalışana değil çalışmayana değer verir .
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğretmenlerimize daha fazla değer verilmesini gerekiyor...
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğretmenlerimize gerekli değeri vermiş olsak eğitim düzeyimiz bu hallere gelmezdi
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|