Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Hayırsever iş adamı, engelliler için okul yaptırıyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.06.2010, 06:52   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Hayırsever iş adamı, engelliler için okul yaptırıyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas'ta hayırsever iş adamı Şefik Güngör tarafından eğitilebilir zihinsel engelli çocuklar için yaptırılacak eğitim uygulama okulu ve iş eğitim merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kılavuz Mahallesindeki Buruciye İşitme Engelliler Okulu'nun arkasındaki alana inşa edilecek okul için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Vali Ali Kolat, sözlerine Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralanan askerlere acil şifalar dileyerek başladı.

Engellilere yönelik verilen özel eğitimin önemini vurgulayan Kolat, bu tür özel eğitim veren okulların büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu yatırımlarından dolayı hayırsever iş adamı Şefik Güngör'e teşekkür eden Kolat, sanayiye yatırım yapan iş adamlarının eğitime de yatırım yaptığını gördükçe idareciler olarak mutlu olduklarını belirterek, eğitime yapılan bu tür yatırımların artarak devam etmesini diledi.

AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç da bu ilim, irfan yuvalarının ülkenin gelişmesi ve kalkınması açısından önemli olduğunu vurguladı. Bir ülkenin kalkınmasının ilim, sanat, teknoloji, ahlak olmak üzere dört ana unsura bağlı olduğuna dikkati çeken Kılıç, 'İlim olmadan hiçbir şeyin olması mümkün değil' dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner de özel eğitimin önemini vurguladı. Ürgüp ve Taner, engelli öğrencilerin eğitileceği, iş becerisi kazanacağı bu tür okulların inşasının önemli olduğunu belirtti.

Hayırsever iş adamı Şefik Güngör de engelli öğrencilerin eğitimi ve iş becerisi kazanmasına yönelik bir okul yaptıracağı için mutlu olduğunu söyledi. Güngör, kendisinin ve ailesinin eğitime olan desteğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından otistik öğrenciler, 'Engelsiz bir hayat istiyoruz', 'Her insan bir engelli adayıdır', 'Ne oldum değil, ne olacağım demeli' 'Engelli olmak öğrenmeye ve üretmeye engel değildir', 'Engellilere saygı, insanlığa saygı', 'Sevgi engel tanımaz' yazılı çeşitli dövizlerle protokolün önünden geçiş yaptı. Öğrencilerin taşıdığı bu dövizler, iş adamı Şefik Güngör ve eşi ile protokol üyelerine duygu dolu anlar yaşattı.

Sivas Müftüsü Yusuf Şahin'in duasının ardından okulun temeli atıldı. Müftü Şahin, şehitler için dua ederek, terörü lanetledi. Vali Kolat ve protokol üyeleri ile iş adamı Güngör, eşi ve kızı, binanın temeline kürekle beton harç attı.

Temel atma töreninin ardından Vali Kolat ve beraberindekiler, Buruciye İşitme Engelliler Okulu'nun yanında otistik öğrenciler okulu olarak tasarlanan binayı gezdi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun katılımıyla Sivas'ta 4 Aralık 2009'da yapım protokolü imzalanan ve bugün temeli atılan Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinin gelecek yıl tamamlanması planlanıyor. Eğitilebilir zihinsel engelli öğrencilerin eğitim göreceği 8 derslikli, 140 öğrenci kapasiteli okul binasında, 2 iş eğitim atölyesinin de bulunacağı kaydedildi.

(AHM-ŞP) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.06.2010, 07:32   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Hayırsever iş adamı, engelliler için okul yaptırıyor

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Hayırlı Uğurlu Olsun.

Hayırsever iş adamı Şefik Güngör beye teşekkür ederiz.
Alt 21.06.2010, 13:08   #3
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1839 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hayırsever iş adamı, engelliler için okul yaptırıyor

hadi hayırlı olsun inşallah tez zamanda sonuçlanır da burası bizim yukarı tekke arkasına benziyo be acep yanılıyomuyum.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil