Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kesiciden sonra Şener demi CHP'ye mi gidiyor? - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.07.2010, 07:10   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 977 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kesiciden sonra Şener demi CHP'ye mi gidiyor?

22 Temmuz seçimlerinde aday olmayarak AK Parti’den ayrılan ve daha sonra Türkiye Partisi’ni kurarak başına geçen Abdullatif Şener’in CHP’ye geçeceği iddia ediliyor.

İddiaya göre olayı Süleyman Demirel kurguluyor. Daha önce Sivaslı bir siyasetçi olan İlhan Kesici’yi sağdan sola kaydırarak CHP milletvekili yapan Demirel, şimdide Mesut Yılmaz’la birlikte diğer Sivaslı Abdullatif Şener’i CHP saflarına itiyor.

Siyasetteki yeniden yapılandırma senaryolarında Şener’inde adı geçmeye başladı. Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür, Ankara kulislerinde dolaşan senaryoları köşesine taşıdı ve Mesut Yılmaz ile birlikte Abdullatif Şener’in de CHP saflarına kaydığını yazdı. Övür’ün derlediği kulislere göre olayı Süleyman Demirel kurguluyor. 2007 yılı seçimlerinden önce Demirel Ailesi’nin damadı ve Sivaslı bir siyasetçi olan İlhan Kesici’yi sürpriz bir dönüşle CHP milletvekili yapan Süleyman Demirel şimdide Yılmaz ve Şener için aynı çabayı veriyor.

Kemal Kılıçtaroğlu’ndan sonra Rahşan Ecevit’in DSHP’yi kapatması Mustafa Sarıgül’ün TDH’yı fes etmesinden sonra şimdiki plan DP üzerinden yürütülüyor. DP katılmayacak ancak büyütülmeyecekte. Hatta DP seçimlere dahi sokulmayacak bir taraftan eski Anaplılar partiden uzaklaştırılırken diğer taraftan önce Süheyl Batum CHP’ye gönderildi. Sırada ise başka bir yeni DP eski Anaplı olan Mesut Yılmaz var. Yılmaz’la birlikte senaryoya Türkiye Partisi’nin Genel Başkanı Şener de CHP saflarına itilecek. CHP şemsiyesi altında AK Partiye karşı yeni bir siyasi blok oluşturulacak. Şener iddiaları henüz yalanlamadı. Olur mu? Onu Anayasa mahkemesinin referandum kararından sonra göreceğiz.

Kaynak: Sivas Izci
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2010, 07:25   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kesiciden sonra Şener demi CHP'ye mi gidiyor?

Şener gerçekten partiyi kapatır CHP,ye geçermi tabi bunu zaman gösterecek.Siyasette her an herşey olabilir.Siyasetin yapısı böyle.

Kemal Bey bütün küçük partileri kapatıp CHP,ye katsa bile bu gidişle bir arpa boyu yol alamaz.Aynı yerde saymaya devam eder...
Alt 06.07.2010, 08:22   #3
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1351 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hobbala şaşırdım doğrusu olurmu olur abi siyaset ama onunda çivisi çıktı ver yansın ettiğin partiye geçmek şaşırdım doğrusu başka söze negerek var
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.07.2010, 08:29   #4
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 1026 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şener gibi değerli bir kişiyi bünyesine katmak hem CHP ye hem Sayın Şener'e çok şey kazandırır. İktidar çevrelerince bir kaset skandalı ortaya atıldı ama ne yazıkki ters tepti, buna kendileride pişman olmuştur şimdi CHP Kılıçdaroğlu'la bir hava yakaladı buda onu tek başına iktidar yapacağa benziyor. Hayırlısı olsun diyelim.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.07.2010, 08:37   #5
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4582 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şener gibi değerli bir kişiyi bünyesine katmak hem CHP ye hem Sayın Şener'e çok şey kazandırır. İktidar çevrelerince bir kaset skandalı ortaya atıldı ama ne yazıkki ters tepti, buna kendileride pişman olmuştur şimdi CHP Kılıçdaroğlu'la bir hava yakaladı buda onu tek başına iktidar yapacağa benziyor. Hayırlısı olsun diyelim.
Önce Vatan kardesim yine parcalamissin, kaset sizce iftira myidi? Gülünc olmayalim lütfen, adam calisma arkadasiyla uygunsuz vaziyette ve bundan dolayi istifa ediyor siz iftira diyorsunuz, taraftarligin bu kadarina da pes yani. Kilictaroglu´nun CHP´ye farkli bir hava getirdigi kesin ama
kim gelirse gelsin CHP Türkiye´nin muhalefet partisi olarak kalacaktir, ayrica sayin Sener bu partiye katilirsa kendi sonunu hazirlar.
Alt 06.07.2010, 08:39   #6
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32

Tecrübe Puanı: 1351 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Önce Vatan kardesim yine parcalamissin, kaset sizce iftira myidi? Gülünc olmayalim lütfen, adam calisma arkadasiyla uygunsuz vaziyette ve bundan dolayi istifa ediyor siz iftira diyorsunuz, taraftarligin bu kadarina da pes yani. Kilictaroglu´nun CHP´ye farkli bir hava getirdigi kesin ama
kim gelirse gelsin CHP Türkiye´nin muhalefet partisi olarak kalacaktir, ayrica sayin Sener bu partiye katilirsa kendi sonunu hazirlar.

