|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
22 Temmuz seçimlerinde aday olmayarak AK Parti’den ayrılan ve daha sonra Türkiye Partisi’ni kurarak başına geçen Abdullatif Şener’in CHP’ye geçeceği iddia ediliyor. İddiaya göre olayı Süleyman Demirel kurguluyor. Daha önce Sivaslı bir siyasetçi olan İlhan Kesici’yi sağdan sola kaydırarak CHP milletvekili yapan Demirel, şimdide Mesut Yılmaz’la birlikte diğer Sivaslı Abdullatif Şener’i CHP saflarına itiyor. Siyasetteki yeniden yapılandırma senaryolarında Şener’inde adı geçmeye başladı. Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür, Ankara kulislerinde dolaşan senaryoları köşesine taşıdı ve Mesut Yılmaz ile birlikte Abdullatif Şener’in de CHP saflarına kaydığını yazdı. Övür’ün derlediği kulislere göre olayı Süleyman Demirel kurguluyor. 2007 yılı seçimlerinden önce Demirel Ailesi’nin damadı ve Sivaslı bir siyasetçi olan İlhan Kesici’yi sürpriz bir dönüşle CHP milletvekili yapan Süleyman Demirel şimdide Yılmaz ve Şener için aynı çabayı veriyor. Kemal Kılıçtaroğlu’ndan sonra Rahşan Ecevit’in DSHP’yi kapatması Mustafa Sarıgül’ün TDH’yı fes etmesinden sonra şimdiki plan DP üzerinden yürütülüyor. DP katılmayacak ancak büyütülmeyecekte. Hatta DP seçimlere dahi sokulmayacak bir taraftan eski Anaplılar partiden uzaklaştırılırken diğer taraftan önce Süheyl Batum CHP’ye gönderildi. Sırada ise başka bir yeni DP eski Anaplı olan Mesut Yılmaz var. Yılmaz’la birlikte senaryoya Türkiye Partisi’nin Genel Başkanı Şener de CHP saflarına itilecek. CHP şemsiyesi altında AK Partiye karşı yeni bir siyasi blok oluşturulacak. Şener iddiaları henüz yalanlamadı. Olur mu? Onu Anayasa mahkemesinin referandum kararından sonra göreceğiz. Kaynak: Sivas Izci |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şener gerçekten partiyi kapatır CHP,ye geçermi tabi bunu zaman gösterecek.Siyasette her an herşey olabilir.Siyasetin yapısı böyle.
Kemal Bey bütün küçük partileri kapatıp CHP,ye katsa bile bu gidişle bir arpa boyu yol alamaz.Aynı yerde saymaya devam eder...
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1351
![]() |
hobbala şaşırdım doğrusu olurmu olur abi siyaset ama onunda çivisi çıktı ver yansın ettiğin partiye geçmek şaşırdım doğrusu başka söze negerek var
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1026
![]() ![]() |
Şener gibi değerli bir kişiyi bünyesine katmak hem CHP ye hem Sayın Şener'e çok şey kazandırır. İktidar çevrelerince bir kaset skandalı ortaya atıldı ama ne yazıkki ters tepti, buna kendileride pişman olmuştur şimdi
CHP Kılıçdaroğlu'la bir hava yakaladı buda onu tek başına iktidar yapacağa benziyor. Hayırlısı olsun diyelim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4582
Alıntı:
kim gelirse gelsin CHP Türkiye´nin muhalefet partisi olarak kalacaktir, ayrica sayin Sener bu partiye katilirsa kendi sonunu hazirlar.
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1351
![]() |
Alıntı:
EVET KATILIYORUM ŞENERİNDE DEĞERİ PUL OLARAK KALACAKTIR |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1026
![]() ![]() |
Alıntı:
Kimin muhalefet kalacağı yada iktidar olacağını senin benim dememle değil elbetteki halk ne derse o olur. CHP geçmişinde yüzde 42'le gelmiştir iktidara yinede gelebilir bu ülkenin CHP iktidarına şiddetle ihtiyacı car çünkü. Sizce öyle ama bence Sayın Şener doğru bir karar vermiş olacaktır ve çok renk katacaktır siyasi hayata. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
Alıntı:
Sayın Baykalın son Antalya konuşmasını dinlemişsinizdir,açıkça arkamdan vuruldum demeye getiriyor sözü partili arkadaşları tarafından.Recep beyde evet sayın Baykal haklı diyor....... ![]() Şener CHP,yi tercih edermi bu kendi kararı tabiki.Böyle bir tercih yaparsa kaybolur gider,Benim düşüncem bu yönde...
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4582
Alıntı: