|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ramazan ayına farklılık katmak amacıyla düzenlenen Ramazan Çarşısı Ramazan ayının üçüncü gününde kuruldu.
Vatandaşların iftar öncesi ve iftar sonrası eğlenceli zaman geçirmeleri ve alış veriş yapmaları amacıyla kurulan Ramazan Çarşısı geç kurulmasına rağmen vatandaşların ilgisini topluyor. 12 ayrı standın bulunduğu ve hepsinin de ayrı bir işlevi bulunan stantlar vatandaşlar tarafından boş bırakılmıyor. Ramazan kıraathanesinin, Hayat Ağacı Derneği’nin tanıtım standının, bozacının, el sanatları reyonunun, antikacının, horoz şekercinin, cam ve gümüş işleme reyonunun, kitapçının, tezhip-hat ve ebru sanatının stantlarının bulunduğu geniş çarşının Ramazan’ın ilerleyen günlerinde daha da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Biraz rötarlı oldu ama sonunda kuruldu,şimdi İftardan sonra gezecek hoşca vakit geçirilebilecek biryer daha çıktı desenize,bari Ramazanın sonuna SİVASa gelsemde çarşıyı gezip söylemesi ayıp Boza içsem o ortam çok güzel ya İnşaAllah Allah nasip eder!
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.11.2008 18:30
Tecrübe Puanı: 680
![]() |
![]() Kimbilir ne kadar güzel bir ortam vardır şimdi orda,bu güzellikleri yaşamak isterdim neyse başka bir Ramazana İnşaallah!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|