|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeniliklere imza atmaya doymayan Numune Hastanesi yürüttüğü hasta odaklı çalışmalar kapsamında gelişen teknolojinin nimetlerinden yararlanmayı ihmal etmiyor. Tüm hasta odalarına buz dolabının yerleştirileceği ifade edilen Numune Hastanesi’ne bununla birlikte LCD televizyonlar, refakatçi koltukları ve elektronik motorlu karyolalar alınacak. Sağlık hizmetlerinde tüm dünyada olduğu gibi teknolojinin sağladığı imkanlardan Numune Hastanesi de büyük ölçüde faydalanıyor. Sağlık açısından birçok yenilik gerçekleştiren Numune Hastanesi kısa süre sonra konfor açısından büyük önem taşıyan cihazların alımını yapacak. Konu hakkında edinilen bilgilere göre her şeyin elektronik olmasına gayret edilen hastanenin tüm hasta odalarına buz dolabı yerleştirileceği öğrenildi. Bununla birlikte 100 adet LCD televizyonunda alınacağı bildirilen Numune Hastanesi’nde yine tüm odalara refakatçi koltuğu konacak. Son yoğun bakım ünitesinde yakında hizmete girmesi beklenen kalp damar cerrahisi bölümüne elektronik motorlu karyolaların alınacağı ifade edildi. Böylece sağlık hizmetlerine konfor bakımından yeni bir bakış getirecek olan hastanede yapılacak yeniliklerin kısa süre içerisinde hizmete geçeceği de öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1130
![]() ![]() |
LCD TV ler güzel fikir
hastane gitgide gelişiyor diğer hastanelerde öyle olur umarım
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tekniker58 Şuan
Son Aktivite: 24.08.2014 18:40
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
ne kadar güzel birşey diğer yerlere göre numune diyorum ben.
çünki diğer yerlerde kör bir zihniyet var. ne kadarda teknolojik birşeyler yapsa bu konuda boş neden mi? personeli nasıl düzelteceksin. özellikle halkla muhattap olan bölümler rendevu işlemleri. lafım geneline değildir.şahıslaradır. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz geç kalında bence. Ben konya numune hast. staj yapıyorum. yukarda sayılan lcd falan burda 4 yıldır var. Sivas için biraz geç kalınmış bence.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni BaşHekim çok iyi çalışıyor ve Dr. Aziz Dağgez ile başlayan yenilenme çalışmaları bu dönemde de devam ediyor ve artarak ilerliyor... Bu çalışmalarla bölgedeki devlet hastaneleri içinde farklı bir yere gelecek Numune Hastanesi... Emeği geçen herkese teşekkürler...
|
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tekniker58 Şuan
Son Aktivite: 24.08.2014 18:40
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Numune hastanesi hakkında çok güzel haberler okuyoruz. Hizmet etme anlayışının kişilere dayalı olduğu sistemlerde hep böyle oluyor. Çalışkan,dürüst verimli olma gayretinde bir yönetim geldiğinde sürekli gelişmelere şahitlik ediyoruz. Hastane yönetimini kutluyorum,hep böyle güzel haberlerle anılmasını diliyorum.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|