|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle çalışmalara başlayan Sivas Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda kurulacak olan İftar Çadırını vatandaşın hizmetine sunacak.
Bin kişinin yararlanabileceği dev iftar çadırının yine Kongre Müzesi Bahçesi’ne kurulacağı da bildirildi. Ramazan ayında kurulan iftar çadırı için Sivas Belediyesi çalışmalara başladı. 18 gün sonra başlayacak olan Ramazan ayında ki iftar çadırı hakkında görüşlerini aldığımız Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Tunç, her yıl olduğu gibi bu yılda çadırı kuracaklarını ifade etti. Kongre Müzesi Bahçesi’nde iftar çadırı hizmetini vereceklerini belirten Başkan Yardımcısı Tunç, bin kişilik servislerinin olacağını kaydetti. Yardıma muhtaç vatandaşların, iftar için evine geç kalan ve çeşitli nedenlerle evinde oruçlarını açamayan insanların burada Ramazan ayı boyunca iftar yapma imkanı vereceklerini belirten Tunç, Sivaslı vatandaşları da bir konuda daha duyarlı olmaya davet etti. Vatandaşların ramazan boyunca yapacakları yiyecek yardımlarını direk elden değilde Gıda Bankası vasıtasıyla yapmaya davet eden Tunç, “Eğer vatandaşlar yardımlarını gıda bankasına yaparlarsa, bu birim aracılığıyla yardımlar daha eşit ve sistemli dağıtılacaktır. Ramazan ayında vatandaşlarımız yardım yapmayı severler. Ancak gerçekten bu yardımların daha faydalı olabilmesi için Gıda Bankasını aracı olarak kullanmaları gerekiyor” şeklinde konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() Ramazan cadırlarının altında iftar yapıp o manevi havayı tenefüs etmek kadar güzel bir şey olamaz belediyemizden allah razı olsun fakir fukarayı mubarek ayda sıcak yemek vererek sevindiriyor ayrıca hayır seven insanlarımızdanda allah razı olsun hazırlıklarınızda kolaylıklar temenni ederim işiniz rast gitsin
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 3 yıl önce Ramazan ayında SİVAStaydım inanılmaz bir atmosfer var güzel memleketimizde Ramazan ancak bu kadar güzel geçebilir,hele iftar sonrası çarşımız mükemmel,İnşaAllah bu Ramazan ayındada 1 haftada olsun SİVASa gelebilirim.
Ayrıca Belediyemizin yapmış olduğu Ramazan etkinlikleride beğenerek izliyorum ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|