Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.10.2007, 00:37   #1
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

orhanakbulut_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhanakbulut_58 Şuan orhanakbulut_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00

Tecrübe Puanı: 703 orhanakbulut_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart 15 VATAN EVLADI

Devletimizin hürriyeti, aziz milletimizin bütünlüğü uğruna cansiperhane görev yapan, yüce milletimizin bağrından çıkmış Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarından 15 vatan evladını ülke bütünlüğüne göz dikmiş teröristler tarafından şehit edilmesini derin bi üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

ABD okyanus ötesinde, İsrail iki askerinin kaçırılmasını bahane ederek sözde terörle mücadele ederken; biz yanı başımızda Kuzey Irak'taki PKK kamplarına müdahale edemiyoruz. Hükümet tutum belirlemede ve eyleme geçmekte zorlanmamalıdır. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti, kurum ve kuruluşlarıyla teröre ve yandaşlarına karşı mücadele edecek kudrettedir. Bunun için ABD'den izin almaya gerek yoktur.

Bugün teröre karşı ülkemizin içinde bulunduğu durum içler acısıdır. Güvenlik kuvvetlerimize ve vatandaşlarımıza kurşun sıkanlar, AB'ye uyum yasaları ve sessizce çıkarılan af yasalarıyla serbestçe dolaşmaktadırlar. Türk Devletinin ve milletinin bölünmez bütünlüğünü bozmaya yeltenen fikirler, çabalar, hareketler, maalesef ortalıkta rahatça dolaşmaya devam etmektedirler. Düne kadar yürürlükte olmayan Terörle Mücadele Yasası gereği asker ve polisimizin yetkileri elinden alınıp, güvenlik kuvvetlerimiz aciz duruma düşürülmüştür. Diplomasi veya AB yolundaki olumsuzlukların vereceği acı, analarımızın evlat acısından daha büyük olamaz. Artık terör konusunda bardaktaki su taşmış hatta su bile kalmamıştır.

1923Türk-Grup olarak terörist faaliyetler karşısında tüm milletimizi topyekün göreve çağırıyoruz. Bölücülük yapanlara, Apo'ya af isteyenlere, AB'ye kendini teslim edenlere, bilinçli olarak Türk milletini asimile etme politikası izleyenlere artık hiçbir şekilde taviz vermeyelim, VERDİRMİYELİM. 1923Türk-Grup olarak bizlerin tepkileri bu gece sabaha karşı zone-h sayfalarından dünyaya duyurulacaktır.

Bu acı hadiseyi kin ve nefretle kınıyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, aziz milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

1923Türk-Grup

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 09.10.2007, 01:40   #2
orhanakbulut_58
Tecrübeli Yiğido

orhanakbulut_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

orhanakbulut_58 Şuan orhanakbulut_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2011 22:00

Tecrübe Puanı: 703 orhanakbulut_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 15 VATAN EVLADI

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü. Işık lşık, dalga dalga bayrağım, Senin destanîni okudum, senin destanîni yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kusun Yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver! Sabah olmasın, günler dogmasın ne çıkar! Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter.Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün Kızıllığında isindik; Dağlardan çöllere düşürdüğü gün Gölgene sığındık. Ey simdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı; Barisin güvercini, savasın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim; Yeryüzünde yer beğen: Nereye dikilmek istersen Söyle seni oraya dikeyim!
Alt 09.10.2007, 09:22   #3
fratt
Tecrübeli Yiğido

fratt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fratt Şuan fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2011 08:17

Tecrübe Puanı: 695 fratt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse --->: 15 VATAN EVLADI

kardeşim şuan asker. jandarma komando eğitimi alıyor ve %90 doğu illerine gidecek. her şehit haberi zaten bağrımıza düşen bir kor olarak dururdu. artık o kor evimizin ve ailemizin heryerini yakmakta. allah benim kardeşime benim mehmetçiğime kurşun sıkacak olanın değil sadece kendi canını buna olanak sağlayanın onu destekleyen köpeklerinde canını biran önce alsın. teröre lanet ediyor ölen şehitlerimizin ailesine başsağlığı diliyorum. allah yolunda vatan savunmasında şehit olmak aşkların en güzeli. mekanları cennet olsun. kendi yemek yedikleri kaba pisleyen domuzlar elbet birgün pisledikleri kabın içinde kendi pislikleriyle boğulacaktır. bu ülkenin ekmeğini yeyip birgün kurşun sıkanlar gün gelip bu ülkenin kurşununuda yerler.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fratt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.10.2007, 13:26   #4
1967_DRNK_AHMET
Yeni Yiğido

1967_DRNK_AHMET - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1967_DRNK_AHMET Şuan 1967_DRNK_AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.10.2007 18:06

Tecrübe Puanı: 0 1967_DRNK_AHMET FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 15 VATAN EVLADI

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

KAHROLSUN:(PKK

AİLELERİNE SABIR VERSIN ALLAH KÖTÜ OLAY
1967_DRNK_AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.10.2007, 15:29   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4559 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: 15 VATAN EVLADI

Kahrolsun pkk bunlara pirim veren tüm siyasilere,sanatcılara,iş adamlarına,lanet olsun şu mubarek ayda yaptıkları ayaklarına dolaşsın inşallah hepsinin canı cehenneme rabbim ölenlere rahmet geride kalanlara sabırlar versin türk milletinin başı sağ olsun vatanımız için atılan her adımı taktirle karşılarım allah vatan için can verenleri ve bu uğurda seve.seve,düşmana Göksünü siper eden şehitlerimizi kınalı kuzularımızı inşallah cennetinin en güzel yerine alır tekrar ruhunuz şad toprağınız bol olsun

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)