Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.11.2007, 01:44   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 940 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart KALDIRIMLAR RENKLENİYOR!

İstasyon Caddesi kaldırımlarına yatay olarak yerleştirilecek ilginç reklam panolarının ardından,gözler yere çevrilecek.
Yapılan farklı çalışmalarla Sivas’ı öncü il yapmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Sami Aydın, İstasyon Caddesi kaldırımlarına belirli aralıklarla yere yatay olarak yerleştirilecek olan LCD ekran tarzındaki reklam panoları hakkında bilgi verdi.

Başkan Aydın İstasyon Caddesi Projesi’nin şehrin en prestijli caddesi olması nedeniyle çalışmaların tamamlanmasının ardından kente ayrı bir güzellik ve görsellik katacağını vurguladı. Proje kapsamında caddede ki tüm reklam panolarını kaldırdıklarını belirten Aydın “Diğer taraftan da kaldırımların genişliğini 8 metreye çıkarttık. Buraların görüntüsünü daha estetik yapmak adına dikey panoları kaldırıp reklamları yere döşemeyi düşündük ve ışıklı olmasını istedik. Asıl çıkış noktamız bu oldu” şeklinde konuştu.

Bu konu hakkında uzun ve detaylı araştırmalar yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Sami Aydın, bir merkezden yönlendirilen LCD monitörlerin bir benzeri reklam panolarını bulduklarını dile getirerek, “Yere yerleştirilecek olan panolar televizyon değil yanlış anlaşılmasın. Ama aynı LCD monitörler gibi olacak. Bilgisayar ortamında hazırlanan bütün yer reklamlar yere döşenen monitörlere yansıtılacak. Hatta banttan yayınlar yapabiliyorsunuz” dedi.

Aydın daha sonra bu çalışmanın maliyetinden de bahsederek, “Böyle bir uygulamaya biz Türkiye’de değil dünyada bile rastlamadık. Bunun maliyetinin bir hayli yüksek olması nedeniyle ancak özel sektör kanalıyla yapabiliriz diye düşündük ve ihaleye çıktık. İhaleyi bir firmamız aldı. Yaklaşık 500 milyar gerektiren bir çalışmaydı. Sivas Belediyesi’nin bütçesine hiç yük olmadan, hatta ihale şartnamesine görede bize belli bir gelir getiren, bir projeyi hayata geçiriyoruz. İnanıyorumki tamamlandığında büyük ilgi çekecek bir çalışma olacak. Hedefimiz de bu. Sivas’ın imrenilen, öncü bir kent olması için atılan bir çok adımlar oldu. Tahmin ediyorum 1 ay veya 40 güne kadar bu farklı reklam panoları yerleştirilecek” şeklinde konuştu. Yere yatay monte edilecek olması nedeniyle bu reklam panolarının bakımının nasıl yapılacağı konusunda da bilgi veren Başkan Aydın, “Bunların bakımının sorumluluğu ihaleyi alan yetkili firmaya ait.

Bilindiği gibi Sivas kış memleketi. Kar eksik olmaz, edindiğimiz bilgiye göre sistem alttan kendi kendini ısıtıp havalandırılacak. Böylece kar ve çamur sıkıntısı ortadan kalkacak. Zaten o tür sıkıntılar düşünülerek yapılan bir çalışmadır bu.

Vatandaşların bilerek zarar vermek konusunda ilgili firma tedbirleri alacak. Bozulan kırılan monitör olunca değiştirmekle mükellef” diye konuştu. Belediye Başkanı Sami Aydın’ın yaptığı açıklamanın ardından Sivaslılar İstasyon Caddesi’ne yerleştirilecek farklı reklam panolarını merakla beklemeye geçtiler.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007, 02:32   #2
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 933 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: KALDIRIMLAR RENKLENİYOR!

Geçen ay SİVAStaydım,İstasyon Caddesinde yeni yapılan kaldırımdaki bu boşlukların ne ile doldurulacağını sorduğumda genelikle "ışıklandırma yapılacak" cevabını almıştım,"sence?"sorusunada ben bana göre kaldırılan reklam panolarının yerine Belediyeye gelir getirebilecek bir reklam panosu olması gerektiğini söyledim ancak böyle gelişmiş bir sistem açıkçası düşünmemiştim.
Güzel bir düşünce;hem görsel hemde maddi kazanıma kaynak sağlayacak bir kaliteli tasarım...
Alt 19.11.2007, 09:41   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Bence Sivas'a lüks kaldırımlarda lcd ekran tv'ler... Bizim belediyemiz çok büyük gelirleri olan bir belediye değil ama buna rağmen böylesi masraflı işlere girmeleri bence uygun değil... Ama elden gelen bir şey yok ve yapılıyor hayırlı olsun...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007, 13:16   #4
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

İlginç bir düşünce, ama gelir getirebilirde böylesi farklı projelerle şehrin çehresini
değiştirmeye çalışılması faydalı olur. Çok pahalı bir sistemde olmasa gerek.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.11.2007, 03:45   #5
musa18
Yiğido
NO AVATAR

musa18 Şuan musa18 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2010 23:27

Tecrübe Puanı: 734 musa18 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: KALDIRIMLAR RENKLENİYOR!

sivas adiyla insaniyla güzel be
negerek var
Alt 20.11.2007, 22:22   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: KALDIRIMLAR RENKLENİYOR!

Sivas belediyesini ve sayın başkanımızı bu sami aydın beyi tebrik ederim bu işten belediyemizin beş kuruş masrafı olmayacak bakım ve onarımını tamamı sponsor firma karşılıyacak ayrıca hatırı sayılır birde para geliri olacak bu güzel hizmeti sivasımıza getiren sayın başkanımıza teşekkürler ederim
Alt 23.11.2007, 09:58   #7
sivas_kangallı
Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivas_kangallı Şuan sivas_kangallı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.02.2008 12:20

Tecrübe Puanı: 677 sivas_kangallı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KALDIRIMLAR RENKLENİYOR!

çok güsel olur emeği geçenlere sonsuz tşkler.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)