|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bölge trafik ve şehir içi trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamalar sonucundan önceki gün toplam 228 araç kontrolden geçirildi.
Yapılan denetimler sonucu kusurlu görülen 5 araç trafikten men edildi. Bununla beraber 121 sürücüye ise çeşitli para cezaları verilirken, yetkililer denetimlerinin aralıksız süreceğini söylediler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özellikle trafik konusunda SİVASın Trafik şübe müdürlüğü çok titiz davranıyor,SİVAS pilot bölgemidir nedir trafik muvzuunda anlamadım gitti,geçen yıl bunun fazlasıyla farkına vardım,hatalı parklara fotolarını çekip ceza kesmeler,insanların park etme hususundaki itinaları gözümden kaçmadı,belki biraz can sıkıcı durumlarla karşılaşılıyordur ama genel anlamda gerekli ve yerinde bir uygulama...
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
İyi olmuş trafik canavarlarını saf dışı bırakmışlar benimde
gözümden kacmıyor sivasa gidip gelmem sırasında diğer illerde uygulanmayan çok sıkı bir denetim dikkatimi cekti buda sevindirici bir haber bu vesileyle şehrimizde trafik canavarları barınamayacaklar polisimizi titiz calışmalarından dolayı kutlar başarılar dilerim her şey SİVAS için
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|