Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.07.2007, 20:26   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 949 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart SİVASTUNİNG PİKNİKTE

SivasTunig sitesi geçtiğimiz Pazar günü Sivas Paşabahçe Piknik ve Mesire alanında buluştu.

ÖSS ve OKS sınavlarının bitmesi ve Almanya’dan site yönetici ve üyelerinin Sivas’a gelmesi ile beraber önceden planlanan ST Piknik Organizasyonu gerçekleştirildi.Oldukça eğlenceli geçen piknikte site üyeleri bir birlerini yakinen tanıma fırsatı yakalamış oldular.

15 Temmuz 2007 Pazar günü yapılacak olan SivasTuning Yaz Buluşması öncesi bu büyük organizasyon hakkında bilgi alış-verişin de bulunan üyeler oldukça yoğun olarak hazırlandıkları ST Yaz Buluşması için daha fazla neler yapılabileceğini de konuştular.

Piknikte Sivas’ın Dünyaya açılan penceresi olan Kanal58 televizyonu da site üyeleri ve Rüştü Elmas ile röportaj yaparak SivasTuning hakkında bilgi aldı.Rüştü Elmas kanal58’e verdiği röportajda ;
‘’Tuning alanında Sivas’ın adını duyurmak ve şehrin tanıtımına katkı sağlamak için uğraş verdikleri açıkladı.SivasTuning Yaz Buluşmasının Sivas’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz ve tüm hemşerilerimizi bu büyük buluşmaya bekliyoruz’’dedi.

Piknik Fotoğrafları İçin Lütfen Tıklayın
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

SivasTuning Yaz buluşması Hakkında Bilgi Almak İçin Lütfen Tıklayın
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2007, 01:33   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: SİVASTUNİNG PİKNİKTE

Güzel bir haftasonunda,güzel bir piknik olmuş.
Tanışma,kaynaşma,muhabbet edebilmek için iyi bir fırsat
değerlendirilmiş.
Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi gıpta edilecek dostlukların,birlik ve
beraberlik duygusunun yaşandığını hoş bir atmosfer
oluşturulmuş.
Organizasyonda emeği geçenleri ve katılımcıları kutluyorum.
15 Temmuz Büyük Buluşma öncesi hem tanışılmış hemde enerji
toplanmış oldu.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2007, 09:33   #3
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 943 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVASTUNİNG PİKNİKTE

Tanışma ve kaynaşma için düzenlenen bu piknik bu amaca fazlasıyla katkı sağlamış bence!
İnşaAllah 15 Temmuzdaki büyük buluşma SİVASTUNİNGin kazanım ve kazandırdıklarıyla dev bir organizasyon olacaktır,katılmak için çaba sarfedeceğim,Allah nasip ederde katılma fırsatı bulabilirim,artık bu ve benzeri resimlere bakıp iç çekmek istemiyorum,bende iç çekilenlerden olmak istiyorum.
Organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler!
Alt 04.07.2007, 21:50   #4
ST_GoGo
Yeni Yiğido

ST_GoGo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ST_GoGo Şuan ST_GoGo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.10.2008 22:21

Tecrübe Puanı: 672 ST_GoGo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SİVASTUNİNG PİKNİKTE

Bende SivasTuning yetkilisi olarak bu piknikte bulundum , üyelerimizin tanışması ve kaynaşması açısından çok güzel bir organizasyondu , kanal58 ailesine haber yaptıklarından dolayı ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum , bu ve benzeri organizasyonlarımız devam edecektir

MoDiFiYe SuÇ DeGiL YaŞaM TaRzIdIr

GoGo

;)
ST_GoGo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 09:36   #5
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart --->: SİVASTUNİNG PİKNİKTE

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)