|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Güçsüz dermansız kalıyorum. İçimdeki fırtına dinmek bilmiyor. Kelebeklerim ölüyor sanki birer birer… Çığlık çığlık haykırsam diyorum, döksem içimi… “SUS” diyor gönül… Gözyaşıma karışıyor yağmur. Mis kokan toprak yerine artık hüzün kokusu bürüdü ortalığı…Sevgililer yürüyor önümde. Kıskanmam desem YALAN! Bağırıp çağırmak istiyorum neden benim sevdiğim yanımda değil? Neden adımlarım yapayalnız? Nedennn? Söyleyemiyorum… “SUS” diyor gönül… Dostlar gelip geçiyor benden. Sıralamak istiyorum soruları ardı sıra. Beni gerçekten seviyor musun? Acı günümde de yanımda olurmusun? Karanlığıma güneş, umutsuzluğuma umut olur musun?Beni sever misin? Gerçekten sevebilir misin? Olmuyor düğümleniyor dilim… “SUS” diyor gönül… Dünya… Yalan dünya… Genç yaşıma aldırmadan ne kadarda yorgun düşürdün ruhumu. Ah yalan dünya bıraksana beni, tutmasana karanlık kuytularında… İçim “ÇIĞLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine… Selâm ve Duâ ile..
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 868
![]() ![]() |
Ellerine sağlık, paylaşımın için teşekkürler, Salim kardeşim...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1724
![]() |
çokkk güzel mükemmelll ellerine sağlık teşekkür ederiz
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
SUS SUS NEREYE KADAR GÖNLÜM...SABIR TAŞI ÇATLAMAK ÜZERE ...konuşsan zehirini akıtsan anlamı kiseni zehirleyenler...anlamaz.. o yüzden sen sen yine de sus gönlüm...
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genç yaşıma aldırmadan ne kadarda yorgun düşürdün ruhumu. Ah yalan dünya bıraksana beni, tutmasana karanlık kuytularında…
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Sustuk bakalim ne olacaksa,ama bir gün belki......................... ....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() 58ÖREN58 Şuan
Son Aktivite: 04.09.2010 23:43
Tecrübe Puanı: 617
![]() |
yuregıne saglık salım abı paylasım ıcın tesekkurlerrrrrrrrr
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
salim kardeşim yine döktürmüşüz maaşallah.helaal olsun benim kardeşime eline yüreğine sağlık harika bir paylaşım çok teşekkür ederim
evet sustum evlatlık verildim sustum geri ailme getirildim 7 yaşında sustum annem beni sevemedi dışlandım sustum sadece geceler arkadaşımdı sustum küçük yaşta evlendirildim sustum içki içip abisiyle dövüler sustum annesiyle dövdüler sustum yetmedi kuma getirdi sustum yetmedi bebeyimle kapıya koydular sustum baba evine geri döndüm sustum annemden yine dayak yine sustum ikinci istenmeyen evlilik yine sustum bunun kumarı açlık sefalet sustum ışığım suyum kesildi ben sustum gücüm kuvvetim kesildi ben sustum gözlerim görmez oldu sustum çocuklarım üşüyor ben ben artık dayanamadım düşündüm akşam oldu oturup 12 yi bekledim geldi ve ben sordum bir torba kömür alsaydın para yokmuş artık susmadım ve ve saldırdım gözüm bişiy görmüyor dövdüm dövdüm dövdüm attım dışarı yine sustum ama bu susuşum benim lehimeydi artık aldım çocuklarımı kaçtım ıstanbula girdim bir lokantaya bulaşık yıkadım çocuklarıma baktım şimdi onlarda bana bakıyor artık sustum ama rahat ve huzurlu bir suskunluk benimkisi işte arkadaşlar susun ama benim gibi haksızlığa susmayın yeri gelince gerektiği gibi davranın o an içinizden ne geçiyorsa engel olmayın o sese uyun o ses sizi yanıltmaz merak etmeyin sonunda susarsınız ama lehinize olur huzurlu bir suskunluk olur bu susuş. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
Güldane Hanım yazdıklrınızı okuynca kanım dondu gerçekten..çektiklerinizin karşılığnı inş alırsınız birgün
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Yiğido
![]() aslıhann Şuan
Son Aktivite: 08.12.2009 13:22
![]() |
paylaşım için teşekkürler