EVET KATILIYORUM ŞENERİNDE DEĞERİ PUL OLARAK KALACAKTIR
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.07.2010, 08:44   #7
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1026 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Efendim dikkat ederseniz ben iftira kelimesi kullanmadım.Ancak halen de bir iddia görüntüler onlara ait ancak sonradan bir programla yamama olduğu açıklandı bu arada dava sonuçlanmamış henüz. Yargı süreci devam ediyor, bunun bir montaj olduğu anlaşılıyor. Zamanla herşey netlik kazanacaktır elbetteki.
Kimin muhalefet kalacağı yada iktidar olacağını senin benim dememle değil elbetteki halk ne derse o olur. CHP geçmişinde yüzde 42'le gelmiştir iktidara yinede gelebilir bu ülkenin CHP iktidarına şiddetle ihtiyacı car çünkü. Sizce öyle ama bence Sayın Şener doğru bir karar vermiş olacaktır ve çok renk katacaktır siyasi hayata.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.07.2010, 08:49   #8
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Günlerce su içerek Baykalın evinin önünde eylem yaptılar dön diye.Baktılarki işler bildikleri gibi değil vazgeçtiler.Baykalı kendi haline bıraktılar.Demekki birşeyler var ateş yanmayan yerden duman çıkmaz derler bu söz doğru bence.

Sayın Baykalın son Antalya konuşmasını dinlemişsinizdir,açıkça arkamdan vuruldum demeye getiriyor sözü partili arkadaşları tarafından.Recep beyde evet sayın Baykal haklı diyor.......

Şener CHP,yi tercih edermi bu kendi kararı tabiki.Böyle bir tercih yaparsa kaybolur gider,Benim düşüncem bu yönde...
Alt 06.07.2010, 08:51   #9
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4582 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
Efendim dikkat ederseniz ben iftira kelimesi kullanmadım.Ancak halen de bir iddia görüntüler onlara ait ancak sonradan bir programla yamama olduğu açıklandı bu arada dava sonuçlanmamış henüz. Yargı süreci devam ediyor, bunun bir montaj olduğu anlaşılıyor. Zamanla herşey netlik kazanacaktır elbetteki.
Kimin muhalefet kalacağı yada iktidar olacağını senin benim dememle değil elbetteki halk ne derse o olur. CHP geçmişinde yüzde 42'le gelmiştir iktidara yinede gelebilir bu ülkenin CHP iktidarına şiddetle ihtiyacı car çünkü. Sizce öyle ama bence Sayın Şener doğru bir karar vermiş olacaktır ve çok renk katacaktır siyasi hayata.
Dogru iftira demediniz ama ona yakin bir kelime kullandiniz, skandali iktidar hazirlamissa ve öyle birsey yasanmamissa iftira demektir. Bu milletin degil CHP iktidarina, CHP´ye hic bir sekilde ihtiyaci yok. Bu ülkede ne zaman sol iktidara gelmisse yokluk ve aclik olmustur, AK Parti iktidarindan önce neler yasandigini hatirlamaya calisin lütfen. Sayin Sener CHP´ye katilirsa renk katacagi kesin cünkü rengi solmus bir partiye kim katilirsa katilsin renk katar.
Alt 06.07.2010, 08:54   #10
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Günlerce su içerek Baykalın evinin önünde eylem yaptılar dön diye.Baktılarki işler bildikleri gibi değil vazgeçtiler.Baykalı kendi haline bıraktılar.Demekki birşeyler var ateş yanmayan yerden duman çıkmaz derler bu söz doğru bence.

Sayın Baykalın son Antalya konuşmasını dinlemişsinizdir,açıkça arkamdan vuruldum demeye getiriyor sözü partili arkadaşları tarafından.Recep beyde evet sayın Baykal haklı diyor.......

Şener CHP,yi tercih edermi bu kendi kararı tabiki.Böyle bir tercih yaparsa kaybolur gider,Benim düşüncem bu yönde...
Sizin penceredende demek öyle görünüyor, ne yapalım sağlık olsun. CHP Sivas'tan 1 değilde belki 2 hatta 3 millevekili çıkarırda mecliste adam gibi Sivas'ı Sivas'lıyı temsil eden milletvekillerine kavuşlur. 8 yıldır uyuyan sırf kendi çıakrları için çalışan vekillerinden kurtulur.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil